Edirnekapı

Edirnekapı

Son dakika edirnekapı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan edirnekapı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan edirnekapı haber sayfamızda...

Edirnekapı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.416 edirnekapı haberi bulunmuştur.
Geleneksel sahne kuruldu
Geleneksel sahne kuruldu Hilmi Zafer Şahin’in hazırladığı “Geleneksel Türk Tiyatrosu” Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan ve günümüze ulaşan Türk tiyatro sahnesine kapsamlı bir bakış. Kitap hem akademik bir kılavuz hem de tiyatroseverler için keyifli, öğretici bilgilere sahip
14.04.2024 Kültür Sanat
Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan: Yerel ekonomiyi büyütmeyi amaçlıyoruz
Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan: Yerel ekonomiyi büyütmeyi amaçlıyoruz Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, yeni dönemde gerçekleştireceği projelerin tanıtımını yaptı. Turan, “Bu hizmet siyasetinin özünde mazeret üreten değil hizmet üreten, engelleyen değil çözüm üreten, ayrıştıran değil kucaklayan, değerlere karşı duyarsız duran değil yaşatan bu anlayış halkımızın büyük teveccühüne mahzar oldu. İstanbul'un çeyrek yüzyılına damgasını vurdu" dedi.
10.03.2024 Gündem
Alkollü sürücü dehşeti: Aikido eğitmeni felç kaldı
Alkollü sürücü dehşeti: Aikido eğitmeni felç kaldı Edirnekapı Şehitliği yolunda alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü, taksiden inip kaldırımda bekleyen profesyonel aikido eğitmenine çarptı. Kanlar içinde yerde yatan yaralı eğitmenin yerini değiştirmeye çalışarak sağlık durumunun kötüye gitmesine sebep olduğu iddia edilen sürücü, bir de eşinin “Alkollüsün, kaç” demesi üzerine olay yerinden kaçtı.
15.02.2024 Gündem
İstanbul’a trafikte “sinyal vermedin” kavgası
İstanbul’a trafikte “sinyal vermedin” kavgası Fatih’te bir kadın motorcu sinyal vermeden önüne kırdığını iddia ettiği bir sürücü ile yolun ortasında tartışma yaşadı. Adam kendisine tepki gösteren kadına, “Bak senin kemiklerini kırar eline veririm" diye bağırdı.
12.02.2024 Haberler
Adliyeye saldırısında DHKP-C’nin kilit isimleri gözaltında
Adliyeye saldırısında DHKP-C’nin kilit isimleri gözaltında İstanbul Çağlayan’da bulunan Adalet Sarayı’nın önünde önceki gün yaşanan ve bir vatandaşın ölümü, 2 teröristin ise etkisiz hale getirilmesiyle sonuçlanan terör saldırısı sonrası başlatılan soruşturmada, aralarında terör örgütü DHKP-C’nin kilit isimlerinin de bulunduğu 90 şüpheli gözaltına alındı.
8.02.2024 Gündem
Yılbaşı gecesi başından vurulan 17 yaşındaki Melek son yolculuğuna uğurlandı
Yılbaşı gecesi başından vurulan 17 yaşındaki Melek son yolculuğuna uğurlandı Fatih'te yılbaşı gecesi başından vurularak ağır yaralanan ve 6 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 17 yaşındaki Melek Nur, Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
7.01.2024 Gündem
Metrobüsün üzerinde yakalandı! Sosyal medya fenomeni tık uğruna bunu da yaptı
Metrobüsün üzerinde yakalandı! Sosyal medya fenomeni tık uğruna bunu da yaptı İstanbul'da sosyal medyaya içerik üreten bir kişi, Topkapı - Şehit Mustafa Cambaz durağında, hareket etmek üzere olan bir metrobüsün üzerine çıktı. Metrobüs, Edirnekapı durağına geldiğinde, güvenlik görevlilerinin dikkatini çeken sosyal medya fenomeni, aracın üzerinden indirildi. İETT'nin fenomenden şikayetçi olacağı öğrenildi.
