Oynatma Listesi
HABERLER

Milliyet.com.tr’ye 'Yılın Dijital Haber Sitesi' ödülü

Rasus Kimya Ana sponsorluğunda, Luna Medya Ajans Başkanı Veysel Uluyer ile Ratel Medya Kurucu Ortakları Hakan Başak ve Soner Zorluoğlu ortak organizatörlüğünde bu yıl ilki düzenlenen Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni teknoloji, iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi. Törende, Milliyet.com.tr “Yılın Dijital Haber Sitesi” ödülüne layık görüldü. Ödülü Milliyet.com.tr adına Yayın Koordinatörü Erdinç Şahin aldı.

Daha önce Uluslararası Elmas Ödülleri ile Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri’ni başarılı bir şekilde organize eden, Türkiye ve uluslararası alanda başarılı marka ve isimleri bir araya getiren Luna Medya ve Ratel Medya yine muhteşem bir organizasyon düzenledi.

Her organizasyonuyla fark yaratan Luna Medya ve Ratel Medya, yeni metotlardan teknolojinin sanayiye ve iş dünyasına kazandırılmasına, Ar-Ge, teknoloji ve inovasyonun yaygınlaşmasından gelişen dünyaya sanayi 4,0’ü daha iyi anlatmak ve alanında başarılı isimleri bir araya getirmek amacıyla Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni’ni düzenledi. Wyndham Grand Levent İstanbul’da düzenlenen muhteşem gala gecesinin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Emre Karayel yaptı. Burcu Esmersoy ve Emre Karayel’in eğlenceli sunumlarıyla sektörüne yön veren marka ve isimlerle birlikte medya ve sanat dünyasının önemli isimleri de gecede yer aldı. Birce Akalay, Burak Sergen, Cihat Süvarioğlu, Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları, Mezarlık oyuncuları Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Cemal Can Canseven, Hakan Akkaya, Hakan Peker, Gülşah Saraçoğlu, Gökhan Çınar gibi birçok ünlü isim ödüllerini aldı.

 

Türkiye ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödül aldığı gecede Türk pop müziğinin başarılı ismi Ece Seçkin şarkıları ve sahne performansıyla davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Yılın en iyilerinin ödül aldığı Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni’nde, ödüllerini alan isimler başarılı sunucu Ezgi Aşık’a kırmızı halı röportajlarıyla yıl boyu yaptıkları çalışmaları ve gelecek projelerini anlattı.

Ödül Kategorileri:

Gelsin Hayat Bildiği Gibi – Yılın Dizisi

Birce Akalay – Yılın Kadın Oyuncusu

Olgun Toker – Yılın Erkek Oyuncusu

Mezarlık – Toplumsal Duyarlılık Dizisi

Burak Sergen – Meslek Onur Ödülü

Hakan Peker – Türk Pop Müziğine Katkı Ödülü

Cihat Süvarioğlu – Yılın Erkek Komedi Oyuncusu

Ceyhun Fersoy/Begüm Öner – Sosyal Medyayı Etkin Kullanan Çift

Hakan Akkaya – Yılın Moda Tasarımcısı

Göbeklitepe Sinema Filmi – Animasyon Filmi Ödülü

Helin Kandemir – Yılın Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu

Katarsis – Yılın Dijital Platform Programı

Magazin D – Yılın Magazin Programı

Asiye Acar – Yılın Magazin Habercisi

Müzik OnAir – Yılın Müzik Haber Sitesi

Can Bartu Arslan – Yılın Çıkış Yapan Erkek Oyuncusu

Tekno Hayat – Yılın Teknoloji Programı

Cemal Can Canseven – Yılın Fenomeni

 

Doya Doya Moda – Yılın Moda Programı

Fashion Art – Yılın İnovatif Sahne Tasarımları Markası

Yavuz Oymak – Yılın Haber Muhabiri

Reklam Arkası – Yılın Reklam Programı

Özkan Öztürk – Yılın Spor Spikeri

Kırılma Anı – Yılın Spor Sohbet Programı

Milliyet.com – Yılın Dijital Haber Sitesi

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER