Denizi

Denizi

Son dakika Denizi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Denizi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Denizi haber sayfamızda...

Denizi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.931 denizi haberi bulunmuştur.
Meteoroloji uyarmıştı... Tekirdağ'ı toz bulutları kapladı
Meteoroloji uyarmıştı... Tekirdağ'ı toz bulutları kapladı Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle Tekirdağ'ı toz bulutu kapladı.
25.04.2024 Gündem
70 gün sonra! 'BATUHAN A' gemisinin olduğu bölgede ceset bulundu
70 gün sonra! 'BATUHAN A' gemisinin olduğu bölgede ceset bulundu Marmara Denizi'nde, Karacabey ilçesinin Kurşunlu Mahallesi açıklarında, balıkçılar su yüzeyinde 1 ceset buldu.
24.04.2024 Gündem
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Manş Denizi'ni geçmeye çalışan göçmen teknesinde facia: En az beş ölü
Manş Denizi'ni geçmeye çalışan göçmen teknesinde facia: En az beş ölü Fransa ile İngiltere arasındaki Manş Denizi'ni geçmeye çalışan bir göçmen teknesinde 1'i çocuk olmak üzere en az beş kişi hayatını kaybetti.
23.04.2024 Dünya
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu?
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu? İngiltere hükümetinin ülkeye yasa dışı yollarla giren bazı sığınmacıları Doğu Afrika ülkesi Ruanda'ya göndermek için iki yıldır geçirmeye uğraştığı plan Avam Kamarası'nda onaylandı.
23.04.2024 Dünya
Galata’dan Drama’ya kurulan köprü
Galata’dan Drama’ya kurulan köprü Sadece geçmişe bir bakış değil, geleceğe dair bir umut ışığı da sunan “Drama - Bir Dostluk Köprüsü” sergisi, Türk ve Yunan halkları arasındaki dostluğun gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
22.04.2024 Kültür Sanat
Fırtına nedeniyle yüzlerce pelikan plajda toplandı
Fırtına nedeniyle yüzlerce pelikan plajda toplandı Tekirdağ'ın Marmaraereğli ilçesinde fırtına sebebiyle yüzlerce pelikan plajda toplandı.
20.04.2024 Haberler
Türkiye fırtınaya teslim: Sağanak yağış ne kadar devam edecek? Uzman isim yanıtladı
Türkiye fırtınaya teslim: Sağanak yağış ne kadar devam edecek? Uzman isim yanıtladı Türkiye'nin batısında fırtına etkili oldu. İstanbul'da şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi, İzmir'de ise denizde hortum oluştu. Antalya'dan gelen bir görüntü ise dikkat çekti. Marmara Denizi’nde etkili olan fırtına nedeniyle Yalova-Yenikapı feribotunda onlarca araç dalgaların vurması ve birbirlerine çarpması sonucu hasar aldı. Peki yağışlar ne kadar sürecek? Uzman isim yanıtladı.
20.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. 'Çok kuvvetli yağış' radara girdi. İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem AFAD'dan yapılan açıklamada İzmir Seferihisar'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.
19.04.2024 Haberler
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem AFAD'dan yapılan açıklamada İzmir Seferihisar'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.
19.04.2024 Gündem
Türkiye deniz parkına neden tepkili?
Türkiye deniz parkına neden tepkili? Yunanistan’ın iki büyük deniz parkı, resmi ifadelerine göre biyolojik çeşitliliği ve deniz ekosistemlerini korumaya yönelik 780 milyon euroluk bir programın parçası.
19.04.2024 Gündem
‘Teyakkuz halindeyiz’
‘Teyakkuz halindeyiz’ Türkiye’nin uyarılarına karşı Yunanistan, İyon ve Ege’de ‘deniz parkı’ oluşturma planını duyurdu. Dışişleri uyarısından sonra MSB kaynakları “Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek için teyakkuz halindeyiz” ifadelerini kullandı...
19.04.2024 Gündem
İstanbul'dan Uludağ'ı nasıl gördük? Meteoroloji Uzmanı Adil Tek açıkladı: '4 şartı var'
İstanbul'dan Uludağ'ı nasıl gördük? Meteoroloji Uzmanı Adil Tek açıkladı: '4 şartı var' Geçtiğimiz bayram haftasında Bostancı’da yaşayan bir kişinin Heybeliada, Yalova ve son olarak Bursa Uludağ’ı görüntülediği video sosyal medyada viral oldu. Peki, arada kocaman bir Marmara Denizi varken İstanbul'dan Uludağ'ın zirvelerinin görüntülenmesi nasıl mümkün oldu? Herkesin merak ettiği bu konuyu, Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek'e sorduk.
