Maç sonu Eze: "Başkan nerede?"
Maç sonu Eze: "Başkan nerede?" İstanbulsporlu Eze'nin eğlenceli anları
2.05.2023 Futbol
Tour de France heyecanı devam ediyor
Tour de France heyecanı devam ediyor Bisiklet dünyasının en önemli organizasyonu olarak kabul edilen ve aynı zamanda turistik de bir değeri olan Tour de France, rötarlı da olsa başladı. Corona virüs nedeniyle her yıl gerçekleştiği tarihten bir ay daha geç başlayan Tour de France'ta ikinci gün geride kaldı. Geçtiğimiz cumartesi günü başlayan Tour de France'ta dün de Cote d'Azur kıyıları katedildi.
31.08.2020 Tatil
Coşkun Demirbakan oyuncusu Eze'ye ateş püskürdü: Ayıptır!
Coşkun Demirbakan oyuncusu Eze'ye ateş püskürdü: Ayıptır! Adanaspor Teknik Direktörü Demirbakan maçtan sonra oyuncusu Eze'yi sert sözlerle suçladı...
13.07.2020 1.Lig
Hamza Gür’ün buruk sevinci! Eze, ayağını kırdı...
Hamza Gür’ün buruk sevinci! Eze, ayağını kırdı... Hataysporlu Hamza Gür’ün, Süper Lig sevinci yarım kaldı. Eze’nin kasti hareketi sonucu sakatlanan ve ayağının kırıldığı ifade edildi. Adanaspor Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ise "Eze’yi normalde oynatmayacaktım. Çünkü benim gözümde futbolcu değil" dedi.
13.07.2020 1.Lig
Coşkun Demirbakan'dan oyuncusu Eze’ye büyük tepki!
Coşkun Demirbakan'dan oyuncusu Eze’ye büyük tepki! Altınordu ile golsüz berabere kalan Adanaspor’da teknik direktör Coşkun Demirbakan, oyuncusu Emeka Friday Eze’ye ateş püskürdü. 23 yaşındaki futbolcunun kulübün kaderiyle oynadığını vurgulayan Demirbakan, ''Adanaspor onun oynadığı en büyük kulüp, kendisinin haberi yok. Para istiyor. Ne parası? Senin ceza ödemen lazım. Sen bu kulübe borçlusun." ifadelerini kullandı.
1.07.2020 1.Lig
Avrupa'da sonbahar rotaları
Avrupa'da sonbahar rotaları Sonbaharın gelişiyle birlikte renk cümbüşüne dönen doğanın içinde bir seyahat geçirmek isteyenler için alternatif rotalar belirlendi. İşte Avrupa'nın son dönemde en çok rağbet gören sonbahar rotaları...
10.10.2017 Tatil