Engin Akyürek

Engin Akyürek

Türk sinema ve dizi oyuncusu. Kariyeri   Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü mezunu olan Engin Akyürek, Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışma programında birinci olarak sanat dünyasına adım attı. Yarışmanın sona ermesinin ardından, Yabancı Damat adlı tv dizisinin kadrosuna katıldı. 2004 - 2007 yılları arasında Yabancı Damat dizisinde Kadir Sadıkoğlu karakterini canlandıran Akyürek, 2006 yılında ise Kader adlı sinema filminde Cevat karakterini canlandırdı. 2007 - 2008 yılları arasında Atv'de yayınlanan Karayılan adlı tv dizisinde Nizipli rolüyle kamera karşısına geçti. 2009 yılında Bir Bulut Olsam adlı tv dizisinde Mustafa Bulut karakterini canlandıran oyuncu, son olarak 2010-2012 yılları arasında Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı tv dizisinde Kerim Ilgaz karakterini canlandırmıştır.Ayrıca son zamanlarda Farah Zeynep Abdullah ile Bir Küçük Eylül Meselesi filminde oynamıştır.

Engin Akyürek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 651 engin akyürek haberi bulunmuştur.
Demet Özdemir: Har vurup harman savurmam!
Demet Özdemir: Har vurup harman savurmam! Ünlü oyuncu Demet Özdemir, oyunculuğun yanı sıra bir işletme sahibi olarak ticaret hayatına da atılmaya karar verdiği iddia edilmişti. Önceki gün yeni yaşını kutlayan ünlü oyuncu, iddialara son noktayı koydu. Özdemir, pahalı kıyafetleri olduğunu ancak har vurup harman savurmadığını ifade edip, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
23.02.2024 Cadde
Engin Akyürek tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! 'Damat pijaması gibi'
Engin Akyürek tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! 'Damat pijaması gibi' Ünlü oyuncu Engin Akyürek tarzıyla sosyal medyanın diline düştü. Bir markanın davetine katılan Akyürek kırmızı gömleği ve kırmızı şalvar tipi pantolonuyla dikkat çekti.
16.02.2024 Cadde
Oğuzhan Koç isyan etti: Bazı efsaneler yerinde rahmetle, huzurla uyusa mı acaba?
Oğuzhan Koç isyan etti: Bazı efsaneler yerinde rahmetle, huzurla uyusa mı acaba? Ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, Barış Manço'nun hayatının film olacağı yönündeki iddialara tepki gösterdi. Instagram sayfasından sitem dolu bir mesaj yayınlayan Koç, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
10.02.2024 Cadde
Demet Özdemir'den sağlık durumuyla ilgili açıklama
Demet Özdemir'den sağlık durumuyla ilgili açıklama Son zamanlarda bazı sağlık sorunları yaşadığı söylenilen Demet Özdemir, sosyal medya hesabından son durumuyla illgili açıklama yaptı.
9.01.2024 Cadde
Adım Farah bu hafta yok mu, bitti mi? Adım Farah yeni bölüm ne zaman?
Adım Farah bu hafta yok mu, bitti mi? Adım Farah yeni bölüm ne zaman? Adım Farah dizisi her hafta çarşamba akşamları yeni bölümleri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Dizi son olarak 17. bölümü ile ekranda yerini almıştı. Başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in paylaştığı Adım Farah hangi gün, bu hafta neden yok?
18.10.2023 Cadde
ADIM FARAH OYUNCULARI KİMLER? Adım Farah yeni bölümü ne zaman? Adım Farah yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler var?
ADIM FARAH OYUNCULARI KİMLER? Adım Farah yeni bölümü ne zaman? Adım Farah yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler var? Adım Farah dizisi yeni sezonu ile izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in başrollerinde oynadığı dizinin oyuncu kadrosu ve yayın günü ise merak ediliyor. Peki Adım Farah oyuncuları kimler?
4.10.2023 Bilgi Rehberi
Yürekten akan hikâyeler
Yürekten akan hikâyeler Oyuncu Engin Akyürek, 20 öyküden oluşan yeni kitabı “Zamansız”da ötekileştirilenleri, dünyaya sığmayan, sığdırılamayanları, tutunamayanları, incinmişleri hikâye ediyor.
18.06.2023 Kültür Sanat
Depremzedelere büyük bağış
Depremzedelere büyük bağış Engin Akyürek’in yabancı hayranları, oyuncunun adına depremzedelere 1 milyon 150 bin liralık bağış yaptı.