19.04.2024 Yaşam
Türkiye'nin belki de en riskli yerlerinden bir tanesi! Şükrü Ersoy'dan deprem yorumu: Orada 3 tehlike var
Türkiye'nin belki de en riskli yerlerinden bir tanesi! Şükrü Ersoy'dan deprem yorumu: Orada 3 tehlike var Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy Tokat, Muğla ve Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CNN TÜRK canlı yayınına katılan Ersoy, 'Türkiye'nin belki de en tehlikeli yerlerinden bir tanesi' diyerek bölgeyi paylaştı ve orada beklenen 3 tehlikeyi açıkladı.
18.04.2024 Gündem
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Göçmen kuşlarla Afrika'dan geldi! Ölümcül tehlike Türkiye'de
Göçmen kuşlarla Afrika'dan geldi! Ölümcül tehlike Türkiye'de Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor'
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor' Depremlerin çok net olmasa da ortalama bir tekerrür süresi olduğunu sıklıkla belirten deprem uzmanları, megakent İstanbul için tehlike çanlarının artık daha şiddetli çaldığını söylüyor. Pek çok riskli bina içinde, depreme nerede yakalanacağınız hiç de belli olmayabilir. Peki, metrolarda ya da Avrasya Tüneli'nde yani yerin metrelerce derininde yakalansanız ne olurdu? Uzmanına sorduk.
16.04.2024 Yaşam
Plajlar doldu, otellerde yer kalmadı
Plajlar doldu, otellerde yer kalmadı Aydın’ın Kuşadası ilçesi, Ramazan Bayramı boyunca tatilcilerin akınına uğradı. Kent girişinde kilometrelerce uzunluğunda araç kuyruğu oluşurken otel ve pansiyonlarda yer kalmadı. Nüfusu 1 milyonu aşan kentte güneşli havayı fırsat bilen turistler ile bölge halkı mesire alanları ile plajları doldurdu.
13.04.2024 Ekonomi
'Akıllı değil' diye vitaminli tek lokma verilmedi! Acıdan kıvrandıran 'çürük diş' deneyi
'Akıllı değil' diye vitaminli tek lokma verilmedi! Acıdan kıvrandıran 'çürük diş' deneyi Her gün öğünlerine aslında tüketilmemesi gereken miktarda şeker ekleniyor, bazılarına ise vitamin içeren tek bir besin dahi verilmiyordu. Zihinsel engelli oldukları için en fazla bir sebzeden daha akıllı görülen, insan yerine dahi konulmayan bu insanların yaşadıkları dehşet ise her detayıyla iç acıtıyor.
13.04.2024 Yaşam
Bin 200 yıl boyunca gizli kaldı! Nil'in Venedik'i nasıl sulara gömüldü?
Bin 200 yıl boyunca gizli kaldı! Nil'in Venedik'i nasıl sulara gömüldü? Antik Mısır’a ilişkin arkeolojik çalışmalar elde edilen sonuçlara göre zaman zaman dünya genelinde gündem olabiliyor. Bunun en ilginç örneklerinden biri de İskenderiye kenti açıklarında gerçekleşti. İşte bin 200 yıl boyunca sular altında kalan, yağmacıların bile bulamadığı Thonis-Heracleion kentinin sırrı.
13.04.2024 Yaşam
AFAD duyurdu! Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem
AFAD duyurdu! Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Ege Denizinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
13.04.2024 Gündem
İstanbul için ‘Beklenildiği gibi riskli bir deprem olmayacak’ demişti! Prof. Dr. Ersoy’dan çok sert açıklama
İstanbul için ‘Beklenildiği gibi riskli bir deprem olmayacak’ demişti! Prof. Dr. Ersoy’dan çok sert açıklama Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan geçtiğimiz günlerde, İstanbul'da beklenildiği gibi yıkıcı bir depremin olmayacağını iddia etmişti. Prof. Dr. Özgün Ahmet Ercan da geçtiğimiz günlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de uzun süre deprem olmayacağını öne sürerek "Bir kere geldik bu dünyaya, yaşamın keyfini çıkar" tavsiyesinde bulunmuştu. İddialara ilişkin CNN TÜRK canlı yayınında Prof. Dr. Şükrü Ersoy yanıtladı.
12.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Denizi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.