Ertuğrul Gazi

Ertuğrul Gazi

Son dakika ertuğrul gazi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ertuğrul gazi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ertuğrul gazi haber sayfamızda...

Ertuğrul Gazi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 971 ertuğrul gazi haberi bulunmuştur.
Muğla'da serum sonrası kalbi durdu: Kurtarılamadı
Muğla'da serum sonrası kalbi durdu: Kurtarılamadı Muğla'nın Fethiye ilçesinde, halsizlik şikayetiyle komşusu Dr. A.S.'ye ait özel muayenehaneye giden Bedriye Kesmen'in (63), serum takılması sonrası kalbi durdu. Kalbi yeniden çalıştırılan Kesmen, kaldırıldığı özel hastanede kurtarılamadı. Savcılık olaya ilişkin soruşturma başlatırken, Kesmen'in kesin ölüm nedeni otopsi işleminin ardından netlik kazanacak.
26.04.2024 Gündem
Yer: Ankara! 9 yıl önce boşandığı kocasını vahşice öldürdü
Yer: Ankara! 9 yıl önce boşandığı kocasını vahşice öldürdü Ankara'nın Altındağ ilçesinde 9 yıl önce boşandığı eşini önce başından keserle yaralayan ve defalarca bıçaklayarak öldüren kadın polise teslim oldu.
16.04.2024 Gündem
Arkas Spor, Bursa Büyükşehir Belediyespor engeline takılmadı!
Arkas Spor, Bursa Büyükşehir Belediyespor engeline takılmadı! Efeler Ligi Play-Off 5-8 Etabı'nda Bursa Büyükşehir Belediyespor engelini 3-1'lik skorla geçti.
1.04.2024 Voleybol
Kupa Voley'de şampiyon Halkbank oldu!
Kupa Voley'de şampiyon Halkbank oldu! AXA Sigorta Kupa Voley'de kupanın sahibi Halkbank oldu.
27.03.2024 Voleybol
Erkekler Kupa Volley'de Ziraat Bankkart'ı mağlup eden Arkas Spor finalde
Erkekler Kupa Volley'de Ziraat Bankkart'ı mağlup eden Arkas Spor finalde 2024 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley yarı final maçında Ziraat Bankkart'ı 3-2 mağlup eden Arkas Spor adını finale yazdırdı.
26.03.2024 Voleybol
Bakan Uraloğlu açıkladı: Seyahat süresi 35 dakika daha kısalıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Seyahat süresi 35 dakika daha kısalıyor Yenişehir-Bilecik kara yolunu ulaşıma açan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Doğançay Ripajı-1 ve 2. kesimlerdeki işlerin tamamlanmasının ardından Ankara-İstanbul YHT Hattı'ndaki seyahat süresini 35 dakika daha kısaltacağız” dedi.
20.03.2024 Ekonomi
Arkas Spor, CEV Kupası'na veda etti!
Arkas Spor, CEV Kupası'na veda etti! CEV Kupası'nın yarı final rövanşında SVG Lüneburg'a 3-1 mağlup olan Arkas Spor, altın sette rakibine yenilerek organizasyona veda etti.
28.02.2024 Voleybol
MHP ile 59 il ve 117 ilçede işbirliği: Cumhur’da  bu kez parçalı ittifak
MHP ile 59 il ve 117 ilçede işbirliği: Cumhur’da bu kez parçalı ittifak Siyasi partiler, yerel seçimlere ilişkin aday listelerini dün YSK’ya teslim etti.
21.02.2024 Gündem
Arkas evinde Galatasaray'ı yendi, yarı finale kaldı
Arkas evinde Galatasaray'ı yendi, yarı finale kaldı Erkekler Kupa Voley Çeyrek Final maçında İzmir temsilcisi, Galatasaray'ı 24-26, 29-27, 25-20 ve 25-17'lik setlerle 3-1 yendi.
13.02.2024 Voleybol
Arkas Spor, CEV Kupası’nda yarı finale yükseldi!
Arkas Spor, CEV Kupası’nda yarı finale yükseldi! Arkas Spor, CEV Kupası'nın çeyrek finalinde Olimpiakos karşısında parkeden 3-0 galip ayrıldı ve adını yarı finale yazdırma başarısı gösterdi.
7.02.2024 Voleybol
Piyade Uzman Çavuş Köroğlu'nun cenazesi törenle Ordu'ya getirildi
Piyade Uzman Çavuş Köroğlu'nun cenazesi törenle Ordu'ya getirildi Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun (30) cenazesi, Şırnak’ta 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından memleketi Giresun'a gönderilmek üzere askeri uçakla Ordu- Giresun Havalimanı'na getirildi.
13.01.2024 Gündem
Arkas Spor, Ziraat Bankkart'a set vermedi!
