Doc Rivers

Doc Rivers

Son dakika Doc Rivers haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Doc Rivers gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Doc Rivers haber sayfamızda...

Doc Rivers

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78 doc rivers haberi bulunmuştur.
NBA playoff'larında da doğru adres Misli.com!
NBA playoff'larında da doğru adres Misli.com! 19 Ekim 2022’de başlayan NBA normal sezonu 82 maçlık uzun bir maratonun ardından 9 Nisan’da oynanan maçlar ile sona erdi. 53 galibiyet alan Denver Nuggets, Batı Konferansı’nda normal sezonu lider bitirirken; 58 maç kazanan Milwaukee Bucks ise Doğu Konferansı’nda ilk sırada yer aldı. Utah Jazz, Indiana Pacers, Portland Trail Blazers gibi önceki sezonlarda Playofflar’da görmeye alışkın olduğumuz takımlar bu sezon Playoff’un dışında kaldı. Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise Luka Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks oldu. Şubat ayında takıma Kyrie Irving’in de dahil olmasıyla çıtayı iyice yükselten eski şampiyon Dallas, son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alınca sezonu 11. sırada bitirdi ve Play-In turnuvasına bile katılamadı.
15.04.2023 NBA
Los Angeles Clippers'ta Lue dönemi
Los Angeles Clippers'ta Lue dönemi Amerikan Basketbol Ligi (NBA) Batı Konferansı takımlarından Los Angeles Clippers, başantrenörlük görevine Tyronn Lue'yu getirdi.
21.10.2020 NBA
Los Angeles Clippers'ta Rivers dönemi bitti
Los Angeles Clippers'ta Rivers dönemi bitti Amerikan Basketbol Ligi (NBA) Batı Konferansı takımlarından Los Angeles Clippers, başantrenör Doc Rivers ile yollarını ayırdı.
29.09.2020 NBA
Los Angeles Clippers, Doc Rivers'ın sözleşmesini uzattı!
Los Angeles Clippers, Doc Rivers'ın sözleşmesini uzattı! Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Los Angeles Clippers'ta başantrenör Doc Rivers'ın sözleşmesi uzatıldı.
1.07.2020 NBA
Semih Erden'den Obradovic'e eleştiri!
Semih Erden'den Obradovic'e eleştiri! Beşiktaş Sompo Japan’da forma giyen milli basketbolcu Semih Erden, Sırp Başantrenör Zeljko Obradovic’in Avrupa’daki anlayışının NBA’de kabul edilemeyeceğini söyledi.
1.07.2020 Basketbol
Clipperslı Griffin en az 3 hafta yok
Clipperslı Griffin en az 3 hafta yok NBA'de Los Angeles Clippers forması giyen Blake Griffin, sakatlığı yüzünden en az 3 hafta oynayamayacak.
1.07.2020 NBA
Hido'nun hedefi 1000. maç
Hido'nun hedefi 1000. maç Amerikan Basketbol Ligi'ndeki (NBA) en tecrübeli Avrupalı oyunculardan Hidayet Türkoğlu, NBA'deki kariyerinin "1000"inci maçını hedefliyor.
1.07.2020 Basketbol
'BENDEN BU KADAR'
'BENDEN BU KADAR' Sezon içinde milli formaya veda kararı alan, ancak milli takım yetkilileri tarafından ‘Çağrılırsa, kadroda olacaktır’ açıklamaları yapılan Hidayet Türkoğlu sözünden dönmeyeceğini söyledi, “Milli görevden hiçbir zaman kaçmam ama artık o formayı gençler taşımalı” dedi
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü | 11 Mayıs 2014
Spor Günlüğü | 11 Mayıs 2014 Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de...   - Los Angeles Clippers koçu Doc Rivers Hidayet Türkoğlu’nun sakatlığının devam ettiğini ve  Oklahoma City Thunder serisinde forma giymesinin zor olduğunu söyledi.   - NBA'de play off ikinci tur heyecanı bu sabaha karşı oynanan iki karşılaşma ile devam etti.   - 1 ay önce Rusya’nın Dinamo Kursk takımı ile anlaşıp ön sözleşmeye imza atan Galatasaray kaptanı Işıl Alben takımdan ayrılıyor.
1.07.2020 Basketbol
Rivers: Men kararını doğru buluyorum
Rivers: Men kararını doğru buluyorum Los Angeles Clippers Başantrenörü Rivers, Sterling'e verilen ömür boyu men kararı ile ilgili "Kararı doğru buluyorum" yorumunu yaptı.
