Doya Doya Moda

Doya Doya Moda

Son dakika doya doya moda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan doya doya moda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan doya doya moda haber sayfamızda...

Doya Doya Moda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 246 doya doya moda haberi bulunmuştur.
'Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi?'
'Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi?' Modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül'ün başrolü paylaştığı, geçtiğimiz nisan ayında ekran yolculuğu sona eren dizi için imaj danışmanlığı yapmıştı. Son olarak bir defileye katılan Doğulu, "Kardeşinize tasarım yapacak mısınız?" sorusunu duyunca gerildi ve dikkat çeken açıklamasıyla herkesi şaşırttı.
19.06.2023 Cadde
Doya Doya Moda final bölümü ne zaman? Doya Doya Moda final tarihini Gülşah Saraçoğlu açıkladı! İşte final tarihi...
Doya Doya Moda final bölümü ne zaman? Doya Doya Moda final tarihini Gülşah Saraçoğlu açıkladı! İşte final tarihi... Doya Doya Moda final tarihi açıklandı. TV8 ekranında yayımlanan sevilen moda programı Doya Doya Moda'nın 3. sezon final tarihi açıklandı. Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Serdar Uzuntaş ve Yasemin Yılmaz oturuyor. İşte Doya Doya Moda final tarihi...
20.01.2023 Bilgi Rehberi
Bu akşam Survivor yok mu, yeni bölüm saat kaçta yayınlanacak?
Bu akşam Survivor yok mu, yeni bölüm saat kaçta yayınlanacak? Survivor yeni bölüm izleyeciler tarafından merak ediliyor. Bu akşam saat 20.00'de Tuzak adlı dizi yer alması nedeniyle yarışmanın olup olmayacağı sorgulanıyor. "Survivor bu akşam yok mu?" sorusuna cevap aranıyor.
19.01.2023 Bilgi Rehberi
BELLİ OLDU! 16 ARALIK DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ? Doya Doya Moda kolyeyi alan isim...
BELLİ OLDU! 16 ARALIK DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ? Doya Doya Moda kolyeyi alan isim... Doya Doya Moda haftanın finali ile izleyici karşısına çıktı. Hafta içi her gün ekrana gelen ve jüri karşısında en şık olabilmek için yarışan yarışmacılar bugün haftanın finalinde karşı karşıya geldi. Haftanın en yüksek puanını alan isim kolyeyi kazanırken, en düşük puanı alan kişi yarışmadan elendi. Peki, 16 Aralık Doya Doya Moda haftanın finalinde kim elendi?
16.12.2022 Bilgi Rehberi
DOYA DOYA MODA kim elendi, haftanın birincisi kim oldu? 9 Aralık Doya Doya Moda kolyeyi alan isim
DOYA DOYA MODA kim elendi, haftanın birincisi kim oldu? 9 Aralık Doya Doya Moda kolyeyi alan isim Doya Doya Moda haftanın finali ile ekrana geliyor. Hafta içi her gün yayınlanan ve haftanın en yüksek puanını alarak kolyeyi kazanan isim kim olacak merak konusu. Yarışmacılar bu hafta tarzlarının yanı sıra danslarıyla da jüriyi etkilemeye çalışıyor. Peki, Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi?
9.12.2022 Bilgi Rehberi
Doya Doya Moda kim elendi? 2 Aralık Doya Doya Moda kolyenin sahibi ve elenen yarışmacı
Doya Doya Moda kim elendi? 2 Aralık Doya Doya Moda kolyenin sahibi ve elenen yarışmacı Doya Doya Moda hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışmanın bugün 100. bölümü ekrana geldi. Doya Doya Moda özel bölümünde yarışmaya kim veda etti? Yarışmacılar en çok puanı alarak kolyenin sahibi olan isim belli oldu.
