Oynatma Listesi
MAGAZİN

Berrak Tüzünataç'tan yılan dansı! Ünlü isim nefes kesti

'Elveda Rumeli', 'Ezel', 'Fi', 'Terzi' gibi projelerde boy gösteren oyuncu Berrak Tüzünataç (39), sosyal medya hesabından yılan dansı yaptığı anları paylaştı. Ünlü ismin o görüntüleri kısa sürede gündem oldu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabında yaptığı iddialı paylaşımlarıyla magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Son olarak yakın arkadaşı Didem Soydan'ın derin dekoltesine bakarken görüntülenen isim, gündeme gelen 'kıskançlık' iddialarına yanıt vermişti.

"TEMİZ KALPLE BAKTIM"

Her fırsatta yakın arkadaşı Didem Soydan’a övgü dolu sözler söyleyen Berrak Tüzünataç, Soydan ile çektiği son fotoğrafını Hollywood yıldızları Sofia Loren ve Jayne Mansfield’ın efsane karesine benzeterek “Benim nazarım değmez. Temiz kalple baktım.” diyerek paylaşmıştı.

PERFORMASINI YAYINLADI

Berrak Tüzünataç bu sefer, 538 bin takipçili Instagram hesabında derin sırt dekolteli bir fotoğraf ve yılan dansı performansını paylaştı.

TAKİPÇİLERİNDEN TAM NOT

Tüzünataç'ın kıvrak hareketlerle sergilediği yılan dansı, kısa süre içerisinde gündem oldu. Ünlü ismin zarif ve akıcı hareketlerine: 'Gördüğüm en fit vücut', 'Çok sağlıklı görünüyor' gibi yorumlar geldi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER