Daireyi ateşe verdi! Kuzeni ve yengesi ölümden döndü
Daireyi ateşe verdi! Kuzeni ve yengesi ölümden döndü Bursa’da sinir krizi geçiren kişi yaşadığı evi ateşe verdi. Üst katta mahsur kalan 15 yaşındaki kuzeni ve yengesi itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.
18.08.2023 Haberler
Eşi ve çocuklarının bulunduğu daireyi yaktı
Eşi ve çocuklarının bulunduğu daireyi yaktı İstanbul Esenyurt'ta bir kişi, eşi ve çocuklarının evde olduğu anda daireyi ateşe verdi. Yangın kısa sürede söndürülürken, evi yakan Mehmet D. polis ekipleri tarafından binadan zorla çıkarıldı.
13.08.2023 Haberler
Evini yakan uyuşturucu bağımlısı gencin anne ve babasının feryadı
Evini yakan uyuşturucu bağımlısı gencin anne ve babasının feryadı Antalya’nın Manavgat ilçesinde eşinin, çocuğunu da yanına alarak kendisini terk ettiği gerekçesi ile komşusunu bıçaklayıp, kendi evini de yakan uyuşturucu bağımlısı şahsın anne ve babası yardım isteyerek, “Benim oğlum gitti, yerine tanıyamadığım birisi geldi" dedi. Acılı anne, gelinini ve torununu ise zarar görmesinler diye evden uzaklaştırdığını söyledi.
10.10.2022 Haberler
Ailesine kızınca evi ateşe verdi: 8 ölü
Ailesine kızınca evi ateşe verdi: 8 ölü Tayvan’ın Hsinchu şehrindeki bir lastik dükkanının sahibinin oğlu, aile içinde çıkan tartışma sonrası evlerini ateşe verdi. Birinci katı lastik dükkanı olan bina bir anda alev aldı ve aynı aileden 8 kişi hayatını kaybetti.
16.06.2022 Haberler
Bunalıma giren yaşlı adam evini yakıp, balkondan atladı
Bunalıma giren yaşlı adam evini yakıp, balkondan atladı Antalya’da iddiaya göre, bunalıma giren yaşlı adam evinin üç noktasında yangın çıkardıktan sonra balkondan atlayarak intihar etti. Alevlere teslim olan daire korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.
4.06.2022 Haberler
Ailesiyle kavga etti birlikte yaşadıkları evi yaktı
Ailesiyle kavga etti birlikte yaşadıkları evi yaktı Adana'da tartıştığı ailesine öfkelenen C.A., birlikte yaşadıkları evi ateşe verdi. Yangında korkulu dolu anlar yaşayan apartman sakinleri binayı tahliye ederken, C.A. ise polis ekiplerince tarafından gözaltına alındı.
29.03.2022 Haberler
Kızını almaya gelen polislere direnip evi ateşe verdi
Kızını almaya gelen polislere direnip evi ateşe verdi Antalya'nın Alanya ilçesinde mahkeme kararıyla devlet korumasına alınan kızını almaya gelen polislere direnen N.T., 4 çocuğuyla birlikte kapıyı üzerlerine kilitleyip, evi ateşe verdi. Anne ve çocukları, ekipler tarafından kurtarıldı.
6.10.2021 Gündem
Evini ateşe verdi, itfaiye ekiplerine bıçak çekti
Evini ateşe verdi, itfaiye ekiplerine bıçak çekti Sivas'ta yalnız yaşayan ve akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen M.T., evini ateşe verdi. İhbar ile gelen itfaiye ekibini elinde bıçakla karşılayan M.T., polisin ikna çabalarıyla evden uzaklaştırılırken, itfaiyenin müdahalesi ile söndürülen yangın kısa süreli paniğe neden oldu.
16.03.2021 Haberler
Popülerliği devam etsin diye evini yakmış!
Popülerliği devam etsin diye evini yakmış! Antalya’da arka arkaya iki gün evi yanan Rus vatandaşı M.G. (31), komşularının şikayetiyle gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen M.G., “Popülerliğim devam etsin diye evimi yaktım" dedi. Öte yandan M.G., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince 'mala zarar vermek' suçundan tutuklandı.
12.07.2020 Haberler
İçinde eski eşi ve çocuğu bulunan evi ateşe verdi
İçinde eski eşi ve çocuğu bulunan evi ateşe verdi  Adana'da bir kişi, yakınlarıyla tartışması sonucu içinde eski eşi ve çocuğu bulunan evi yaktı. Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi'nde iki katlı evin üst katında annesiyle yaşayan Şayıp Ş'nin yanına, boşandığı eşi Ülkü E. ve 7 yaşındaki çocuğu geldi. 
11.09.2019 Haberler
Önce evini ateşe verdi, sonra intihara kalkıştı
Önce evini ateşe verdi, sonra intihara kalkıştı İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde bir gece önce evini yakmaya kalkışan 40 yaşındaki T.O. (Turan Oruç) bir gün sonra ise 4 katlı bir apartmanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Polisin ikna edip aşağı indirdiği T.O. emniyete götürüldü.Dün (cuma) saat 23.30 sıralarında Anafartalar Mahallesi Sağlık Caddesi Göksenin Sokak 12 numaradaki apartmanın çatısına çıkan T.O., kenarda gezinerek intihar edeceğini söyleyip, bağırmaya başladı. T.O.'yu gören vatandaşlar olayı polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekiplerden itfaiye görevlileri yere hava yastığı açtı. Sağlık ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekledi. Polis ise çatıya çıkıp T.O.'yu ikna etmeye çalıştı. Çatıdaki kişinin bir gün önce evini yakmaya kalkışmaktan gözaltına alınan T.O. olduğunu belirleyen polis, ikna görüşmelerinden olumlu sonuç altı. Çatıdan inen T.O., hastanedeki sağlık kontrolü sonrası polis karakoluna götürüldü.T.O.'nun psikolojik sorunlarının bulunduğu, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde belli dönemlerde tedavi gördüğü öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Madde bağımlısı kadın bileklerini kesip evini ateşe verdi
Madde bağımlısı kadın bileklerini kesip evini ateşe verdi Konya’da çocukları devlet tarafından koruma altına alınan ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen kadın, bileklerini kesip evini ateşe verdi. Olay, merkez Karatay ilçesi Doğanlar Mahallesi, Doğanlar Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce madde bağımlısı olduğu gerekçesiyle devlet tarafından çocukları koruma altına alınarak yurda yerleştirilen Ayşe Y. bir süre önce bunalıma girdi. Ayşe Y. saat 19.00 sıralarında cadde üzerinde bulunan evinde bileklerini keserek evini ateşe verdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık Ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekiplerince evden çıkarılan Ayşe Y. ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Ayşe Y.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Tartıştığı annesinin evini yaktı
Tartıştığı annesinin evini yaktı Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir kişi tartıştığı annesinin evini ateşe verdi. Öfkeli genç polis tarafından gözaltına alındı.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri