Dışişleri Bakanlığı'ndan 'BM'nin Kaşıkçı Raporu' açıklaması
Dışişleri Bakanlığı'ndan 'BM'nin Kaşıkçı Raporu' açıklaması Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Birleşmiş  Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard'ın,  Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin tüm yönleriyle açığa kavuşturulmasına ve  sorumlularının hesap vermesinin sağlanmasına yönelik tavsiyelerini kuvvetle  desteklendiği belirtilerek, "BM üyesi tüm ülkeleri ve ilgili uluslararası  kuruluşları söz konusu tavsiyelerin hayata geçirilmesi hususunda ısrarcı olmaya  davet ediyoruz." ifadesi kullanıldı.
19.06.2019 Dünya
Son dakika | Türkiye'den 'Hollanda' açıklaması: Saldırıyı faili kim olursa olsun şiddetle kınıyoruz
Son dakika | Türkiye'den 'Hollanda' açıklaması: Saldırıyı faili kim olursa olsun şiddetle kınıyoruz Türkiye, Hollanda'nın Utrecht kentinde meydana gelen  silahlı saldırıyı şiddetle kınadı. Dışileri Bakanlığı Hollanda'daki saldırı ile ilgili, 'Saldırıyı faili kim olursa olsun şiddetle kınıyoruz' açıklamasında bulundu.
18.03.2019 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Dohuk, Erbil ve Süleymaniye'ye seyahat uyarısı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Dohuk, Erbil ve Süleymaniye'ye seyahat uyarısı Dışileri Bakanlığı, Türk vatandaşlarına Dohuk, Erbil ve Süleymaniye'ye seyahat uyarısı yaptı.
27.09.2017 Siyaset