12.06.2023 Cadde
Engin Akyürek’ten ‘Zamansız’ öyküler
Engin Akyürek’ten ‘Zamansız’ öyküler Oyuncu Engin Akyürek ikinci öykü kitabını okurlarla buluşturdu.
9.06.2023 Kültür Sanat
Melis Birkan'dan Aras Aydın'a: İyi ki kocamsın!
Melis Birkan'dan Aras Aydın'a: İyi ki kocamsın! Oyuncu Melis Birkan ile meslektaşı Aras Aydın aşklarını, geçtiğimiz yıl mayıs ayında evlilikle taçlandırmıştı. Evliliklerinin birinci yıl dönümünü kutlayan çiftten Melis Birkan, romantik bir paylaşımda bulundu.
21.05.2023 Cadde
Demet Özdemir: Süreci suistimal edenler oluyor
Demet Özdemir: Süreci suistimal edenler oluyor Kahramanmaraş ve çevresindeki illerin büyük yıkıma uğradığı depremin ardından ünlü isimler ilgili kurumlara para yardımı yapmalarının yanı sıra bu merkezlerde canla başla çalıştı. Demet Özdemir, önceki gün deprem bölgesindeki kanser hastalarına yönelik peruk bağışının yapılacağının duyurulduğu etkinlikte yer aldı. Oyuncu, deprem bölgesinden paylaşım yapan ünlü isimlerin eleştiri almasıyla alakalı konuştu.
30.03.2023 Cadde
Aras Bulut İynemli'den Köknar Rüştü Tezay paylaşımı: Sen hep yaşayacaksın Kök!
Aras Bulut İynemli'den Köknar Rüştü Tezay paylaşımı: Sen hep yaşayacaksın Kök! Dizi sektörünün tanınmış isimlerinden olan ve yaklaşık iki aydır kanser tedavisi gören Köknar Rüştü Tezay, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Aras Bulut İynemli, yakın arkadaşı Tezay için sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınladı.
27.02.2023 Cadde
Rüştü Köknar Tezay hayatını kaybetti
Rüştü Köknar Tezay hayatını kaybetti Dizi sektörünün tanınmış isimlerinden Rüştü Köknar Tezay, 55 yaşında yaşama veda etti. Ünlü isimler, bir süredir kanserle mücadele ettiği bilinen Tezay'ın vefatının ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla arkadaşlarını andı. Tezay'ın cenaze namazı, Fenerbahçe Camii'nde kılındı. Birçok ünlü isim Tezay’ın son yolculuğuna uğurlamak için Fenerbahçe Camii’ne koştu.
25.02.2023 Cadde
Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolü paylaştığı diziden ilk kare
Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolü paylaştığı diziden ilk kare Yakında FOX TV'de yayınlanacak olan 'Adım Farah' dizisinin başrol oyuncuları Engin Akyürek ve Demet Özdemir, afiş çekimi için kamera karşısına geçti. İkilinin yer aldığı yapımdan merakla beklenen ilk fotoğraf da paylaşıldı.
20.01.2023 Cadde
Tuba Büyüküstün'den nostaljik paylaşım: Yaş: 22
Tuba Büyüküstün'den nostaljik paylaşım: Yaş: 22 Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Tuba Büyüküstün, 18 yıl önce rol aldığı diziden bir kareyi paylaşarak geçmişi andı. Ünlü oyuncunun 22 yaşında çekilen fotoğrafı takipçilerinden ilgi gördü. Maya ve Toprak adında ikizleri bulunan Büyüküstün, şimdilerde vaktinin bir çoğunu kızlarıyla geçiriyor.
19.01.2023 Cadde
Karlar Kraliçesi Demet Özdemir! 'Kendime sabır diliyorum'
Karlar Kraliçesi Demet Özdemir! 'Kendime sabır diliyorum' Yaklaşık 4 ay önce nikah masasına oturan ve mutlu evlilikleri devam eden Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden güzel oyuncu; aktif olarak kullandığı Instagram sayfasından yeni fotoğraflarını paylaştı. Peş peşe yayınladığı karelerle kısa sürede büyük ilgi gören ünlü isim, sosyal medyada gündem oldu.
27.12.2022 Cadde
Oğuzhan Koç, Demet Özdemir için 1.5 milyon TL'lik teklifi geri çevirdi!
