Didem Soydan

Didem Soydan

Son dakika didem soydan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan didem soydan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan didem soydan haber sayfamızda...

Didem Soydan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 795 didem soydan haberi bulunmuştur.
Didem Soydan'dan 'estetik' cevabı!
Didem Soydan'dan 'estetik' cevabı! Takipçilerinin yorumlarına verdiği yanıtlarla sık sık gündem olan ünlü model Didem Soydan, imaj tazeledi. Yeni halini sosyal medya sayfasından paylaşan Soydan, bir takipçisinin estetik yaptırdığına dair yorumuna kayıtsız kalamadı.
9.03.2024 Cadde
Can Bonomo ve Öykü Karayel’den aşk pozu!
Can Bonomo ve Öykü Karayel’den aşk pozu! Oyuncu Öykü Karayel ile mutlu birlikteliğini 2018'de evlilikle taçlandıran Can Bonomo, 2021'de oğulları Roman'ı kucağına almıştı. Mutlu evliliklerini sürdüren çiftten Can Bonomo, yeni paylaşımıyla ilgi topladı.
6.03.2024 Cadde
Can Bonomo: Bu kadar aşık olacağımı tahmin etmezdim!
Can Bonomo: Bu kadar aşık olacağımı tahmin etmezdim! Oyuncu Öykü Karayel ile mutlu birlikteliğini 2018'de evlilikle taçlandıran Can Bonomo, 2021'de oğulları Roman'ı kucağına almıştı. Her fırsatta Roman'a olan sevgisini dile getiren ünlü şarkıcı, "Oğlum inanılmaz bir şey" dedi.
28.02.2024 Cadde
Didem Soydan'dan 'yaşlandın' diyen takipçisine cevap!
Didem Soydan'dan 'yaşlandın' diyen takipçisine cevap! Takipçilerinin yorumlarına verdiği yanıtlarla sık sık gündem olan ünlü model Didem Soydan, yaşlandığını söyleyen bir Instagram kullanıcısına kayıtsız kalamadı. İkilinin birbirlerine peş peşe verdikleri cevaplar, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
1.02.2024 Cadde
Didem Soydan: Bir daha oyunculuk denemem!
Didem Soydan: Bir daha oyunculuk denemem! Ünlü model Didem Soydan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Soydan, oyunculuk düşünüp düşünmediği konusundaki sorular karşısında açıklama yaparak; böyle bir şeyin söz konusu olmadığını kesin bir dille belirtti.
6.01.2024 Cadde
Didem Soydan'dan takipçisine cevap! 'Marka parasını veriyor, ben de giyiniyorum'
Didem Soydan'dan takipçisine cevap! 'Marka parasını veriyor, ben de giyiniyorum' "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, sosyal medya hesabından yeni bir videosunu paylaştı. Bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamayan Soydan, kıyafetleriyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
16.12.2023 Cadde
Saatlerce dans etmişlerdi! Bestemsu Özdemir'den Burak Deniz açıklaması
Saatlerce dans etmişlerdi! Bestemsu Özdemir'den Burak Deniz açıklaması Üç yıl boyunca oyuncu Büşra Deniz ile birliktelik yaşayan, daha sonra ise Didem Soydan ile ilişkileri ortaya çıkan Burak Deniz'in son olarak Bestemsu Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bestemsu Özdemir önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü oyuncu, iddialara son noktayı koydu.
15.12.2023 Cadde
Didem Soydan: 52 bin kişiyi engelledim, gitsinler diye üstüne para vereceğim neredeyse!
Didem Soydan: 52 bin kişiyi engelledim, gitsinler diye üstüne para vereceğim neredeyse! "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, sosyal medya hesabından yeni bir videosunu paylaştı. Bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamayan Soydan, Instagram sayfasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
30.11.2023 Cadde
'Sevgilim yok! Olursa sizden kaçmaz zaten, mutlaka yakalardınız'
'Sevgilim yok! Olursa sizden kaçmaz zaten, mutlaka yakalardınız' Model Didem Soydan ile ayrılık kararı alan Burak Deniz'in adı 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile anılmıştı. Aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan Develi, Burak Deniz'den sonra hayatına kimseyi almamıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise gizemli bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Son olarak Cihangir'de kameralara yansıyan Develi, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusu karşısında samimi bir açıklama yaptı.
27.11.2023 Cadde
Didem Soydan'dan takipçisine cevap: İnsanlar yeteri kadar kötü oyunculuğa maruz kalıyor!
Didem Soydan'dan takipçisine cevap: İnsanlar yeteri kadar kötü oyunculuğa maruz kalıyor! "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, sosyal medya hesabından yeni pozlarını paylaştı. Bir takipçisinden gelen 'oyunculuk' yorumuna kayıtsız kalamayan model, dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
4.11.2023 Cadde
İddialı pozlarıyla çok konuşulan Didem Soydan: Yorumlara alıştım!
İddialı pozlarıyla çok konuşulan Didem Soydan: Yorumlara alıştım! "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, geçtiğimiz gün Kıvanç Tatlıtuğ'un doğum günü partisine katıldı. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü manken, sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğrafları hakkında konuştu.
29.10.2023 Cadde
Didem Soydan'dan iddialı poz! 'Türkiye'nin tek top modeli'
