Ek Ders Ücreti

Ek Ders Ücreti

Son dakika ek ders ücreti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ek ders ücreti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ek ders ücreti haber sayfamızda...

Ek Ders Ücreti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 402 ek ders ücreti haberi bulunmuştur.
23 NİSAN EK DERS ÖDEMESİ var mı? ✨ 23 Nisan'da ek ders kesilir mi? Ek ders ücreti 2024
23 NİSAN EK DERS ÖDEMESİ var mı? ✨ 23 Nisan'da ek ders kesilir mi? Ek ders ücreti 2024 Öğretmenler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatili nedeniyle ek ders ödemelerinin durumunu araştırıyor. 23 Nisan Salı öğretmenlere ek ders ödenir mi? Ek ders ücreti ne kadar?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
‘Ek ders ücreti kesilmesin’
‘Ek ders ücreti kesilmesin’ Anadolu Eğitim Sendikası (AES), Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) mahalli idareler seçimlerinde görev alan öğretmenlerin ek ders ücretlerinin kesilmemesi yönünde yazılı müracaatta bulundu.
18.03.2024 Eğitim
Fatih Erbakan: Maden kazasının sonuna kadar araştırılması gerekir
Fatih Erbakan: Maden kazasının sonuna kadar araştırılması gerekir Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Erzincan'ın İliç ilçesinde toprak kayması sonucu yaşanan maden kazasına ilişkin, "İhmal iddialarının mutlaka sonuna kadar araştırılması ve varsa sorumluların ortaya çıkarılması gerekir" dedi.
15.02.2024 Gündem
Ek ders ücreti için 157 bin imza
Ek ders ücreti için 157 bin imza  Türk Eğitim Sen, ek ders ücretlerinin yüzde 100 artırılması için topladıkları 157 bin imzayı Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim etti.
11.02.2024 Eğitim
EK DERS ÜCRETİ 2024: 1 Ocak ek ders ödenir mi? Sözleşmeli ve kadrolu öğretmen ek ders ödemeleri...
EK DERS ÜCRETİ 2024: 1 Ocak ek ders ödenir mi? Sözleşmeli ve kadrolu öğretmen ek ders ödemeleri... Ek ders ücretleri, ocak artışları ardından gündeme geldi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından normal derslerin dışında ders başına ödenen ek ders ücretleri yeni senede değişti. Yılbaşı ile beraber öğretmenler, ''1 Ocak ek ders ödenir mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Ek ders ücreti 2024 ne kadar oldu?
18.01.2024 Bilgi Rehberi
2024 EK DERS Ücreti ne kadar oldu? Öğretmen ek ders ücreti ne zaman yatar, yılbaşında ek ders ödenir mi?
2024 EK DERS Ücreti ne kadar oldu? Öğretmen ek ders ücreti ne zaman yatar, yılbaşında ek ders ödenir mi? Öğretmenlere ek ders ücreti ödemeleri gerçekleştiriliyor. Enflasyon rakamlarının açıklanması ve memur maaşlarının belli olmasıyla 2024 ek ders ücretleri de belli oldu denilebilir. Öte yandan resmi tatil sayılan yılbaşında ek ders ücretinin durumu merak edilenler arasında. Aralık ek ders ücreti ödenecek mi? Ek ders 2024 parası ne kadar oldu?
6.01.2024 Bilgi Rehberi
Öğretmenleri ilgilendiriyor! Ek ders ücretine haciz kararı
Öğretmenleri ilgilendiriyor! Ek ders ücretine haciz kararı Yargıtay borçlu olan öğretmenlerle ilgili emsal bir karara imza attı. 1 milyon 201 bin öğretmeni yakından ilgilendiren kararda Yargıtay Genel Hukuk Kurulu, "Ek ders ücretinin ancak dörtte biri haczedilebilir" dedi.
26.11.2023 Ekonomi
Yargıtay'dan emsal ek ders kararı
Yargıtay'dan emsal ek ders kararı Yıllardır süre gelen öğretmenlerin ek ders ücretinin haczedilip edilemeyeceğine yönelik tartışmalara Yargıtay Hukuk Genel Kurulu son noktayı koydu. Ek ders ücretinin, ilgili yasada belirtilen 'her nevi ücret' kapsamına girdiğine dikkat çeken Yüksek Mahkeme, ek ders ücretinin haczedilebileceğine hükmetti.
18.11.2023 Ekonomi
Ücretli öğretmenlere yüzde 25 artış
Ücretli öğretmenlere yüzde 25 artış Milli Eğitim Bakanlığı, (MEB) ücretli öğretmenlerin maaşlarında artış yaptı.
12.11.2023 Eğitim
Ücretli öğretmenlere 'yüzde 25 zam' kararı!
Ücretli öğretmenlere 'yüzde 25 zam' kararı! Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında ek ders ücreti karşılığında görevlendirilen öğretmenlerin ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış sağlandı.
11.11.2023 Ekonomi
2023 EK DERS ÜCRETİ ne kadar oldu? Ücretli Öğretmen ek ders ücreti kaç lira?
2023 EK DERS ÜCRETİ ne kadar oldu? Ücretli Öğretmen ek ders ücreti kaç lira? Öğretmen ek ders ücretlerine ilişkin son olarak olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada zam yapıldığı duyurulmuştu. Bu açıklama sonrasında Öğretmenlerin ek ders ücretleri merak edilmeye başlandı. Peki Öğretmen ek ders ücreti kaç liraya yükseldi?
23.10.2023 Bilgi Rehberi
Ek ders ücreti yüzde 25 burslar yüzde 27 artacak
Ek ders ücreti yüzde 25 burslar yüzde 27 artacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ücretli öğretmenler ve usta öğreticilerin ek ders ücretlerine yüzde 25 zam müjdesi verdi. Erdoğan, ayrıca lisans üstü öğrencilerin burslarına da döviz bazında ortalama yüzde 26-27 civarında zam yapıldığını açıkladı.
16.09.2023 Gündem
ÖĞRETMEN MAAŞI HABERİ: Ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? 2023-2024 Ücretli öğretmenlik ek ders saati ücreti kaç para?
