Kızını almaya gelen polislere direnip evi ateşe verdi
Kızını almaya gelen polislere direnip evi ateşe verdi Antalya'nın Alanya ilçesinde mahkeme kararıyla devlet korumasına alınan kızını almaya gelen polislere direnen N.T., 4 çocuğuyla birlikte kapıyı üzerlerine kilitleyip, evi ateşe verdi. Anne ve çocukları, ekipler tarafından kurtarıldı.
6.10.2021 Gündem
Corona virüs testi yaptırmamak için doktorlara böyle direndi
Corona virüs testi yaptırmamak için doktorlara böyle direndi Beylikdüzü'nde iddiaya göre ateşi yüksek çıkan bir kadın, kendisine test yapmak isteyen sağlık görevlilerine direndi. "Ne koronası kardeşim, başımıza bir de bu çıktı" diyerek bağıran kadının görüntüleri sosyal medyadan paylaşıldı.
2.04.2020 Haberler
Hırsızlara canı pahasına böyle direndi
Hırsızlara canı pahasına böyle direndi Pendik’te bir iş yerinin deposundan kamyon lastikleri çalan hırsızlara, lastikçi Fatih Zengin canı pahasına direndi. Kaçan hırsızların aracının önüne kendisini siper eden adam güvenlik kamerasınca kaydedildi. Pendik’te bir grup hırsız, daha önce de hırsızlık yaptıkları yer olan bir temizlik şirketinin deposuna kamyon lastiği çalmak amacıyla geldiler. Orada lastik ustası olarak çalışan Fatih Zengin, hırsızları fark etti ve bölgedeki iş arkadaşlarına seslendi. Fatih Zengin’in seslerini duyan hırsızlar bölgeden kaçmak için araçlarına binip hızla kaçmaya çalıştılar. Lastik ustası Zengin ise hırsızları durdurmak için peşlerinden gitmeye karar verdi. Zengin, motoruna binerek deponun kapısına kadar geldi ve hırsızların aracının önünde durarak adeta kendisini siper etti. Hırsızlar, Fatih Zengin’i caydırmak için ona çarpsa da lastik ustası vazgeçmedi ve bu sefer de motorundan inip kendisini aracın önüne attı. Lastik ustası Zengin, hırsızları durdurmak için canı pahasına çabalasa da hırsızların kaçmasına engel olamadı. Olayı anlatan lastik ustası Zengin, “Benden önce 3 kez gelmişler bu 4. kez oluyor. Her seferinde buradaki kamyon lastiklerini çalmış hırsızlar. Ben de her işe geldiğimde o bölgeyi kontrol ediyorum. En son geldiğimde hırsızların arabasını fark ettim, içinde 7 kişi vardı. O anda arkadaşlara bağırdım ama arkadaşlar beni duymadı hırsızlar beni duydu. Sonra da araba binmeye yöneldiler. Benim de başka çarem yoktu kapının önünü motorlar kestim. Motor biraz sürttüler ayağımı biraz incittiler. Geri manevra yaptılar, ben tekrar önlerine atladım ama araba beni savurdu ve kaçtılar. Ben bir yerin ekmeğin yiyorsam bir şeyini savunmak zorundayım. Ben orada lastikçiyim ve lastikleri korumam lazım. O anlarda hiç korkmadım, aynı şey tekrar yaşansa yine aynı şekilde davranırdım” dedi. Fatih Zengin’in hırsızlara ölümüne direndiği o anlar işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde hırsızlar araca binip kaçmaya çalışıyorlar, ama lasti
11.09.2019 İlginç Videolar
Evden çıkması istenen kapıcı kendini yakmak istedi
Evden çıkması istenen kapıcı kendini yakmak istedi ANTALYA'da kapıcılık yaptığı apartmanın zemin katında oturduğu daireden site yönetimi tarafından tahliyesi istenen Halil Dede (70), kendisini odaya kilitleyip üzerine benzin dökerek polise direndi. Dede, yaklaşık 2 saat sonra ikna edilerek evden çıktı. Olay Muratpaşa İlçesi Güzeloluk Mahallesi 1832 Sokak'taki Kent Sitesi'nde meydana geldi. Sitede kapıcı olarak çalışan Halil Dede'nin görevine, yönetim tarafından 3 yıl önce son verildi. Bu sürede sitenin zemin katındaki dairede oturmaya devam eden Halil Dede'nin evi boşaltmasını talep eden site yönetimi, tahliye kararı aldı. Sabah saatlerinde Halil Dede'nin evine gelen polis ekipleri, evi tahliyesini istedi. Halil Dede, site yönetiminden alacağı olduğunu ve bu nedenle açtığı davanın sürdüğünü belirterek tahliye kararına