Eren Üçlertoprağı

Eren Üçlertoprağı

Son dakika Eren Üçlertoprağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eren Üçlertoprağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eren Üçlertoprağı haber sayfamızda...

Eren Üçlertoprağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 63 eren üçlertoprağı haberi bulunmuştur.
Ehliyeti 2 ay önce aldı, Türkiye Ralli Şampiyonu oldu!
Ehliyeti 2 ay önce aldı, Türkiye Ralli Şampiyonu oldu! Kars'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda şampiyon belli oldu. Ehliyetini 2 ay önce alan 18 yaşındaki Kerem Kazaz ve Litvanyalı copilotu Andris Malnieks ikilisi şampiyonluğu kazandı.
25.02.2024 Motor Sporları
Başkan Eren Üçlertoprağı: İstanbul Park'ın Türk sporuna açılmasını bekliyoruz
Başkan Eren Üçlertoprağı: İstanbul Park'ın Türk sporuna açılmasını bekliyoruz Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun organize ettiği gala gecesi ile sezonun en başarılı isimlerine ödülleri takdim edildi.
13.01.2024 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: 100 yıl coşkusu!
Serhan Acar yazdı: 100 yıl coşkusu! Bolu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası 4. yarışı ve 2023 Türkiye Baja Şampiyonası 2. ayağı, Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelirken, hem sporseverler, hem de pilotlar unutulmaz anlar yaşadılar.
5.11.2023 Motor Sporları
İstanbul Park pisti acaba ne olacak?
İstanbul Park pisti acaba ne olacak? Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Eren Üçlertoprağı, İstanbul Park’ın işletme süresinin 18 Temmuz 2023 tarihinde sona erdiğini hatırlatarak, “Cumhurbaşkanımızın büyük bir vizyonla 18 sene önce ülkemizin sporcularına kazandırdığı, cumhuriyet tarihinin en büyük spor tesisi İstanbul Park 10 yıl 10 ay 17 gündür Türk Sporu’na ve sporun her branşındaki milli sporcularının erişimine kapalı” dedi. Üçlertoprağı şöyle konuştu:
29.09.2023 Ekonomi
Ödül gecesi
Ödül gecesi Otomobil sporlarına gönül verenler önceki gece bir araya geldi.
11.01.2023 Cadde
Serhan Acar yazdı: Team Türkiye rüzgârı
Serhan Acar yazdı: Team Türkiye rüzgârı FIA tarafından Fransa’da düzenlenen Motorsporları Olimpiyatları’nda, milli takımımız da boy gösterdi. Rally4 branşında Ford Fiesta ile yarışan Ali Türkkan-Burak Erdener 2. olarak gümüş madalya alırken, genç pilotlarımız da tecrübe kazandı.
13.11.2022 Motor Sporlari
FIA Motorsporları Olimpiyatları’nda gümüş madalya
FIA Motorsporları Olimpiyatları’nda gümüş madalya FIA Motorsporları Olimpiyatları’nda mücadele eden Ali Türkkan-Burak Erdener, yarışı ikinci sırada tamamlayarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
31.10.2022 Motor Sporlari
‘Araba sevdası’ hem işi, hem turizmi uçurur
‘Araba sevdası’ hem işi, hem turizmi uçurur Otomobil sporları çok başka bir tutkuyu barındırıyor: Her şey eski deyimle ‘araba sevdası’, şimdiki tabirle ise otomobil sevgisiyle başlıyor. TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı otomobil sporlarının sponsorluk gelişmelerini ve Türkiye ekonomisine katkılarını anlattı.
6.06.2022 Milliyet Executive
Büyük mücadele
Büyük mücadele Motul 2022 Türkiye Karting Şampiyonası, TOSFED Körfez Karting Pisti’nde Kocaeli Karting Kulübü (KO-KART) tarafından 45 sporcunun katılımıyla düzenlenen ilk ayak ile başladı.
13.04.2022 Cadde
TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı'ndan Formula 1 açıklaması!
TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı'ndan Formula 1 açıklaması! TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, Üçlertoprağı; Ayhan Can Güven, Cem Bölükbaşı hakkında bilgi verirken Formula 1'in Türkiye'de düzenlenip düzenlenmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.
31.03.2022 Motor Sporları
Bakan Kasapoğlu, Formula 2 pilotu Cem Bölükbaşı’nı kabul etti
Bakan Kasapoğlu, Formula 2 pilotu Cem Bölükbaşı’nı kabul etti Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) heyeti ve Formula 2 (F2) pilotu Cem Bölükbaşı’nı kabul etti.
14.03.2022 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: F1’de yeni çağın başlangıcına hoş geldiniz
Serhan Acar yazdı: F1’de yeni çağın başlangıcına hoş geldiniz Formula 1’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Araçların aerodinamik çalışma prensipleri değişti, 13 inçlik jantlar ve lastikler yerini 18 inçe bıraktı. Araçlar yeniden tasarlandı.
13.03.2022 Motor Sporları
Gala gecesi