ÖĞRETMEN MAAŞI HABERİ: Ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? 2023-2024 Ücretli öğretmenlik ek ders saati ücreti kaç para? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ücretli öğretmenlere müjde geldi. Ücretli öğretmenlik yapanların maaşı arttı. Gündeme ise Ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? 2023-2024 Ücretli öğretmen ek ders saati ücreti kaç para? soruları geldi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
15.09.2023 Bilgi Rehberi
Erdoğan'dan öğretmenlere ek ders müjdesi! İşte yeni zam oranı...
Erdoğan'dan öğretmenlere ek ders müjdesi! İşte yeni zam oranı... Öğretmenlerin merakla beklediği 'Ek ders ücretlerine zam olacak mı?' sorusu yanıt buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı törende yeni zam oranını paylaştı.
15.09.2023 Haberler
Erdoğan'dan öğretmenlere ek ders müjdesi! İşte yeni zam oranı...
Erdoğan'dan öğretmenlere ek ders müjdesi! İşte yeni zam oranı... Öğretmenlerin merakla beklediği 'Ek ders ücretlerine zam olacak mı?' sorusu yanıt buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı törende yeni zam oranını paylaştı.
15.09.2023 Gündem
Memur zammı için kurul belli oldu! İşte kazanılan haklar
Memur zammı için kurul belli oldu! İşte kazanılan haklar Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren 7’inci Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde başta zam olmak üzere tarafların uzlaşamadığı konularla ilgili nihai kararı verecek ‘Kamu Görevlileri Hakem Kurulu’nun üyeleri belli oldu. İşte milyonlarca memurun kazandığı haklar...
26.08.2023 Ekonomi
Öğretmenin kırtasiye ödemesine % 64 zam
Öğretmenin kırtasiye ödemesine % 64 zam Kamu İşveren Heyeti ile Memur-Sen ve bağlı sendikalar arasında hizmet kollarında varılan anlaşma kapsamında, eğitim-öğretimde yer alan personel için iyileştirmeler yapılacak.
25.08.2023 Ekonomi
Memurların elde ettikleri kazanımlar belli oldu
Memurların elde ettikleri kazanımlar belli oldu 7. Dönem kamu Toplu Sözleşmesi görüşmeleri çerçevesinde anlaşma sağlanan 11 iş kolunda elde edilen kazanımlar açıklandı.
24.08.2023 Ekonomi
Zamda değil hizmet kollarında mutabakat
Zamda değil hizmet kollarında mutabakat Kamu İşveren Heyeti ile Memur-Sen, memurların zam oranlarında uzlaşamazken, 11 hizmet kolunda anlaşma sağlandı. Buna göre, sağlık çalışanlarının nöbet ücretleri artırılacak, icap nöbet ücreti verilebilmesi için çalışma yapılacak.
24.08.2023 Ekonomi
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Mayıs ayında 45 bin atama
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Mayıs ayında 45 bin atama '3 bin 500 Engelli Öğretmen Ataması Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mayıs ayında gerçekleştirmeyi planladığımız 45 bin yeni sözleşmeli öğretmen ataması gibi müjdelerle sizlerin yanında olduğumuzu göstermeyi sürdüreceğiz" dedi.
25.04.2023 Gündem
OHAL süresince ek ders ücreti alabilecekler
OHAL süresince ek ders ücreti alabilecekler Resmi Gazete’de dün yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ders ve ek ders saatlerine ilişkin esaslarda düzenleme yapıldı.
25.02.2023 Eğitim
10 ilde taşımalı eğitim! Bakan Özer: Öğrencilerimiz ücretsiz olarak okula götürülecek
10 ilde taşımalı eğitim! Bakan Özer: Öğrencilerimiz ücretsiz olarak okula götürülecek 10 ilde taşımalı eğitime başlanacağını belirten Bakan Özer, "10 ilde kalan öğrencilerimizi ücretsiz olarak okula götüreceğiz. Sıcak yemeklerini vereceğiz ve tekrar taşımasını sağlayacağız." dedi. Bakan Özer, "20 Şubat'ta 71 ilde eğitim-öğretime başlayacağız. Hayatı normalleştirmemiz için öncelikle eğitimi normalleştirmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.
15.02.2023 Haberler
10 ilde taşımalı eğitim! Bakan Özer: Öğrencilerimiz ücretsiz olarak okula götürülecek
10 ilde taşımalı eğitim! Bakan Özer: Öğrencilerimiz ücretsiz olarak okula götürülecek 10 ilde taşımalı eğitime başlanacağını belirten Bakan Özer, "10 ilde kalan öğrencilerimizi ücretsiz olarak okula götüreceğiz. Sıcak yemeklerini vereceğiz ve tekrar taşımasını sağlayacağız." dedi. Bakan Özer, "20 Şubat'ta 71 ilde eğitim-öğretime başlayacağız. Hayatı normalleştirmemiz için öncelikle eğitimi normalleştirmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.
15.02.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'ek ders ücreti' açıklaması
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'ek ders ücreti' açıklaması 'Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar' başlıklı Cumhurbaşkanı Kararı, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
15.02.2023 Gündem
Ek ders ücretinde yeni düzenleme
Ek ders ücretinde yeni düzenleme Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı, Resmî Gazete’nin dünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.
11.01.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Ek Ders Ücreti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.