Eski Hakim

Eski Hakim

Son dakika eski hakim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eski hakim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eski hakim haber sayfamızda...

Eski Hakim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.517 eski hakim haberi bulunmuştur.
Cinayetle yargılanan eski hakim ve eşine beraat kararı
Cinayetle yargılanan eski hakim ve eşine beraat kararı Küçükçekmece'de 2018 yılında Cengiz Ergül’ün karşı komşusunun terasından düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin davada yargılanan eski hakim Mehmet Engin A. ve eşi hakkında karar çıktı. Çift delil yetersizliğinden beraat etti.
4.10.2023 Gündem
İstanbul ve Ankara’da FETÖ operasyonu
İstanbul ve Ankara’da FETÖ operasyonu İstanbul ve Ankara'da FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda 3 şüphelinin yakalandığı bildirildi.
26.09.2023 Gündem
İnsanların üzerine araba süren eski hakim ve savcının oğlu hakkında karar
İnsanların üzerine araba süren eski hakim ve savcının oğlu hakkında karar Bakırköy’de kız arkadaşını darp ederken dışarıdan tepki gösteren vatandaşların üzerine otomobilini sürerek 5 kişinin yaralanmasına neden olan annesi eski hakim babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen hakkında yeniden yargılandığı davada karar açıklandı.
18.09.2023 Haberler
İnsanların üzerine araba süren eski hakim ve savcının oğlu hakkında karar
İnsanların üzerine araba süren eski hakim ve savcının oğlu hakkında karar Bakırköy’de kız arkadaşını darp ederken dışarıdan tepki gösteren vatandaşların üzerine otomobilini sürerek 5 kişinin yaralanmasına neden olan annesi eski hakim babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen hakkında yeniden yargılandığı davada karar açıklandı.
18.09.2023 Gündem
Vatandaşların üzerine araba süren Görkem Sertaç Göçmen’ın yeniden yargılanmasına devam edildi
Vatandaşların üzerine araba süren Görkem Sertaç Göçmen’ın yeniden yargılanmasına devam edildi Bakırköy'de kız arkadaşını darp etmesine tepki gösteren vatandaşların üzerine aracını sürerek 6 kişinin yaralanmasına neden olan annesi eski hakim, babası ise eski cumhuriyet savcısı olan Görkem Sertaç Göçmen hakkında açıklanan karar İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmuştu. Bozma kararının ardından Görkem Sertaç Göçmen'in yeniden yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.
3.02.2023 Gündem
Tatar ailesinden anlamlı bağış
Tatar ailesinden anlamlı bağış FETÖ’nün uyguladığı cebir ve şiddet sonucu intihara sürüklenen Yarbay Ali Tatar’ın ailesi örnek bir davranış sergiledi.
2.02.2023 Gündem
'Futbolda Şike' kumpası davasında son soruşturmanın açılması kararı
'Futbolda Şike' kumpası davasında son soruşturmanın açılması kararı Bakırköy 1. Ağır Ceza Mahkemesi, Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın suç duyurusu üzerine, FETÖ'nün "futbolda şike" kumpasında ismi geçen 38 eski savcı ve hakim hakkında son soruşturmanın açılmasına karar verdi.
8.08.2022 Gündem
Firari Zekeriya Öz’ün 83 yıla kadar hapsi istendi
Firari Zekeriya Öz’ün 83 yıla kadar hapsi istendi 48 eski hakim ve savcı hakkında ‘Poyrazköy Davası’nda’ kumpas kurdukları gerekçesiyle yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede firari savcılar Zekeriya Öz ve Fikret Seçen'in 83 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istenirken, diğer sanıkların da farklı suçlardan değişen oranlarda hapisle cezalandırılması talep edildi.
2.06.2022 Gündem
Eski hakim ve eşine FETÖ’den hapis cezası
Eski hakim ve eşine FETÖ’den hapis cezası Adana’da MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin gözaltına alınan sanıkları delil yetersizliğinden serbest bırakan eski hakim Cebrail Cem Alıcı, 'FETÖ/PDY üyeliği' suçundan tutuklu yargılandığı davada 7 yıl 6 ay, aynı suçtan tutuklu yargılanan eşi Nurdan Alıcı da 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
10.05.2022 Gündem
Yunanistan’a kaçarken yakalanan 5 FETÖ şüphelisi tutuklandı
Yunanistan’a kaçarken yakalanan 5 FETÖ şüphelisi tutuklandı Edirne'de Yunanistan'a kaçarken yakalanan FETÖ şüphelisi 6 kişiden 5'i tutuklandı.
9.05.2022 Gündem
FETÖ şüphelisi eski hakim, Yunanistan'a kaçarken yakalandı
FETÖ şüphelisi eski hakim, Yunanistan'a kaçarken yakalandı Edirne’de FETÖ şüphelisi eski hakim T.Ş., yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmeye çalışırken yakalandı. Gözaltına alınan T.Ş.'nin soruşturması sürüyor.
5.05.2022 Gündem
AVM'de olay çıkarmıştı! Görkem Sertaç Göçmen'in cezası belli oldu
AVM'de olay çıkarmıştı! Görkem Sertaç Göçmen'in cezası belli oldu Bakırköy'de bir AVM'de 2 kişiyi yaralayan eski hakim ve eski savcının oğlu Görkem Sertaç Göçmen, "Bıçak bulundurma", "Yaralama" ve "Yaralamaya teşebbüs" suçlarından 5 ay hapis ve 6 bin 580 TL'de para cezasına çarptırıldı.
15.02.2022 Gündem
FETÖ şüplelileri Zaman gazetesi editörü ile eski hakim tutuklandı