Gala gecesi Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu 2021 Gala Gecesi, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Zorlu PSM’de gerçekleştirildi.
8.03.2022 Cadde
Dünyaca ünlü elektrikli otomobil yarışı, Türkiye’ye geliyor
Dünyaca ünlü elektrikli otomobil yarışı, Türkiye’ye geliyor Elektrikli otomobil yarışı organizasyonu FIA Elektrikli Touring Otomobilleri Dünya Şampiyonası’nın, 2022 takviminin ikinci ayağı olarak 20-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye yarışının tanıtım toplantısı Beyoğlu Belediyesi ev sahipliğinde Haliç Tersanesi’nde yapıldı.
22.02.2022 Motor Sporlari
Bakan Varank: Elektrikli otomobil yarışı Türkiye'ye geliyor
Bakan Varank: Elektrikli otomobil yarışı Türkiye'ye geliyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Otomotiv sanayinde halihazırda ciddi bir kapasiteye sahibiz. Türkiye 30 milyar dolarlık otomotiv ihracatı yapabilen Avrupa’nın en önemli üreticilerinden bir tanesidir. Elektrikli, otonom ve bağlantılı araç teknolojileri üzerinde çalışıyoruz. TOGG’un dünyanın en büyük teknoloji fuarında gördüğü ilgiyi hepimiz takip ettik. Yerli ve milli aracımız piyasaya çıktığında çok daha büyük bir etki oluşturacak. Türkiye elektrikli araçlarda Avrupa’nın üretim üssü olma hedefine hızla ilerleyecek" dedi.
22.02.2022 Ekonomi
Cem Bölükbaşı, FIA Formula 2’ye giden ilk Türk yarış pilotu oldu
Cem Bölükbaşı, FIA Formula 2’ye giden ilk Türk yarış pilotu oldu Başarılı yarış pilotu Cem Bölükbaşı, FIA Formula 2 Şampiyonası’nda yarışacak ilk Türk yarış pilotu olarak tarihe geçiyor.
12.01.2022 Motor Sporları
FIA'nın yeni başkanı Mohammed Ben Sulayem oldu
FIA'nın yeni başkanı Mohammed Ben Sulayem oldu Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Genel Kurulu'nda Birleşik Arap Emirlikleri'nden Mohammed Ben Sulayem yeni başkan olarak seçildi.
17.12.2021 Motor Sporları
Spor federasyonlarından 15'inin başkanı değişti
Spor federasyonlarından 15'inin başkanı değişti Güreş, atıcılık ve avcılık, halter, oryantiring, kürek, hentbol, hava sporları, muaythai, golf, binicilik, briç, bisiklet, masa tenisi, üniversite sporları ve işitme engelliler federasyonlarında başkan değişikliği yaşandı. Tokyo Olimpiyatları'nda beklentilerin altında kalınan güreş branşında federasyonun yeni başkanı, olimpiyat ikincisi, dünya ve Avrupa şampiyonu Şeref Eroğlu oldu.
8.11.2021 Diğer
Ödüller dağıtıldı
Ödüller dağıtıldı Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, yeni dönem başkanını seçti.
5.11.2021 Cadde
Genel kurul toplandı
Genel kurul toplandı Türkiye Otomobil Spoları Federasyonu (TOSFED) 2021 Seçimli Olağan Genel Kurulu, Ankara’da gerçekleştirildi.
1.11.2021 Cadde
Serhan Acar yazdı: Otomobil sporlarında yeniden gaza basıldı
Serhan Acar yazdı: Otomobil sporlarında yeniden gaza basıldı 2010’ların başlarından itibaren adeta kan kaybeden otomobil sporları, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED)’nun 2015’ten bu yana attığı kararlı adımlar ve sistematik çalışmalar sayesinde yeniden yükseliş trendine girmiş vaziyette...
31.10.2021 Motor Sporları
TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, güven tazeledi
TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, güven tazeledi Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Eren Üçlertoprağı, yeniden başkanlığa seçildi.
27.10.2021 Motor Sporları
Tek aday Üçlertoprağı
Tek aday Üçlertoprağı 27 Ekim’de Ankara’da gerçekleşecek Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) 2021 Seçimli Olağan Genel Kurulu’na, halen bu görevi sürdüren Eren Üçlertoprağı tek aday olarak girdi.
25.10.2021 Cadde
TOSFED’de Üçlertoprağı Tek Aday
TOSFED’de Üçlertoprağı Tek Aday 27 Ekim Çarşamba günü Ankara’da gerçekleşecek olan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) 2021 Seçimli Olağan Genel Kurulu’na, halen bu görevi sürdürmekte olan Eren Üçlertoprağı tek aday olarak giriyor.
23.10.2021 Motor Sporları
Son dakika haberleri: Türkiye GP'sinde kazanan Valtteri Bottas! Hamilton'a şok
Son dakika haberleri: Türkiye GP'sinde kazanan Valtteri Bottas! Hamilton'a şok Formula 1 Türkiye Grand Prix’sini Mercedes takımının Fin pilotu Valtteri Bottas kazandı. Damalı bayrağı ilk gören Bottas, bu sezonun ilk, kariyerinin ise 10. zaferini elde etti. Geçen yılın şampiyonu Hamilton, 11. başladığı yarışı 5. bitirdi
12.10.2021 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Eren Üçlertoprağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.