Erdoğan

Erdoğan

Son dakika erdoğan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erdoğan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erdoğan haber sayfamızda...

Erdoğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 165.977 erdoğan haberi bulunmuştur.
Müşteri memnuniyeti ödülünü aldı
Müşteri memnuniyeti ödülünü aldı Ray Sigorta, ‘Şikayetvar’ platformu tarafından düzenlenen A.C.E Awards’ta üst üste 5’inci kez Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülü’ne layık görüldü.
19.03.2024 Sigorta
Türkler ilk savaşı kazandı
Türkler ilk savaşı kazandı Bulgar medyası ilk uçuşunu gerçekleştiren milli muharip uçak KAAN’ı yazdı.
19.03.2024 Gündem
‘31 Mart’ta bunları emekli edelim’
‘31 Mart’ta bunları emekli edelim’ Ankara’da Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomi programı üzerinde şüpheler oluşturarak seçim sonrası için felaket tellallığı yapanların amacının ‘kısa vadeli vurgun’ olduğunu söyledi.
19.03.2024 Gündem
Suriye’de yarım kalan işimizi tamamlayacağız
Suriye’de yarım kalan işimizi tamamlayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mamak’ta 4. Kolordu Komutanlığı’nda askerlerle birlikte iftar yaptı.
19.03.2024 Gündem
‘6 ay kala bize gelirlerse olmaz’
‘6 ay kala bize gelirlerse olmaz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “31 Mart son seçimim” açıklamasının ardından başlayan tartışmada, MHP lideri Bahçeli’nin “bırakamazsın” çıkışı ve TBMM’nin erken seçim kararı alması durumunda Erdoğan’a 3. kez adaylık yolunun açık olması gözleri muhalefete çevirdi.
19.03.2024 Gündem
Şimdi ne olacak?
Şimdi ne olacak? Rusya’da Putin, seçimi yüzde 87 oyla kazanırken, katılımın yüzde 74 olduğu belirtildi. Bu rakamlar Kremlin’i memnun ederken, Putin’in gelecek dönemde nasıl bir yönetim sergileyeceği merak konusu.
19.03.2024 Dünya
Erdoğan'dan Putin'e tebrik ve çağrı: Müzakere masası için hazırız!
Erdoğan'dan Putin'e tebrik ve çağrı: Müzakere masası için hazırız! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin’i seçim zaferinden dolayı tebrik etti.
18.03.2024 Haberler
Bakan Özhaseki'den altılı masa eleştirisi! 'Seçim bitti; şimdi yeni yeni foyaları ortaya çıkmaya başladı'
Bakan Özhaseki'den altılı masa eleştirisi! 'Seçim bitti; şimdi yeni yeni foyaları ortaya çıkmaya başladı' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Sakarya programı kapsamında iftarda düzenlenen Hendek Belediyesi'nin Kent Merkezi Dönüşüm Projesi tanıtım toplantısına katıldı. Düzenlenen toplantıya Özhaseki, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, milletvekilleri, davetliler ile vatandaşlar katıldı.
18.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan Putin'e tebrik ve çağrı: Müzakere masası için hazırız!
Erdoğan'dan Putin'e tebrik ve çağrı: Müzakere masası için hazırız! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin’i seçim zaferinden dolayı tebrik etti.
18.03.2024 Gündem
Son dakika: Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam!
Son dakika: Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin dış politikadaki yol haritasını Gece Görüşü’nde açıkladı. Bakan Fidan, ABD ile ilişkileri, Irak'taki ve Suriye'deki son durumu, Gazze'de yaşananları ve MİT Başkanı olduğu dönemleri anlattı. İşte o detaylar...
18.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Yarınki Türkiye; daha güçlü, daha zengin, daha iddialı olacaktır
Bakan Işıkhan: Yarınki Türkiye; daha güçlü, daha zengin, daha iddialı olacaktır Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bir salonda düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.
18.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan 'güçlü ordu' vurgusu: Bizi ancak kendi bileğimiz korur
Erdoğan'dan 'güçlü ordu' vurgusu: Bizi ancak kendi bileğimiz korur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmetçik ile İftar programında konuştu. "Sınırlarımızda bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü ordu vurgusu yaptı ve "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Haberler
Bakan Kacır Balıkesir'de açılışa katıldı! "Yerlilik oranı yüzde 80’lere çıktı"
