Koluna dolanan yılan elini böyle ısırdı!
Koluna dolanan yılan elini böyle ısırdı! Koluna dolanan yılan elini böyle ısırdı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Yoldan geçen kadın yaralı adamın elini bir an olsun bırakmadı
Yoldan geçen kadın yaralı adamın elini bir an olsun bırakmadı Sarıyer Baltalimanı’nda yolda ilerleyen motosiklet sürücüsü ve arkadaşı aniden dönüş yapan hafif ticari araca çarpması sonucu hafif şekilde yaralandı. Kaza sonrası yoldan geçen bir kadın yere savrulan yaralı adamın elini bir an olsun bırakmadı. Kaza, geçtiğimiz Salı günü saat 12.00 sıralarında Sarıyer Baltalimanı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Özkan Kör ve arkadaşı Sedat Sürüm 34 DZ 0347 plakalı motosikletle Rumeli Hisarı’ndan Emirgan istikametine doğru yola çıktı. Kör, caddede seyir ettiği esnada karşı istikametten seyreden 34 LK 9353 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Melik İmre aniden restorana dönmek istedi. Direksiyonu kıran İmre’nin aracına motosiklet sürücüsü Kör çarparak takla attı. Çarpmanın etkisiyle aracın yan camına çarparak yere savrulan sürücü ve arkadaşı hafif şekilde yaralandı. Kazayı yara almadan atlatan sürücünün aracının camları ise tuzla buz oldu. Yaralı adamın elini bir an olsun bırakmadı Kaza sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yola çıktığı esnada yoldan yürüyen genç bir kadın, yerden yaralı halde oturan adamın yanına geldi. Çantasından çıkarttığı peçeteyle adamın elindeki kanları silen ve burnunu tampon yapan kadın, bir an olsun elini bırakmadı. Kısa bir süre sonra olay yerine sağlık ekipleri, yaralıları yaptıkları ilk müdahalenin ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Ulus’taki özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekip kazayla ilgili inceleme başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Arı kovanına çomak sokmak bu olsa gerek
Arı kovanına çomak sokmak bu olsa gerek Arı kovanına çomak sokmak bu olsa gerek
11.09.2019 İlginç Videolar
Şehit annesi, oğlunun naaşını getiren askerin elini öptü
Şehit annesi, oğlunun naaşını getiren askerin elini öptü TSK'nın Afrin bölgesine düzenlediği operasyonda şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın naaşı Safranbolu’ya getirildi. İlçeye bağlı Emek mahallesinde bulunan anne ve babasının yaşadığı apartmanın önüne getirilen şehit askerin annesi Ülker Akpınar, oğlunun resmini öperek ‘Vatanım sağolsun’ dedi. Yanına gelen silah arkadaşı Ünal Daşdelen’e sarılan acılı anne Ülker Akpınar, “ Ömer’i mi sen mi getirdin yavrum. Allah seni anana babana bağışlasın. Yavrumu bu ellerinle mi getirdin” diyerek askerin ellerini öptü. TSK'nın Afrin bölgesine düzenlediği operasyonda şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Bilal Akpınar'ın naaşı askeri uçakla Zonguldak Havalimanı'na getirildi. Buradan Karabük Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile Karabük’ün Safranbolu ilçesine getirilen şehit Astsubay Akpınar’ı burada Karabük Valisi Kemal Çeber, yakınları ve onlarca vatandaş tarafından karşılandı. Araçtan inen anne Ülker, baba İsmail, kız Kardeşi Beyza Pınar ve 3 aylık eşi komiser yardımcısı Hafize Nur taziye çadırına geçti. Bayan askerin yakasına oğlunun resmi takılan anne Ülker bol bol oğlunun resmin öperek ‘vatanım sağ olsun’ diyerek bayan askere sarıldı. “Oğlunu getiren askerin ellerini öptü Afrin’de oğlunun silah arkadaşı olan Ünal Daşdan’a sarılan acılı anne Ülker Akpınar, “ Sen mi getirdin Ömer’i mi? Allah sana ömür versin. Annene babana bağışlasın. Yavrumu bu ellerinle mi getirdin?” diyerek askerin ellerini öptü. Anne Ülker, baba İsmail ve kız kardeşi Beyza Pınar ile şehidin 3 aylık eşi ile yakınları cenaze aracına binerek Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Bu sırada rahatsız olan şehit askerin anneannesi de sedye ile evden indirilerek cenaze aracına getirilerek torununun tabutuna sarılarak gözyaşları döktü.