Didem Soydan'dan iddialı poz! 'Türkiye'nin tek top modeli' Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Ayna karşısında çektiği fotoğrafını paylaşan ünlü isme, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
16.10.2023 Cadde
Didem Soydan estetiksiz okul yılları halini paylaştı
Didem Soydan estetiksiz okul yılları halini paylaştı Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan' sosyal medya hesabından okul yıllığında yer alan fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Soydan'ın estetiksiz hali dikkat çekti.
5.10.2023 Cadde
Can Bonomo: Babalığıma 10 üzerinden 9 buçuk veririm!
Can Bonomo: Babalığıma 10 üzerinden 9 buçuk veririm! Yaklaşık dört yıl önce oyuncu Öykü Karayel ile nikâh masasına oturan şarkıcı Can Bonomo, 2021 yılında oğlu Roman'ın doğumuyla ilk kez baba olmuştu. Bonomo, önceki gün katıldığı bir programda babalığını puanladı.
29.09.2023 Cadde
Didem Soydan sarılar içinde! 'Papatya kadar güzel'
Didem Soydan sarılar içinde! 'Papatya kadar güzel' Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Vücudunu saran, sarı elbisesiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
22.09.2023 Cadde
Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor
Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor Son olarak Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı. 2.Sayfa’nın özel haberine göre çift en son İtalya'da tatil yaptı.
18.09.2023 Cadde
Can Bonomo'suz tatil! Öykü Karayel oğlu Roman ile denize girdi
Can Bonomo'suz tatil! Öykü Karayel oğlu Roman ile denize girdi Oyuncu Öykü Karayel, yaz döneminde yoğun konser maratonu geçiren şarkıcı eşi Can Bonomo ile kolay kolay bir araya gelemiyor. Bonomo'nun eski sevgilisi Didem Soydan'ın açıklamaları sonrası magazin gündemine gelen ünlü çiftten Karayel, önceki gün iki yaşındaki oğlu Roman ile Çeşme'de objektiflere takıldı.
29.08.2023 Cadde
Can Bonomo'ya Didem Soydan sorusu!
Can Bonomo'ya Didem Soydan sorusu! Didem Soydan geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir Youtube programında eski aşklarından birini unutamadığını ve o kişinin evli ve çocuklu olduğunu söyleyerek magazin gündemine oturmuştu. Ünlü modelin unutamadığı kişi olduğu iddia edilen Can Bonomo, dün akşam konser verdi. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerle konuşan şarkıcı, eski sevgilisiyle ilgili soru sorulmasından kaçamadı.
27.08.2023 Cadde
Didem Soydan'ın tarzı olay oldu! 'Anneannemin perdesini giyse o bile yakışacak'
Didem Soydan'ın tarzı olay oldu! 'Anneannemin perdesini giyse o bile yakışacak' Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Derin yırtmaçlı elbisesiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
23.08.2023 Cadde
Can Bonomo, Öykü Karayel ile Çeşme tatilinde! Denize girmesiyle çıkması bir oldu
Can Bonomo, Öykü Karayel ile Çeşme tatilinde! Denize girmesiyle çıkması bir oldu Şarkıcı Can Bonomo, her sene olduğu gibi bu yaz da tatil için Çeşme'yi tercih etti. Oyuncu eşi Öykü Karayel ile birlikte plaja inen müzisyenin, denize girmesiyle çıkması sadece iki dakika sürdü.
13.08.2023 Cadde
Didem Soydan: Yanlış yorumladınız, kimseye rahatsızlık vermeyin!
Didem Soydan: Yanlış yorumladınız, kimseye rahatsızlık vermeyin! Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, eski aşklarından birini unutamadığını ve o kişinin evli ve çocuklu olduğunu söyleyerek magazin gündemine oturdu. O kişinin Can Bonomo olduğu iddia edilince, model Instagram sayfasından yayınladığı bir açıklamayla sosyal medya kullanıcılarına seslendi.
8.08.2023 Cadde
Didem Soydan'ın unutamadığı aşkı Can Bonomo mu? Açıklama geldi
Didem Soydan'ın unutamadığı aşkı Can Bonomo mu? Açıklama geldi Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, eski aşklarından birini unutamadığını ve o kişinin evli ve çocuklu olduğunu söyleyerek magazin gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları o kişinin Can Bonomo olduğunu iddia edince, Soydan'dan açıklama geldi.
8.08.2023 Cadde
Didem Soydan'dan şaşırtan itiraf: Aşık olduğum adam evli
Didem Soydan'dan şaşırtan itiraf: Aşık olduğum adam evli Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" açıklamasıyla dikkat çekti.
7.08.2023 Cadde
Didem Soydan'dan 'Baban utanmıyor mu?' diyen takipçisine cevap!
Didem Soydan'dan 'Baban utanmıyor mu?' diyen takipçisine cevap! Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini ekledi. Ünlü manken, ailesi üzerinden kendisine tepki gösteren takipçisinin yorumuna kayıtsız kalmadı.
27.07.2023 Cadde
Burak Deniz'in pozu gündemde! Bestemsu Özdemir ile aşk iddiası
Burak Deniz'in pozu gündemde! Bestemsu Özdemir ile aşk iddiası Didem Soydan ile yaşamış olduğu aşkla bir süre gündemde olan Burak Deniz'in Bestemsu Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edildi. Deniz'in Özdemir'in evinden yapmış olduğu paylaşımlar dikkat çekti.
24.07.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Didem Soydan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.