Bakan Kacır Balıkesir'de açılışa katıldı! "Yerlilik oranı yüzde 80’lere çıktı" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çamlık Uydu Kuluçka Merkezi'nin açılış törenine katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır "Savunma sanayiinde yerlilik oranı yüzde 20’den yüzde 80’lere çıktı" dedi.
18.03.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan 'güçlü ordu' vurgusu: Bizi ancak kendi bileğimiz korur
Son dakika: Erdoğan'dan 'güçlü ordu' vurgusu: Bizi ancak kendi bileğimiz korur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. Kolordu Komutanlığı'ndaki iftarda askerlerle bir araya geldi. "Kimin projesi olduğuna bakmadan güney sınırlarımızın ötesinde bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz. "diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bizim anlayışımız bu aziz millete hizmet etme anlayışıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bizim anlayışımız bu aziz millete hizmet etme anlayışıdır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sağlık alanında Türkiye'yi güçlendirmeye devam ettirdiklerini belirterek, “Ülkemizi biz yükseltirken dört temel sütun belirlemiştik. Bunlardan biri de sağlık alanı. Her şeyin başı sağlık diyerek sağlık hizmetlerini ülkemizde dünya standartlarının üstüne taşıdık” açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan Ankara'da açılışa katıldı! "Bu siyasi şantajın dik alasıdır"
Fatih Erbakan Ankara'da açılışa katıldı! "Bu siyasi şantajın dik alasıdır" Ankara'da Akyurt Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan "İktidar partisinden aday seçmezsen hizmet gelmezmiş', bu siyasi şantajın dik alasıdır" dedi.
18.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Meral Hanım ile Ankara'da emekli ittifakında buluştuk
Özgür Özel: Meral Hanım ile Ankara'da emekli ittifakında buluştuk CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Meral Hanım ile Ankara'da siyasi ittifak kuramadık ama emekli ittifakında buluştuk.' dedi.
18.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Bizim partimiz sizin sesinizi duyurmak için kuruldu
Meral Akşener: Bizim partimiz sizin sesinizi duyurmak için kuruldu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'a seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu.
18.03.2024 Gündem
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için tarih verdi
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için tarih verdi Türkiye’nin şu sıralar en sık konuştuğu konulardan biri Bursa'da tespit edilen yeni fay hattı. Hangi bölgeler ne kadar riskli, yeni fay hattının tehlikesi ne ölçüde? Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN Türk’te değerlendirdi.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi.
18.03.2024 Haberler
'Ülkemizin gücü, büyük ölçüde yerel yönetimlerimizin gücünden geliyor'
'Ülkemizin gücü, büyük ölçüde yerel yönetimlerimizin gücünden geliyor' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ülkemizin gücü, büyük ölçüde yerel yönetimlerimizin gücünden geliyor. 'Kalkınma, yerelden başlar' hakikatine istinaden yerelde ne kadar güçlü olursak; genel icraatlarımızın da o derece güçlü olacağına inanıyoruz" dedi.
18.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi.
18.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı Bulgar medyasında çıkan haberlerde KAAN, F-35 ve S-400'lere dair geniş çaplı bir analiz yayınlandı. Söz konusu analizde KAAN'a yönelik övgü dolu sözler kullanılırken F-35 ve S-400 denkleminin de çözümüne yönelik detaylara yer verildi.
18.03.2024 Dünya
Bakan Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil
Bakan Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil Sarıgazi Kemal Ayyıldız Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın iştirakiyle Sancaktepe'de açıldı. Açılışta konuşan Bakan Bak, “Bize çalışan adam lazım. Tatile giden adam lazım değil. Bize Murat Kurum lazım” dedi.
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erdoğan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.