3.01.2024 Haberler
Metrobüsün üzerinde yakalandı! Sosyal medya fenomeni tık uğruna bunu da yaptı
Metrobüsün üzerinde yakalandı! Sosyal medya fenomeni tık uğruna bunu da yaptı İstanbul'da sosyal medyaya içerik üreten bir kişi, Topkapı - Şehit Mustafa Cambaz durağında, hareket etmek üzere olan bir metrobüsün üzerine çıktı. Metrobüs, Edirnekapı durağına geldiğinde, güvenlik görevlilerinin dikkatini çeken sosyal medya fenomeni, aracın üzerinden indirildi. İETT'nin fenomenden şikayetçi olacağı öğrenildi. 
3.01.2024 Gündem
Tramvay Durakları 2024: İstanbul Kabataş-Bağcılar Tramvay Durakları ve İsimleri
Tramvay Durakları 2024: İstanbul Kabataş-Bağcılar Tramvay Durakları ve İsimleri İstanbul'un en önemli ulaşım ağlarından birisi de tramvaydır. Çeşitli duraklarla entegrasyon sağlayan tramvay hattı trafik yükünü önemli ölçüde sırtlayan ulaşım araçlarından bir tanesidir. İstanbul'da en çok kullanılan tramvay hatlarından birisi de T1 Kabataş-Bağcılar hattıdır. Bunların dışında İstanbul'da T2 Taksim-Tünel, T3 Kadıköy-Moda, T4 Topkapı-Mescid-i Selam ve T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hatları bulunur. T2 Taksim-Tünel ve T3 Kadıköy-Moda Tramvay hattı nostaljik hat olarak geçer. İstanbul Kabataş-Bağcılar ve diğer tramvay durakları ve isimleri için Tramvay Durakları 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Gündem
İstanbul’da mezarlık hizmetlerine yüzde 54.15 zam
İstanbul’da mezarlık hizmetlerine yüzde 54.15 zam İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı'nda gerçekleştirilen oylamayla defin işlemleri ve mezarlık hizmetlerine yüzde 54.15 oranında zam yapıldı.
14.12.2023 Gündem
Avlanması yasak kuşları satıyorlardı! Tam 1 milyon 964 bin TL ceza kesildi
Avlanması yasak kuşları satıyorlardı! Tam 1 milyon 964 bin TL ceza kesildi Avlanması yasak olan kuşların satışının yapıldığı İstanbul Edirnekapı'ya operasyon düzenlendi. Saka, iskete, florya, bıldırcın ve beç tavuğu gibi doğa kuşlarını yakalayıp satmaya çalışan 24 kişiye 1 milyon 964 bin TL para cezası kesildi. İşte detaylar...
4.12.2023 Gündem
Edirnekapı'da satılan avlanması yasak kuşlara el konuldu
Edirnekapı'da satılan avlanması yasak kuşlara el konuldu Edirnekapı’da yapılan denetimlerde avlanması yasak saka, iskete, florya, bıldırcın ve beç tavuğu gibi doğa kuşlarını yakalayarak satışlarını yapan 24 kişiye yaklaşık 2 milyon lira ceza verildi. El konulan 633 saka, 224 iskete, 24 florya, 19 bıldırcın ve 2 beç tavuğu ise doğaya bırakıldı.
4.12.2023 Gündem
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti!
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti! Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Şükran Özer Doruk’un 91 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Bayan kahkaha Güzide Kasacı’nın ölüm haberinin üzüntüsünü yaşarken, bir acı haber daha geldi" açıklamasını yaptı.
30.11.2023 Cadde
Türk sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu kabri başında anıldı
Türk sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu kabri başında anıldı Dünya ve Türk halterinin unutulmaz efsanesi Naim Süleymanoğlu, ölümünün a6'ncı yıl dönümünde kabri başında anıldı.