Arkas Spor, Ziraat Bankkart'a set vermedi! Arkas Spor, Voleybol Efeler Ligi'nin 15'inci haftasında Ziraat Bankkart'ı 3-0'lık skorla mağlup etti.
13.01.2024 Voleybol
Efeler Ligi'nde Galatasaray'a Arkas Spor darbesi
Efeler Ligi'nde Galatasaray'a Arkas Spor darbesi Efeler Ligi 14. hafta karşılaşmasında Arkas Spor, İstanbul’da konuk olduğu Galatasaray HDI Sigorta’yı 3-1 mağlup etti.
6.01.2024 Voleybol
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Arkas Spor, CEZ Karlovarsko'yu 3-1'le geçti!
Arkas Spor, CEZ Karlovarsko'yu 3-1'le geçti! CEV Kupası 8'li Finaller Turu ilk müsabakasında Arkas Spor, CEZ Karlovarsko engelini 3-1'lik skorla geçmeyi başardı.
14.12.2023 Voleybol
Arkas Spor, Neftohimik Burgas deplasmanında set vermedi!
Arkas Spor, Neftohimik Burgas deplasmanında set vermedi! CEV Volleyball Cup Son 16 Turu'nda Neftohimik Burgas, Arkas Spor'a 3-0 mağlup oldu.
23.11.2023 Voleybol
Kurtuluş Savaşı’nın “çetin çephesi” Bilecik
Kurtuluş Savaşı’nın “çetin çephesi” Bilecik Tarihte pek çok kavmin uygarlık ve egemenliğine sahne olan Bilecik, Kayı Boyu’nun Orta Asya’dan 400 çadırla gelip Söğüt’te, Osmanlı Devletinin kuruluş merkezliğini yaptığı yerdir.
29.10.2023 Gündem
Şanlıurfa'da yılan alarmı! Binaya girdiğini fark edip telefona sarıldılar
Şanlıurfa'da yılan alarmı! Binaya girdiğini fark edip telefona sarıldılar Şanlıurfa’da şehir merkezindeki bir bina girişinde görülen yılan, ekipler tarafından yakalanarak doğaya bırakıldı.
22.10.2023 Haberler
Şanlıurfa'da yılan alarmı! Binaya girdiğini fark edip telefona sarıldılar
Şanlıurfa'da yılan alarmı! Binaya girdiğini fark edip telefona sarıldılar Şanlıurfa’da şehir merkezindeki bir bina girişinde görülen yılan, ekipler tarafından yakalanarak doğaya bırakıldı.
22.10.2023 Gündem
Eşiyle olan problemleri nedeniyle intihara kalkıştı! Emniyet müdürü ikna etti
Eşiyle olan problemleri nedeniyle intihara kalkıştı! Emniyet müdürü ikna etti Tekirdağ Kapaklı ilçesinde 6 katlı apartmanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan vatandaş, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Gazi Aksoy tarafından ikna edilerek kurtarıldı.
5.10.2023 Gündem
İmamoğlu'ndan CHP'li başkana tepki: Rezillik!
İmamoğlu'ndan CHP'li başkana tepki: Rezillik! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren ile yaşadığı diyalog törene damga vurdu.
27.09.2023 Haberler
İmamoğlu'ndan CHP'li başkana tepki: Rezillik!
İmamoğlu'ndan CHP'li başkana tepki: Rezillik! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren ile yaşadığı diyalog törene damga vurdu.
27.09.2023 Gündem
Ertuğrul İsminin Anlamı Nedir? Ertuğrul Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Ertuğrul İsminin Anlamı Nedir? Ertuğrul Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? Ertuğrul ismi Türkçe'deki en köklü ve en bilinen isimlerden biridir. Özellikle Türk devletleri açısından büyük öneme sahip hükümdar ismi olarak da öne çıkıyor. Son dönemlerde televizyonlarda ve basında sıkça duyulan bir isim olduğu için, pek çok aile bu ismin adını internet üzerinde araştırmaktadır. Peki, Ertuğrul isminin anlamı nedir? Ertuğrul ne demek, ne anlamına gelir? İşte detaylar.
25.09.2023 Gündem
Düğün eğlencesinde havaya ateş açanlar yakalandı
Düğün eğlencesinde havaya ateş açanlar yakalandı Pendik’te düğün eğlencesinde pompalı tüfekle havaya ateş açan şahıslar yakalandı.
10.09.2023 Haberler
Meclis Başkanı Kurtulmuş sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi
Meclis Başkanı Kurtulmuş sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 742. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nin ardından Bilecik Valiliği'ne ziyaret gerçekleştirdi.
10.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ertuğrul Gazi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.