MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayları belli oldu! MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kimi soktu?
MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayları belli oldu! MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kimi soktu? MasterChef 2020'de Afyon Kocatepe'de gerçekleştirilen haftanın üçüncü dokunulmazlığını da kaybeden takım Mavi takım oldu. Mavi takımda elemeye kalmayan son dört isim dokunulmaz olabilmek ve MasterChef 2020'de yoluna devam edebilmek için kıyasıya mücadele etti. Ana ürünün kuzu beyni olduğu yarışmada en güzel tabağı yapan isim dokunulmazlığı kazanırken bir arkadaşını da eleme potasına soktu. Peki MasterChef 2020'de 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? İşte MasterChef'te eleme adayı olan isimler...
29.08.2020 Cadde
Survivor'da sembol oyununu kim kazandı? Survivor 2020'de sembol oyununu kazanarak çeyrek finale kalmaya hak kazanan isim kim oldu?
Survivor'da sembol oyununu kim kazandı? Survivor 2020'de sembol oyununu kazanarak çeyrek finale kalmaya hak kazanan isim kim oldu? Survivor'da bu akşam sembol oyunu heyecanı yaşandı. Tüm yarışmacıların bireysel olarak yarıştığı sembol oyununda yarışmacıların mücadeleleleri nefes kesti. Daha önce hiç sembol alamyan isimler 3 can hakkıyla mücadele etmeye başlarken bugüne kadar en fazla sembol alan isim alan Nisa yarışmaya 6 hak ile başladı. Sembolü kazanan ismin çeyrek finale kalama hakkı kazanacağı ve iki hafta dokunulmaz olacağı mücadelede son üçe Sercan, Berkan ve Elif kaldı! Peki Survivor'da sembolü kim kazandı?
5.06.2020 Cadde