uymayacağını söyledi. Polisin içeri girmek istemesi üzerine elindeki pet şişedeki benzini üzerine döken Halil Dede, kendini yakmakla tehdit etti. Bunun üzerine polis, olay yerine itfaiye ve sağlık ekiplerini çağırdı. Polisin Dede ile pencereden konuşarak ikna etmeye çabaladığı sırada itfaiye ekipleri de levyeyle balkon kapısını açarak içeri girdi. Durumu fark eden Halil Dede evin diğer odasına gireip kapıyı kilitledi. Dede, evden çıkmak istemediğini, içeri girilmesi halinde de kendisini yakacağını söyledi. Olaydan haberden olan Halil Dede'nin kızı Yasemin Dedeman eve gelerek, babasını ikna etmeye çalıştı. Ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çabasının ardından Halil Dede, kendisini kilitlediği odadan çıktı. Gözyaşlarıyla polis ve sağlık ekipleriyle dışarı çıkan Halil Dede, Ben buraya yıllarca emek verdim. Bir sürü alacağım var. Şimdi buradan çıkmamı istiyorlar. Üstelik alacaklarım için açtığım dava da devam ediyor dedi. Yasemin Dedeman ise babasının 15 yıl önce apartman inşaat halindeyken sitede çalışmaya başladığını anlattı. Dedeman, 3 yıl önce site yönetimi değişince 27 daireden 24'ü babamın sitede çalışmaya devam etmesini istedi. Ancak 3 daire iste
11.09.2019 Yaşam
Düşmemek için çok direndi ama olmadı
Düşmemek için çok direndi ama olmadı Düşmemek için çok direndi ama olmadı
11.09.2019 Nevidyo
Fırtınaya direndi ama olmadı!
Fırtınaya direndi ama olmadı! Ayakta tutmaya çalıştığı kamyonu üzerine böyle devrildi. Hong Kong’ta etkili olan fırtınaya direnen şahıs, kamyonu devrilmesi diye yoğun bir çaba sarf etti. Her şeyi savuran şiddetli rüzgar, beşik gibi sallanan kamyonu da, aracı düşmesin diye tutmaya çalışan adamın üzerine devirdi. Kamyonun ezdiği adam hayatını kaybetti.
11.09.2019 İlginç Videolar
Manisa'da kadın cinayeti
Manisa'da kadın cinayeti Manisa’nın Salihli ilçesinde bir kadın, daha önce husumetli olduğu öne sürülen şahıs tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Kadını pompalı tüfekle vurarak öldüren saldırgan ise olay yerinde emniyet güçlerine teslim olmamak için yaklaşık 1,5 saat direndi.Olay, ilçeye bağlı Caferbey Mahallesi civarındaki bir tuğla fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tuğla fabrikasında işçi olarak çalışan Döndü Açıkgöz (41), aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen Ali K. (50) tarafından pompalı tüfekle 2-3 el ateş edilerek vuruldu. Döndü Açıkgöz olay yerinde hayatını kaybederken, saldırgan Ali K. ise olay yerinde pompalı tüfeği kasığına dayayıp, uzun süre emniyet güçlerine teslim olmamak için direndi. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı’nın yaklaşık 1,5 saat süren ikna çabalarının ardından zanlı Ali K., polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Olay yerine gelen Döndü Açıkgöz’ün yakınları ise sinir krizi geçirdi. 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen Döndü Açıkgöz’ün cansız bedeni önce Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, daha sonra İzmir Adi Tıp Kurumuna gönderildi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Asılmamak için dakikalarca direndi
Asılmamak için dakikalarca direndi İran'da idama mahkum edilen bir mahkum infaz edilmek üzere çıkarıldığı idam sehpasında dakikalarca direndi, çevresinde ne varsa tekmeleyerek devirdi, en sonunda kelepçesini kırmayı başardı ve cellatlarını da epeyce hırpaladı. O anlar infazı seyreden bir kişi tarafından cep telefonuyla gizlice saniye saniye görüntülendi.
11.09.2019 Haberler
MEF direndi, Polis kazandı: 2-3
MEF direndi, Polis kazandı: 2-3 Aroma Erkekler Voleybol Ligi’nde alt sıraları ilgilendiren maçta MEF Okulları galibiyeti kaçırdı, Polis Akademisi’nin yüzünü güldürdü: 2-3
8.12.2008 Skorer

Benzer Haber Etiketleri