1.07.2020 NBA
Rivers, Sterling'i reddetti
Rivers, Sterling'i reddetti Los Angeles Clippers Başantrenörü Rivers, "Bu süreci atlatmanın en doğru yolunun zor da olsa işimize konsantre olmaktan geçtiğine, en iyi cevabın sahada verileceğine ve oyuncularımızın da bu konuda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyorum" dedi.
1.07.2020 NBA
Sterling’le görüşmeyi reddettim
Sterling’le görüşmeyi reddettim Los Angeles Clippers’ın başantrenörü Doc Rivers, "Bu süreci atlatmanın en doğru yolunun zor da olsa işimize konsantre olmaktan geçtiğine, en iyi cevabın sahada verileceğine ve oyuncularımızın da bu konuda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyorum" dedi.
1.07.2020 Basketbol
Doc Rivers'dan ırkçılığa sert tepki
Doc Rivers'dan ırkçılığa sert tepki Los Angeles Clippers’ın koçu Doc Rivers NBA'deki ırkçılık iddiaları sonrası takımın sahibi Donald Sterling'e cephe aldı.
1.07.2020 Basketbol
Hidayet Türkoğlu: Lig şimdi başlıyor
Hidayet Türkoğlu: Lig şimdi başlıyor Los Angeles Clippers'ta forma giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, NBA Play-Off maçları öncesi konuştu.
1.07.2020 NBA
LA Lakers eski günlerini arıyor!
LA Lakers eski günlerini arıyor! Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) Boston Celtics'den sonra en fazla şampiyonluk yaşayan takım olan Los Angeles Lakers, bu sezon zor günler yaşıyor.
1.07.2020 NBA
Hido Los Angeles'a transfer oldu
Hido Los Angeles'a transfer oldu Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Los Angeles Clippers'ın, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ile sözleşme imzaladığı bildirildi.
1.07.2020 NBA
Hidayet artık Clippers’lı
Hidayet artık Clippers’lı NBA’deki temsilcilerimizden Hidayet Türkoğlu, sezon sonuna kadar Los Angeles Clippers ile anlaştı.
1.07.2020 NBA
Hido Clippers yolunda
Hido Clippers yolunda NBA takımlarından The Los Angeles Clippers'ın, takımı tarafından serbest bırakılan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ile ilgilendiği belirtildi.
1.07.2020 NBA
Spor Günlüğü
Spor Günlüğü Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de... Orlando Magic'in serbest bıraktığı milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun, Los Angeles Clippers'a gitmesi gündemde. Clippers koçu Doc Rivers da; "Hidayet'i her zaman çok beğendim" sözleriyle transfere yeşil ışık yaktı.
7.01.2014 Futbol
Mutlu değiller
Mutlu değiller Kevin Garnett ve Paul Pierce takasının parçası olarak Boston Celtics kadrosuna katılan Keith Bogans ve MarShon Brooks, ilk basın toplantılarında pek de mutlu gözükmediler.
1.07.2020 Basketbol
Celtics'te Stevens dönemi
Celtics'te Stevens dönemi Boston Celtics, Doc Rivers'tan boşalan koçluk görevine altı sezondur NCAA'de Butler'ı çalıştıran 36 yaşındaki Brad Stevens'ı getirdiğini duyurdu.
1.07.2020 Basketbol
Paul yeniden imzalıyor
Paul yeniden imzalıyor Sınırsız serbest oyuncu statüsünde bulunan Chris Paul, Los Angeles Clippers'ta kalmaya karar verdi.
1.07.2020 Basketbol
HABER TURU
HABER TURU Futbol...Atletizm...Motorsporları...Basketbol...Voleybol...
1.07.2020 Diğer
NBA'de dev takas!
NBA'de dev takas! Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) Doğu Konferansı takımlarından Boston Celtics, Kevin Garnett, Paul Pierce ve Jason Terry'yi takasla bir diğer Doğu ekibi Brooklyn Nets'e gönderdi.
1.07.2020 NBA
Doc Rivers Clippers'la imzaladı
Doc Rivers Clippers'la imzaladı Sekiz sezondur Boston Celtics'i çalıştıran Doc Rivers, Los Angeles Clippers'la 21 milyon dolar değerinde üç yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Doc Rivers ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.