2.12.2022 Bilgi Rehberi
DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ 25 KASIM 2022? Doya Doya Moda'da kim, neden diskalifiye oldu? İşte kolyenin sahibi
DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ 25 KASIM 2022? Doya Doya Moda'da kim, neden diskalifiye oldu? İşte kolyenin sahibi Doya Doya Moda haftanın finali ile ekrana geldi. Haftanın finalinde puanlar açıklandı ve birinci olan isim kolyenin sahibi olurken haftanın en düşük puanını alan yarışmacı ise Doya Doya Moda'dan elendi. Peki, bu hafta diskalifiye kararı çıktı mı?
25.11.2022 Bilgi Rehberi
Doya Doya Moda 18 Kasım elenen isim belli oldu! Doya Doya Moda'da kolyenin sahibi kim oldu? İşte kolye sahibi olan isim...
Doya Doya Moda 18 Kasım elenen isim belli oldu! Doya Doya Moda'da kolyenin sahibi kim oldu? İşte kolye sahibi olan isim... Doya Doya Moda haftanın finali yaşandı. Haftanın beş günü boyunca farklı kombinler ile jüri karşısına çıkan yarışmacılar gün sonunda jüri tarafından puanlanıyor. Haftanın son gününde ise puanlar toplanıyor ve bir isim yarışmaya veda ederken bir isim de kolyenin sahibi oluyor.
18.11.2022 Bilgi Rehberi
Doya Doya Moda kim elendi, birinci kim? Doya Doya Moda yeni bölüm, ne zaman, saat kaçta? (TV8 yayın akışı)
Doya Doya Moda kim elendi, birinci kim? Doya Doya Moda yeni bölüm, ne zaman, saat kaçta? (TV8 yayın akışı) Doya Doya Moda yayın saati değişti mi? Tv8 ekranında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda yarışması 14.30'da yayınlanıyordu. Bugün haftanın final gününde yarışmacılar programın neden olmadığını araştırıyor. İşte TV8 yayın akışı.
11.11.2022 Bilgi Rehberi
Gülşah Saraçoğlu: O kişi benim hayatımı mahvetti!
Gülşah Saraçoğlu: O kişi benim hayatımı mahvetti! Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile şarkıcı Demet Akalın'ın arası, geçtiğimiz yıl magazin gündemine damgasını vuran Gülşah Saraçoğlu - Deha Bilimlier iddiası nedeniyle açılmıştı. Demet Akalın'ın "ben onu uyardım" dediği ünlü modacı, hem artık eski dostu olan ünlü şarkıcı hem de adının aşk dedikodularına karıştığı Deha Bilimlier hakkında açıklamalarda bulundu.
11.11.2022 Cadde
Doya Doya Moda kim elendi, bu hafta elenen isim kim oldu? Doya Doya Moda haftanın birincisi ve kolyenin sahibi kim oldu? İşte puan durumu...
Doya Doya Moda kim elendi, bu hafta elenen isim kim oldu? Doya Doya Moda haftanın birincisi ve kolyenin sahibi kim oldu? İşte puan durumu... TV8 ekranında yayımlanan sevilen yarışma programı Doya Doya Moda'da her gün yarışmacılar farklı kombinler ile jüri karşısına çıkıyor. Jüriden aldıkları puanlar haftanın finalinde toplanıyor ve haftanın birincisi olan isim ve yarışmaya veda eden isim açıklanıyor. Peki Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi? Altın kolyenin sahibi kim oldu?
4.11.2022 Bilgi Rehberi
Doya Doya Moda bu hafta kim elendi? Doya Doya Moda'da kolyenin sahibi kim oldu?
Doya Doya Moda bu hafta kim elendi? Doya Doya Moda'da kolyenin sahibi kim oldu? Doya Doya Moda'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın finalinde yarışmacılar alacakları son gün puanlarını merakla bekliyor. Jüri son oylamasının ardından bu hafta en düşük ve en yüksek puanı alan isimleri açıklayacak? Peki Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi?
28.10.2022 Bilgi Rehberi
DOYA DOYA MODA'da bu hafta kim elendi? Esra mı Tina mı? Doya Doya Moda kolyenin sahibi olan isim...