Oğuzhan Koç, Demet Özdemir için 1.5 milyon TL'lik teklifi geri çevirdi! Yaklaşık 4 ay önce nikah masasına oturan ve mutlu evlilikleri devam eden Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden ünlü şarkıcı, yılbaşı gecesinde sahne almak için KKTC ve Azerbaycan’dan gelen 1.5 milyon TL'lik teklifi reddettiği haberleriyle gündeme geldi. Koç'un, dudak uçuklatan bu rakamı; yılbaşını Özdemir ile birlikte geçirmek istediği için geri çevirdiği ortaya çıktı.
22.12.2022 Cadde
Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç paylaşımı: Aşırı sevgi içerir!
Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç paylaşımı: Aşırı sevgi içerir! Yaklaşık 4 ay önce nikah masasına oturan ve mutlu evlilikleri devam eden Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden güzel oyuncu; aktif olarak kullandığı Instagram sayfasından yeni fotoğraflarını paylaştı. Peş peşe yayınladığı kareler arasında eşiyle olan romantik bir pozuna da yer veren ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
17.12.2022 Cadde
Oğuzhan Koç: Hanımın onayını aldım!
Oğuzhan Koç: Hanımın onayını aldım! Yaklaşık dört ay önce İstanbul'da aileleri ve yakın dostlarının katıldığı görkemli bir törenle dünyaevine giren Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, muhabirlere poz vererek yeni yıl dileklerini açıkladı. Cuma günü yeni şarkısını çıkacağını söyleyen Oğuzhan Koç, klibini Özdemir'e izlettiğini söyledi. Koç, "Demet Hanım’ın onayına göre mi klibi yayınlayacaktınız?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
16.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kazananlar açıklandı  İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından düzenlenen 30...
10.12.2022 Cadde
Tuba Büyüküstün'den 'Engin Akyürek ile aşk yaşıyor' iddiasına yanıt
Tuba Büyüküstün'den 'Engin Akyürek ile aşk yaşıyor' iddiasına yanıt 'Kara Para Aşk' ve 'Sefirin Kızı' dizilerinde birlikte yer alan Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in aşk yaşadığı iddia edilmişti. Fransa'nın başkenti Paris'te birlikte vakit geçirdikleri iddia edilen ikiliden Akyürek'in, Büyüküstün'ün başına taktığı bandanayı bileğinde taşıdığı öne sürülmüştü. Basına yansıyan aşk haberlerinin ardından ilk açıklama Tuba Büyüküstün'den geldi.
1.12.2022 Cadde
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek aşk mı yaşıyor?
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek aşk mı yaşıyor? 2014 yılında yayınlanan 'Kara Para Aşk' dizisiyle sevenlerinin gönlünde taht kuran, son olarak 'Sefirin Kızı'nda (2019-2021) birlikte kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncuların Paris'te birlikte vakit geçirdikleri iddia edilirken; Akyürek'in, Büyüküstün'ün başına taktığı bandanasını bileğinde taşıdığı öne sürüldü.
29.11.2022 Cadde
Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç cevabı: Özür dilerim aşkım!
Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç cevabı: Özür dilerim aşkım! Yakın arkadaşı ve meslektaşı Fatma Toptaş'ın doğum günü kutlamasına katılan oyuncu Demet Özdemir, mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Yemek yapmakla ilgili konuşan ve elinin lezzetli olduğunu söyleyen Özdemir, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturduğu Oğuzhan Koç'un hamarat olup olmadığının sorulması üzerine, dikkat çeken bir itirafta bulundu.
28.11.2022 Cadde
Ünlü isimlerden Civan Canova'ya veda mesajları
Ünlü isimlerden Civan Canova'ya veda mesajları Son olarak 'Üç Kuruş' adlı dizide boy gösteren usta oyuncu Civan Canova, 67 yaşında hayatını kaybetti. Geçtiğimiz haftalarda akciğerinde kitle tespit edildiğini açıklayan ünlü ismin vefatı başta sanatçı dostları olmak üzere tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında duygularını sosyal medya hesaplarından dile getirdi.
22.08.2022 Cadde
Burnundan operasyon geçiren İrem Helvacıoğlu: Estetik değil, sağlık!
Burnundan operasyon geçiren İrem Helvacıoğlu: Estetik değil, sağlık! 'Sen Anlat Karadeniz' dizisiyle geniş bir hayran kitlesi yakalayan İrem Helvacıoğlu, önceki günlerde burnuna yaptırdığı estetik operasyonla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz gün bir AVM'de kameralara yansıyan oyuncu, gazetecilerle konuşarak geçirdiği operasyonla ilgili soruları yanıtladı.
9.08.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Engin Akyürek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.