Esad Rejimi

Esad Rejimi

Son dakika esad rejimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan esad rejimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan esad rejimi haber sayfamızda...

Esad Rejimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.429 esad rejimi haberi bulunmuştur.
Suriye ve Irak'tan çekilme için ABD'den ön şart!
Suriye ve Irak'tan çekilme için ABD'den ön şart! İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonrası Orta Doğu'da ABD üsleri 150'den fazla kez hedef alındı. Bu saldırıların ardından ABD'nin Suriye ve Irak'taki askerlerini bölgeden çekeceğine dair haberler ortaya çıktı. Peki olası bir çekilme söz konusu olursa bölgede dengeler nasıl etkilenir? ABD bu adımı neden atar, arkasında başka bir plan mı var? Doç. Dr. Efe Sıvış milliyet.com.tr için değerlendirdi.
27.01.2024 Dünya
İdlib'de kanlı saldırı! 5 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var
İdlib'de kanlı saldırı! 5 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var Suriye'de rejim ordusunca İdlib kentinin doğusunda yer alan Serakip ilçesinde bulunan birliklerince, Sermin köyüne ve İdlib kent merkezine saldırı düzenlendi. Saldırıda 5 kişi yaşamını yitirdi, 38 kişi de yaralandı.
9.12.2023 Dünya
Yunan gazetesi yazdı: Ankara ile Washington arasındaki 'diken'
Yunan gazetesi yazdı: Ankara ile Washington arasındaki 'diken' Ankara'daki saldırı girişimi sonrası Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde yaptığı peş peşe operasyonlar dünya medyası tarafından dikkatli gözlerle takip eliyor. Bölgedeki teröristlere desteğe devam eden ABD ile Türkiye arasındaki gerilimde son başlık ise SİHA oldu.
6.10.2023 Dünya
Esad rejimi Halep'i vurdu
Esad rejimi Halep'i vurdu Suriye’nin Halep ilinde Esad rejimi tarafından düzenlenen saldırıda 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.
5.10.2023 Dünya
Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı başladı
Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı başladı Türkiye, Rusya, İran ve Suriye'deki Esad rejimi Dışişleri Bakanlarının "Suriye konulu" toplantısı Moskova’da başladı.
10.05.2023 Haberler
Son dakika: Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı! Bakan Çavuşoğlu'ndan açıklama
Son dakika: Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı! Bakan Çavuşoğlu'ndan açıklama Türkiye, Rusya, İran ve Suriye'deki Esad rejimi Dışişleri Bakanlarının "Suriye konulu" toplantısı Moskova’da yapıldı.
10.05.2023 Gündem
'Suriye' konulu toplantı, 15-16 Mart'ta Moskova'da
'Suriye' konulu toplantı, 15-16 Mart'ta Moskova'da Türkiye, Rusya, Esad rejimi ve İran arasında dışişleri bakan yardımcıları düzeyinde gerçekleştirilecek 'Suriye' konulu toplantı, 15-16 Mart'ta Moskova'da yapılacak.
13.03.2023 Gündem
10 yıl önce Suriye'de 41 sivili katletmişti! ABD'den yaptırım kararı
10 yıl önce Suriye'de 41 sivili katletmişti! ABD'den yaptırım kararı ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suriye’nin başkenti Şam’da 16 Nisan 2013’te 41 silahsız sivili infaz eden Esad rejiminin askeri istihbarat görevlisi Amjad Yousef ve aile üyelerine ABD’ye giriş yasağı getirildiğini açıkladı.
6.03.2023 Dünya
Suriye petrolünü PKK pazarlıyor
Suriye petrolünü PKK pazarlıyor Suriye’deki petrol ve doğal gaz sahalarını işgal eden terör örgütü PKK/YPG, kurduğu şirketler üzerinden Suriyelilere ait petrolü pazarlayarak terör örgütüne gelir sağlıyor.
27.01.2023 Gündem
İşte PKK petrolünü pazarlayan isim! Son plan ortaya çıktı
İşte PKK petrolünü pazarlayan isim! Son plan ortaya çıktı Suriye'deki petrol ve doğal gaz sahalarını işgal eden PKK/YPG, kurduğu şirketler üzerinden Suriye'nin petrolünü çıkarıp, farklı ülkelere satarak gelir sağlamaya çalışıyor.