DOYA DOYA MODA'da bu hafta kim elendi? Esra mı Tina mı? Doya Doya Moda kolyenin sahibi olan isim... Doya Doya Moda'da haftanın finalinde yarışmanın birincisi olan isim açıklanıyor. Haftanın her günü TV8 ekranında izleyici ile buluşan Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finalinde toplanan puanlar neticesinde haftanın birincisi olan isim ve yarışmaya veda eden isim açıklanıyor. Peki Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi?
22.10.2022 Bilgi Rehberi
DOYA DOYA MODA bu hafta kim elendi? Doya Doya Moda'da bu hafta kim birinci oldu, altın kolyenin sahibi kim oldu?
DOYA DOYA MODA bu hafta kim elendi? Doya Doya Moda'da bu hafta kim birinci oldu, altın kolyenin sahibi kim oldu? Hafta içi her gün TV8 ekranında izleyici ile buluşan Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finali bugün gerçekleştirilecek. Her gün farklı bir konseptle jüri karşısına çıkan yarışmacıların aldıkları puanlar haftanın finalinde toplanıyor. En az puan alan isim yarışmaya veda ederken en çok puan toplayan isim ise o hafta kolyenin sahibi oluyor. Peki Doya Doya Moda bu hafta kim birinci oldu, kim elendi?
14.10.2022 Bilgi Rehberi
Doya Doya Moda 7 Ekim kim elendi? Doya Doya Moda haftanın birincisi ve kolyenin sahibi kim oldu?
Doya Doya Moda 7 Ekim kim elendi? Doya Doya Moda haftanın birincisi ve kolyenin sahibi kim oldu? TV8 ekranında yayımlanan sevilen moda programı Doya Doya Moda'da kim elendi sorusu araştırılıyor. Porgramın takipçileri bu hafta yarışmaya kim veda etti sorusuna yanıt ararken aynı zamanda yarışmanın birincisi ve kolyenin sahibi olan ismi merak ediiyor. Peki Doya Doya Moda'da 7 Ekim kim elendi?
7.10.2022 Bilgi Rehberi
Doya Doya Moda jürisi Yasemin Yılmaz kimdir? Yasemin Yılmaz kaç yaşında, aslen nereli? İşte bilinmeyenleri...
Doya Doya Moda jürisi Yasemin Yılmaz kimdir? Yasemin Yılmaz kaç yaşında, aslen nereli? İşte bilinmeyenleri... Doya Doya Moda jüri koltuğunda yer alan Yasemin Yılmaz kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Seray Sever'in yer aldığı jüri koltuğunda bu yıl Yasemin Yılmaz oturuyor. Peki Yasemin Yılmaz kimdir, kaç yaşında?
5.10.2022 Bilgi Rehberi
2022 Doya Doya Moda jüri koltuğunda kimler oturuyor? Doya Doya Moda jüri üyeleri kimler?
2022 Doya Doya Moda jüri koltuğunda kimler oturuyor? Doya Doya Moda jüri üyeleri kimler? Doya Doya Moda jüri üyeleri kimler sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. TV8 ekranında yayımlanan gündüz kuşağının sevilen moda programı Doya Doya Moda'nın jüri koltuğunda yer alan isimler merak konusu olmaya devam ediyor. İşte Doya Doya Moda jürileri...
5.10.2022 Bilgi Rehberi
Milliyet.com.tr’ye 'Yılın Dijital Haber Sitesi' ödülü
Milliyet.com.tr’ye 'Yılın Dijital Haber Sitesi' ödülü Rasus Kimya Ana sponsorluğunda, Luna Medya Ajans Başkanı Veysel Uluyer ile Ratel Medya Kurucu Ortakları Hakan Başak ve Soner Zorluoğlu ortak organizatörlüğünde bu yıl ilki düzenlenen Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni teknoloji, iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi. Törende, Milliyet.com.tr “Yılın Dijital Haber Sitesi” ödülüne layık görüldü. Ödülü Milliyet.com.tr adına Yayın Koordinatörü Erdinç Şahin aldı.
