Erdoğan: Matematik ve fen okuryazarlığı alanlarında puan artırmada birinci ülkeyiz
Erdoğan: Matematik ve fen okuryazarlığı alanlarında puan artırmada birinci ülkeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) verilerine göre, Türkiye'nin okuma becerileri alanında puanını en çok artıran ikinci ülke, matematik ve fen okuryazarlığı alanlarında puan artırmada ise birinci ülke olduğunu açıkladı.
6.09.2021 Siyaset
'Öncü göstergeler toparlanmanın devam ettiğini gösteriyor'
'Öncü göstergeler toparlanmanın devam ettiğini gösteriyor' Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD), bileşik öncü göstergelerin ABD, Çin, Almanya ve Fransa gibi çoğu büyük ekonomide Kovid-19'un neden olduğu ekonomik krizde toparlanmanın devam ettiğini gösterdiğini ancak toparlanmada değişim oranının ülkeler arasında farklılık arz ettiğini belirtti.
8.12.2020 Uzmanpara
Türkiye’nin büyüme tahminini yükseltti
Türkiye’nin büyüme tahminini yükseltti Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD), Türkiye ekonomisine ilişkin 2019 ve 2020 büyüme öngörülerini yukarı yönlü güncelledi.
22.11.2019 Ekonomi
İran'a Şubat 2019'a kadar süre verdiler! Aksi durumda...
İran'a Şubat 2019'a kadar süre verdiler! Aksi durumda... Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) bünyesinde  kara paranın aklanması ve terör finansmanının engellenmesine yönelik  faaliyetlerde bulunan Mali Eylem Görev Gücü (FATF), İran'a yapısal reformların  hayata geçirilmesi için şubat ayına kadar süre verildiğini açıkladı.
19.10.2018 Ekonomi