26.01.2023 Gündem
Arap medyası yazdı: Esad Türkiye'ye ne teklif edebilir?
Arap medyası yazdı: Esad Türkiye'ye ne teklif edebilir? El Hurra televizyonu Türkiye ve Suriye arasındaki yeniden normalleşme için 'olağanüstü mahremiyet' gerektiğini belirtti, Şam'da yaşayan bir analist ise "Ankara büyük bir bölgesel ağırlık merkezi olabilir" dedi.
20.12.2022 Dünya
İlk turun  son toplantısı
İlk turun son toplantısı Altılı masa görüşmelerinin ilk turu, Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde bugün yapılacak altıncı ve son toplantı ile tamamlanacak.
21.08.2022 Siyaset
Bahçeli’den, Çavuşoğlu’nun Suriye çağrısına destek: Kalıcı çözüm için güçlü bir nefes
Bahçeli’den, Çavuşoğlu’nun Suriye çağrısına destek: Kalıcı çözüm için güçlü bir nefes MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Millet İttifakı’nın “zıvanadan çıktığını” öne sürerek, “ayağılıklarını ve bağnazlıklarını her saha ve zeminde deşifre ettiklerini” ifade etti.
16.08.2022 Siyaset
Bahçeli: Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir
Bahçeli: Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir. Dışişleri Bakanımızın Suriyeli muhaliflerle Esad rejimi arasında barışın tesis edilmesi hususundaki yapıcı ve gerçekçi sözleri kalıcı çözüm arayışlarına güçlü bir nefestir. Bundan hiç kimsenin rahatsız olmasına gerek yoktur." dedi.
15.08.2022 Siyaset
Cerablus’ta Türk bayrağını indirmeye çalışan 6 provokatör gözaltına alındı
Cerablus’ta Türk bayrağını indirmeye çalışan 6 provokatör gözaltına alındı Suriye'nin Cerablus ilçesinde Türk bayrağını indirmeye çalışan 6 provokatör yakalanarak gözaltına alındı.
14.08.2022 Dünya
Kiev'den Kuzey Kore'ye flaş misilleme!
Kiev'den Kuzey Kore'ye flaş misilleme! Kuzey Kore'nin, Donetsk ve Luhansk'ı tanımasının ardından Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Pyongyang ile diplomatik ilişkileri kestiğini duyurdu.
14.07.2022 Dünya
Kuzey Kore, Luhansk ve Donetsk Cumhuriyetleri’nin bağımsızlığını tanıdı
Kuzey Kore, Luhansk ve Donetsk Cumhuriyetleri’nin bağımsızlığını tanıdı Kuzey Kore, Rusya ve Suriye’nin ardından Luhansk ve Donetsk Cumhuriyetleri’nin bağımsızlığını tanıdı.
13.07.2022 Dünya
James Jeffrey: 'Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya endişesi haklı'
James Jeffrey: 'Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya endişesi haklı' ABDnin eski Suriye Özel Temsilcisi ve eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey, CNN Türk'e özel konuştu. Jeffrey, Ankara'nın Suriye'de konuşlanan terör örgütü YPG konusundaki endişelerinin haklı olduğunu vurguladı, "ABD ve Türkiye bölgede daha yakın iş birliği yapmalı" dedi.
9.06.2022 Haberler
James Jeffrey: 'Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya endişesi haklı'
James Jeffrey: 'Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya endişesi haklı' ABDnin eski Suriye Özel Temsilcisi ve eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey, CNN Türk'e özel konuştu. Jeffrey, Ankara'nın Suriye'de konuşlanan terör örgütü YPG konusundaki endişelerinin haklı olduğunu vurguladı, "ABD ve Türkiye bölgede daha yakın iş birliği yapmalı" dedi.