FETÖ şüplelileri Zaman gazetesi editörü ile eski hakim tutuklandı Edirne’nin Meriç ilçesinde yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçmaya çalışırken güvenlik güçlerince yakalanarak, gözaltına alınan FETÖ şüphelileri kapatılan Zaman Gazetesi editörü R.M. ile eski hakim F.Y., tutuklandı.
17.01.2022 Gündem
Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan iki eski hakim tutuklandı
Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan iki eski hakim tutuklandı Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alınan iki eski hakim tutuklandı.
17.11.2021 Gündem
FETÖ firarisi eski Danıştay tetkik hakimi Remzi Şahin yakalandı
FETÖ firarisi eski Danıştay tetkik hakimi Remzi Şahin yakalandı FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesi ile hakkında yakalama kararı bulunan eski Danıştay tetkik hakimi Remzi Şahin, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
16.11.2021 Gündem
'Usulsüz dinleme' davası sanığı eski hakim: İmzalamasam görevi kötüye kullanmış olacaktım
'Usulsüz dinleme' davası sanığı eski hakim: İmzalamasam görevi kötüye kullanmış olacaktım Van’da 15 Temmuz darbe girişiminden önce aralarında polis memurlarının da bulunduğu 5 kişinin telefonlarının dinlenmesi talebine onay veren eski hakim İ.K.'nin tutuksuz yargılanmasına devam edildi. İ.K., duruşmada "Bu kişilerin terör örgütüyle ilgisi olduğu bilgileri yazılmıştı. İmzalamasaydım görevi kötüye kullanmış olacaktım" dedi.
11.11.2021 Gündem
'Ergenekon' davasına bakan eski hakim ve savcıların yargılanmasına devam edildi
'Ergenekon' davasına bakan eski hakim ve savcıların yargılanmasına devam edildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kumpas davalarından "Ergenekon" davasına bakan 8 eski hakim ve savcının, "suç uydurmak ve görevi kötüye kullanmak" suçlarından yargılanmalarına devam edildi.
13.10.2021 Gündem
İzmir'de yurt dışına kaçmaya çalışan 6 FETÖ şüphelisi yakalandı
İzmir'de yurt dışına kaçmaya çalışan 6 FETÖ şüphelisi yakalandı İzmir'in Urla ilçesinde yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçme hazırlığı yapan FETÖ üyeliğinden hükümlü ve aynı suçtan kovuşturmaları süren 6 kişi gözaltına alındı.
17.09.2021 Gündem
Son dakika... Selam Tevhid soruşturması kumpası davasında karar
Son dakika... Selam Tevhid soruşturması kumpası davasında karar FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında, usulsüz dinleme kararları vermekle suçlanan 55 eski hakim ve savcı hakkında karar açıklandı.
30.06.2021 Gündem
Gaziantep'te FETÖ sanığı eski hakime 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi
Gaziantep'te FETÖ sanığı eski hakime 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik davada eski hakim 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
31.03.2021 Gündem
Son dakika... Savcının oğlunun pompalı tüfek dosyasında flaş karar!
Son dakika... Savcının oğlunun pompalı tüfek dosyasında flaş karar! İstanbul Bakırköy’de aracını vatandaşların üstüne sürdüğü görüntüler ile tepki toplayan ve farklı suçlardan davaları olan Görkem Sertaç Göçmen’in hakim savcı lojmanından silah ile bir kafeye ateş ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hakim kararını açıkladı. Mahkeme sanık Göçmen'in 2 kişiye karşı 'kasten yaralamaya teşebbüs' suçundan ayrı ayrı 3 ay 11 gün hapis ile cezalandırılmasına hükmetti.
8.12.2020 Gündem
Danıştay'dan FETÖ'den ihraç edilen hakime ret
Danıştay'dan FETÖ'den ihraç edilen hakime ret Danıştay 5. Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından meslekten ihraç edilen ve yargılandığı davada delil yetersizliğinden beraat eden hakimin, ihraç edilmesine ilişkin Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararının iptali istemiyle açtığı davayı reddetti.
30.11.2020 Gündem
FETÖ, ankesörlü telefonlardan örgüt üyesi yargı mensuplarını da aramış
FETÖ, ankesörlü telefonlardan örgüt üyesi yargı mensuplarını da aramış Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik davada "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan örgütün sözde Gaziantep'teki "hakim-savcı ablası" Sibel A'nın dosyasında yer alan tanık beyanları, kendisine bağlı yargı mensuplarıyla "ankesörlü telefon" üzerinden iletişime geçtiğini ortaya koydu.
24.11.2020 Gündem
Suç makinesi Görkem Sertaç Göçmen hakkında 9 yıl 3 ay hapis!
Suç makinesi Görkem Sertaç Göçmen hakkında 9 yıl 3 ay hapis! Bakırköy'de lüks cipini yayaların üzerine sürerek 5 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla yargılanan eski hakim ve savcı oğlu tutuksuz sanık Görkem Sertaç Göçmen'in 4 ayrı suçtan 9 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.
13.11.2020 Gündem
Yunanistan'a kaçarken yakalanan FETÖ şüphelisi 2 eski hakim tutuklandı
Yunanistan'a kaçarken yakalanan FETÖ şüphelisi 2 eski hakim tutuklandı Edirne'de Yunanistan'a kaçarken yakalanan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi 2 eski hakim tutuklandı.
9.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eski Hakim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.