11.09.2019 Yaşam
Avlanırken av oldu
Avlanırken av oldu Avlanırken av oldu
11.09.2019 İlginç Videolar
Sahibi elini uzatınca yuvasından çıkıyor
Sahibi elini uzatınca yuvasından çıkıyor Sahibi elini uzatınca yuvasından çıkıyor
11.09.2019 İlginç Videolar
Kız arkadaşının elini tutunca!
Kız arkadaşının elini tutunca! Sevgilisiyle el ele yürürken arkalarından gelen adam kız arkadaşının elini tutunca, genç adam bakın neler yaptı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Sevgilisiyle el ele, başkasıyla öpüştü +18
Sevgilisiyle el ele, başkasıyla öpüştü +18 Erkek arkadaşının elini tutarken başkasıyla öpüştü, yetmedi; sevgilisini bırakıp, kulüpten başka bir erkekle ayrıldı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Bunu kendisi istedi!
Bunu kendisi istedi! Seksi sarışın alışveriş merkezinde yanından geçen adamlardan ellerini göğüslerinin arasına sokmalarını istedi çünkü...
11.09.2019 İlginç Videolar
Ağrısı geçmeyince elini kesip attı
Ağrısı geçmeyince elini kesip attı Elindeki ağrıya dayanamayan bir adam doktorlardan bir türlü istediği cevabı alamayınca baltayla elini bileğinden kesip attı. Üstelik doktorlar dikmesin diye kesti elini yaktı.
11.09.2019 Haberler
Elini kaplanın ağzına soktu ve...
Elini kaplanın ağzına soktu ve... Elini korkusuzca kaplanın ağzına sokan adam, kaplanın süt dişini bir çırpıda çekiverdi...
11.09.2019 İlginç Videolar
"Elini oraya koyma, düşer"
"Elini oraya koyma, düşer" Rusya'da sahibi elini camdan sarkıtarak oturan kedinin yaptığı hareketler izleyenleri gülmekten öldürdü...
11.09.2019 İlginç Videolar
Elini pres makinesine kaptırdı
Elini pres makinesine kaptırdı Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, kutu ambalaj fabrikasında çalışan bir bayan işçi elini pres makinasına kaptırdı. Acı içinde kıvranan işçinin eli itfaiyenin ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda sıkıştığı yerden kurtarıldı.
11.09.2019 Haberler
Bağlayıp ölüme terk ettiler
Bağlayıp ölüme terk ettiler Beyoğlu'nda Bangladeş uyruklu bir kişi evinde el ve kolları bağlı halde bulundu. 4 gün boyunca aç ve susuz kaldığı öne sürülen Azeez Abdul Hasem, gasp edildiğini iddia etti.
11.09.2019 Haberler
Elini öyle bir şeyle yıkadı ki...
Elini öyle bir şeyle yıkadı ki... Katıldığı festivalde içkiyi fazla kaçıran adam elini öyle bir şeye sokup yıkadı ki, sunucu dahlil görenler inanamadı...
11.09.2019 İlginç Videolar
İki elini birden kullanabilen kişilerin şizofren olma ihtimalleri yüksek!
İki elini birden kullanabilen kişilerin şizofren olma ihtimalleri yüksek! Erzurum’da yapılan bilimsel bir çalışmada el ve göz tercihinin şizofreni hastalığı üzerine etkileri ortaya çıkarıldı.
23.10.2008 Ruh Sağlığı
İki elini de kullanabilenlerde şizofren daha fazla görülüyor
İki elini de kullanabilenlerde şizofren daha fazla görülüyor Erzurum’da yapılan bilimsel bir çalışmada el ve göz tercihinin şizofreni hastalığı üzerine etkileri ortaya çıkarıldı...
23.10.2008 Cadde

Benzer Haber Etiketleri