9.06.2022 Dünya
Son dakika: Erdoğan devrede! Bakan Çavuşoğlu CNN Türk'te açıkladı: Putin-Zelenskiy her an görüşebilir
Son dakika: Erdoğan devrede! Bakan Çavuşoğlu CNN Türk'te açıkladı: Putin-Zelenskiy her an görüşebilir Gelen son dakika haberine göre; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu dış politikadaki gelişmeleri CNN TÜRK canlı yayınında Ahmet Hakan ile Tarafsız bölge programında değerlendirdi. Çavuşoğlu açıklamalarında, "Düzenli düzensiz göçmen sayısı 5 milyona yakın. Biz Türkiye olarak göçmenleri göndermeye devam ediyoruz. Bu sene gönderilen göçmen sayısı ilk 3 ayda 21 bin." bilgisini paylaştı. Çavuşoğlu Rusya-Ukrayna krizine dair, "Bu savaş devam etsin isteyen ülkeler var." dedi ve Putin Zelenskiy görüşmesinin İstanbul'da olması seçeneğinin hala masada olduğunu söyledi.
21.04.2022 Siyaset
Akar’dan Hatay’da mesaj: Toprağımızda gözü olanlar tarihe baksın
Akar’dan Hatay’da mesaj: Toprağımızda gözü olanlar tarihe baksın Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde  TSK komuta kademesi ile sınır hattındaki birliklerde denetlemelerde bulundu. Ziyaretin Suriye’de Esad rejiminin sözde halk meclisinin Hatay’ı ve Türkiye’nin bütünlüğünü hedef alan açıklamalarının ardından gerçekleşmesi dikkat çekti. Bakan Akar, ‘‘Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Ancak toprağımızda gözü olanların da gözlerinin ne hale geldiğini tarihi okuyanlar görür” dedi.
4.12.2021 Siyaset
Suriye rejiminin 'Hatay' hayali
Suriye rejiminin 'Hatay' hayali Hatay'ı haritalarında Suriye topraklarında göstermeye devam eden Suriye rejimi, Hatay'ı alacakları tehdidi savurdu.
2.12.2021 Dünya
James Jeffrey CNN Türk'e açıkladı: Esad buraya saldırırsa insani bir kriz patlak verir
James Jeffrey CNN Türk'e açıkladı: Esad buraya saldırırsa insani bir kriz patlak verir ABD'nin eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, CNN Türk'e özel açıklamalarda bulundu. Jeffrey, 'YPG'ye taktiksel destek veriyoruz. Siyasi yaklaşımımızla alakası yok' dedi. 'Başta İdlib olmak üzere tüm ateşkesleri korumalıyız' diyen Jeffrey, 'Burada TSK unsurları, Suriyeli muhalifler ve 3 milyona yakın yerinden edilmiş kişi var. Esad buraya saldırırsa insani bir kriz patlak verir. Ayrıca bu 3 milyon da dahil olmak üzere tüm sığınmacıları onları kabul edecek bir Suriye’ye geri göndermeliyiz. Esad’ın politikaları burada büyük soruna yol açıyor.' ifadelerine yer verdi. Hilken Doğaç Boran'ın özel röportajı...
18.11.2021 Haberler
James Jeffrey CNN Türk'e açıkladı: YPG'ye taktiksel destek veriyoruz
James Jeffrey CNN Türk'e açıkladı: YPG'ye taktiksel destek veriyoruz ABD'nin eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, CNN Türk'e özel açıklamalarda bulundu. Jeffrey, 'YPG'ye taktiksel destek veriyoruz. Siyasi yaklaşımımızla alakası yok' dedi. 'Başta İdlib olmak üzere tüm ateşkesleri korumalıyız' diyen Jeffrey, 'Burada TSK unsurları, Suriyeli muhalifler ve 3 milyona yakın yerinden edilmiş kişi var. Esad buraya saldırırsa insani bir kriz patlak verir. Ayrıca bu 3 milyon da dahil olmak üzere tüm sığınmacıları onları kabul edecek bir Suriye’ye geri göndermeliyiz. Esad’ın politikaları burada büyük soruna yol açıyor.' ifadelerine yer verdi. Hilken Doğaç Boran'ın özel röportajı...
18.11.2021 Dünya
AB'den Esad rejiminin 4 bakanına daha yaptırım
AB'den Esad rejiminin 4 bakanına daha yaptırım Avrupa Birliği (AB), Suriye'deki Beşşar Esed rejiminin 4 bakanını daha yaptırım listesine aldığını duyurdu.
15.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Esad Rejimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.