27.09.2022 Haberler
Milliyet.com.tr’ye 'Yılın Dijital Haber Sitesi' ödülü
Milliyet.com.tr’ye 'Yılın Dijital Haber Sitesi' ödülü Rasus Kimya Ana sponsorluğunda, Luna Medya Ajans Başkanı Veysel Uluyer ile Ratel Medya Kurucu Ortakları Hakan Başak ve Soner Zorluoğlu ortak organizatörlüğünde bu yıl ilki düzenlenen Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni teknoloji, iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi. Törende, Milliyet.com.tr “Yılın Dijital Haber Sitesi” ödülüne layık görüldü. Ödülü Milliyet.com.tr adına Yayın Koordinatörü Erdinç Şahin aldı.
27.09.2022 Gündem
Doya Doya Moda kim elendi? 23 Eylül Doya Doya Moda birinci kim oldu? İşte kolyeyi alan isim
Doya Doya Moda kim elendi? 23 Eylül Doya Doya Moda birinci kim oldu? İşte kolyeyi alan isim Doya Doya Moda haftanın finali ile izleyici karşısına çıktı. Hafta içi her gün yayınlanan ve haftanın son gününde en çok puanı alıp birinci olan isim kolyeyi kazanıyor. Bu hafta yarışmaya kim veda etti?
23.09.2022 Bilgi Rehberi
Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Göz barıştı! DJ kabininde romantik anlar
Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Göz barıştı! DJ kabininde romantik anlar İş insanı Gökhan Göz ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan modacı Gülşah Saraçoğlu, son olarak olaylı bir şekilde ilişkisini bitirmişti. Geçtiğimiz aylarda kalbini aşka kapatmadığını söyleyen Göz ile Saraçoğlu cephesinden yeni haber geldi. İlişkilerine bir şans daha veren ikili, önceki gece Şile'de bir mekanda görüntülendi. Birlikte eğlenen ünlü çift, DJ kabinine geçerek birbirlerini öpücüklere boğdu. Mekanı el ele terk eden sevgililer, muhabirlerin sorularını yanıtlamadı.
5.09.2022 Cadde
Kemal Doğulu'dan Neslihan-Kadir açıklaması: Heyecandan tırnaklarınızı yiyeceksiniz!
Kemal Doğulu'dan Neslihan-Kadir açıklaması: Heyecandan tırnaklarınızı yiyeceksiniz! Son olarak 'Doya Doya Moda' adlı programda jüri üyeliği yapan, modacı ve DJ Kemal Doğulu, geçtiğimiz günlerde Bebek'te bir mekanda sahne aldı. DJ kabinine geçmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül'ün yeni projesi için imaj danışmanlığı yaptığını açıkladı. Heyecanlı olduğunu dile getiren ünlü isim, dizi hakkında ser verip sır vermedi.
1.09.2022 Cadde
Doya Doya Moda'da kim elendi? || 12 Ağustos 2022 Doya Doya Moda birincisi kim oldu?
Doya Doya Moda'da kim elendi? || 12 Ağustos 2022 Doya Doya Moda birincisi kim oldu? Doya Doya Moda programı hafta içi her gün ekranlara geliyor. Her hafta birinci olan isim kolyenin sahibi oluyor ve en düşük puanı alan isim ise yarışmaya devam ediyor. Peki 12 Ağustos Doya Doya Moda'da kim elendi, birinci kim oldu?
12.08.2022 Bilgi Rehberi
Doya Doya Moda Banu kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda yarışmacısı Banu Teker
Doya Doya Moda Banu kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda yarışmacısı Banu Teker Doya Doya Moda yarışmasının dikkat çeken isimlerinden olan Banu Teker'in hayatı ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki, Doya Doya Moda Banu kimdir, kaç yaşında?
12.08.2022 Bilgi Rehberi
Doya Doya Moda Aleyna kimdir, kaç yaşında? Aleyna Koç hakkında bilgiler
Doya Doya Moda Aleyna kimdir, kaç yaşında? Aleyna Koç hakkında bilgiler Doya Doya Moda programında yarışmasının dikkat çeken isimlerinden olan Aleyna Koç kimdir? Seyirci Aleyna ile ilgili bilgileri merak ediyor. İşte Doya Doya Moda Aleyna ile ilgili merak edilenler.
5.08.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Doya Doya Moda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.