Gece kulüpleri ve taksi duraklarını haraca bağlayan çete çökertildi
Gece kulüpleri ve taksi duraklarını haraca bağlayan çete çökertildi Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt’ta bulunan eğlence mekanları ve taksi duraklarından haraç aldıkları iddia edilen 24 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 22’si suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak suçlarından tutuklandı. Şüphelilerin ev aramalarında 1 adet pompalı tüfek, 2 tabanca ve bir adet pala, sahte 50 bin dolar ele geçirildi.
4.11.2020 Gündem
Cinderes'i dumanlar kapladı
Cinderes'i dumanlar kapladı Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin'deki Cinderes kasabasında bulunan terör örgütü PKK/YPG-PYD hedeflerini adım adım yaklaşırken bugün kasabadan yükselen dumanlar gökyüzünü kapladı. Zeytin Dalı Harekatı'nın 28. gününde Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu birlikleri Afrin'deki ilerleyişini sürdürürken, Hatay'ın sınıra sıfır noktasında yer alan Hassa, Kırıkhan ve Reyhanlı ilçelerindeki sınır karakollarından çok namlulu roketatar ve fırtına obüsleri ile savaş jetleri, terör örgütü PKK/YPG-PYD hedeflerini vurmaya devam ediyor. 3 koldan ablukaya alınan Cinderes kasabasında yer alan terör örgütü mevzileri an ben an gözetleniyor. Neredeyse sivil kalmayan beldede, teröristler karartma yapmak için sık sık lastik yakıyor. Kasabadan yükselen dumanlar kilometrelerce mesafeden dikkat çekiyor.
11.09.2019 Yaşam
Türkiye’nin vurduğu hedeflerden dumanlar yükseliyor
Türkiye’nin vurduğu hedeflerden dumanlar yükseliyor Kilis’in Elbeyli İlçesinin yaklaşık bir kilometre doğusundaki bölgeden Türk askerlerine ateş açılması sonucu bir astsubayın şehit olup, iki uzman çavuşun yaralanmasının ardından gece saatlerinde Türk uçakları IŞİD mevzilerine bomba yağdırdı. Türkiye’nin vurduğu hedeflerden dumanlar yükseliyor
24.07.2015 Gündem
Oteli dumanlar sarınca kendini dışarı zor attı
Oteli dumanlar sarınca kendini dışarı zor attı Önceki gün İpek Yolu Film Festivali’ne katılmak için Bursa’ya giden Beyazıt Öztürk’ün kaldığı Gönlü Ferah Otel’de yangın çıktı.
1.12.2008 Cadde

Benzer Haber Etiketleri