18.11.2023 Diğer
Filistin'e destek yürüyüşü! İnsan zinciri oluştu
Filistin'e destek yürüyüşü! İnsan zinciri oluştu İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etmek için bir araya gelen Filistin İnisiyatifi üyeleri Edirnekapı'dan Sultanahmet Meydanı'na kadar yürüdü.
12.11.2023 Gündem
29 Ekim kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
29 Ekim kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeniyle saat 06.00'dan itibaren Vatan Caddesi ve bağlantı yolları trafiğe kapatıldı.
29.10.2023 Haberler
İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları nedeniyle trafiğe kapılaacak yollar
İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları nedeniyle trafiğe kapılaacak yollar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeniyle saat 06.00'dan itibaren Vatan Caddesi ve bağlantı yolları trafiğe kapatıldı.
29.10.2023 Gündem
İstanbul’un yedi tepesi
İstanbul’un yedi tepesi Roma, Bizans ve Osmanlı İmparatorluğu, İstanbul’u, yedi tepe üzerine inşa etmiştir ve bu tepelerin tamamı Tarihi Yarımada’da, “Suriçi İstanbul” sınırları içerisinde yer alıyor.
29.10.2023 Gündem
29 Ekim kutlamaları nedeniyle İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar
29 Ekim kutlamaları nedeniyle İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar  “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” kutlamaları nedeniyle İstanbul'da bazı yollar 29 Ekim Pazar günü saat 06.00’dan itibaren trafiğe kapatılacak.
28.10.2023 Gündem
1914 kuşağından bir ressam: Feyhaman Duran
1914 kuşağından bir ressam: Feyhaman Duran 1914 Çallı kuşağının nazik ve mütevazı sanatçılarından Feyhaman Duran, bu özelliklerini yaşamı boyunca devam ettirdi. Paris’e Abbas Halim Paşa’nın yardımıyla giden ressam, kendisine gönderilen ödeneğin sadece ihtiyacı kadarını harcamış ve kullanmadığı parayı Abbas Halim Paşa’ya iade etmişti.
1.10.2023 Gündem
500T Durakları ve İsimleri: 500T Güzergah Hattı Neler?
500T Durakları ve İsimleri: 500T Güzergah Hattı Neler? İstanbul’un en uzun güzergahına sahip olan 500T otobüsleri Tuzla ve Zeytinburnu arasında sefer yapıyor. Toplamda 78 durak bulunan 500T’de tek yön sefer süresi 186 dakika sürüyor. Avrupa ve Anadolu güzergah hattında hizmet veren 500T’de 2 bilet tarifesi geçiyor. Her iki yakada da pek çok ilçeden geçiş sağlayan 500T hemen hemen her zaman dolu oluyor. 500T saatleri ve güzergah hattı neler? 500T Durakları ve İsimleri içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
26.09.2023 Gündem
Kalabalık sokakların, uzun caddelerin ilacı 'Troleybüs Tosun' 29 yıl sonra yine yollarda
Kalabalık sokakların, uzun caddelerin ilacı 'Troleybüs Tosun' 29 yıl sonra yine yollarda Bizler onu 'kırmızı otobüs' diye tanısak da aslında o bir troleybüs, hatıralarda yer eden adıyla 'Tosun'. 29 yıl sonra yeniden yollarda olan 'Troleybüs Tosun', İstanbullular için nostaljik ve vefalı bir kırmızı otobüsten çok daha ötesi...
21.09.2023 Tarih
İstanbullular dikkat! İşte trafiğe kapatılan yollar
İstanbullular dikkat! İşte trafiğe kapatılan yollar 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle, İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı.
30.08.2023 Haberler
İstanbullular dikkat! İşte trafiğe kapatılan yollar
İstanbullular dikkat! İşte trafiğe kapatılan yollar 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle, İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı.
30.08.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapanıyor
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapanıyor 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek genel prova için Vatan Caddesi araç trafiğine kapatıldı.
27.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Edirnekapı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.