Fatih Tezcan

Fatih Tezcan

Son dakika fatih tezcan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fatih tezcan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fatih tezcan haber sayfamızda...

Fatih Tezcan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 265 fatih tezcan haberi bulunmuştur.
Fatih Tezcan hakkında beraat kararı
Fatih Tezcan hakkında beraat kararı Sosyal medya hesabından, istinaf mahkemesi heyeti hakimlerini hedef gösterdiği iddiasıyla yargılanan Fatih Tezcan'ın mahkeme beraatına karar verdi.
29.11.2022 Gündem
Fatih Tezcan hakkında 3 yıla kadar hapis istemi
Fatih Tezcan hakkında 3 yıla kadar hapis istemi Sosyal medya hesabından, istinaf mahkemesi heyeti hakimlerini hedef gösterdiği iddiasıyla yargılanan Fatih Tezcan hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istendi.
18.10.2022 Gündem
Tommy Hilfiger 2022 İlkbahar Koleksiyonu’nu tanıttı
Tommy Hilfiger 2022 İlkbahar Koleksiyonu’nu tanıttı Tommy Hilfiger, 2022 İlkbahar Koleksiyonu’nu Tommy Hilfiger Mayadrom Showroom’da düzenlenen bir davetle tanıttı. Etkinlikte, Tommy Hilfiger Kadın, Tommy Hilfiger Erkek, Tommy Hilfiger Jeans, Tommy Hilfiger Icons, Tommy Hilfiger Ayakkabı ve Aksesuar koleksiyonları tanıtıldı.
4.04.2022 Moda
Fatih Tezcan hakkında hakimleri hedef gösterme soruşturması tamamlandı
Fatih Tezcan hakkında hakimleri hedef gösterme soruşturması tamamlandı Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından İstinaf Mahkemesi heyeti hakimlerine ilişkin paylaşım yapan Fatih Tezcan hakkında "Terörle Mücadelede görev almış kişileri hedef göstermek" suçundan re'sen başlatılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, şüpheli Tezcan'ın 3 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.
2.11.2021 Gündem
Fatih Tezcan hakkında soruşturma başlatıldı
Fatih Tezcan hakkında soruşturma başlatıldı Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Ankara JİTEM davasında eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın arasında bulunduğu sanıklar hakkındaki beraat kararlarını bozan İstinaf Mahkemesi heyeti hakimlerine ilişkin paylaşım yapan Fatih Tezcan hakkında 'Kamu görevlilerinin ismini açıklama ve yayınlama' ve 'Yargı görevini yapanı etkilemeye teşebbüs' suçlarından re'sen soruşturma başlatıldı.
24.05.2021 Gündem
Son dakika... Fatih Tezcan'a hapis istemi
Son dakika... Fatih Tezcan'a hapis istemi Gelen son dakika haberine göre; Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" ettiği gerekçesi ile gazeteci Fatih Tezcan hakkında 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
24.09.2020 Gündem
Fatih Tezcan hakkında soruşturma başlatıldı
Fatih Tezcan hakkında soruşturma başlatıldı İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci Fatih Tezcan hakkında, sosyal medya üzerinden paylaştığı video nedeniyle, Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" ve Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçundan re'sen soruşturma başlattı.
12.05.2020 Gündem
Rüşvetçi maliyeciye iş adamı tuzağı
Rüşvetçi maliyeciye iş adamı tuzağı İstanbul’da ‘Ilgın İnşaat’ firmasının sahibi Halil İbrahim Yanmaz önceki hafta emniyete başvurup, vergi denetmeni Fatih Tezcan’ın kendilerinden, vergi borçlarının silinmesine karşılık mali müşavirlik yapan eski vergi denetmeni Deniz Yıldırır ve B.Ö. aracılığıyla 2 milyon lira rüşvet istediğini bildirdi.
26.03.2018 Gündem
İstanbul'da güreş fırtınası esti
İstanbul'da güreş fırtınası esti Bu yıl 35'ncisi düzenlenen Uluslararası Vehbi Emre&Hamit Kaplan Grokoromen Turnuvası müsabakaları tamamlandı.
1.07.2020 Güreş
Charlie Hebdo saldırı görüntüleri montaj mı?
Charlie Hebdo saldırı görüntüleri montaj mı? Charlie Hebdo dergisine düzenlenen saldırının ardından ortaya atılan bu gerçekler çok konuşulacak. Dün Paris'teki yerde yatan bir polise düzenelen silahlı saldırı görüntülerinin montaj olduğu öne sürüldü. Görüntülerin yavaşlatılmış çekimi sosyal medyada tartışma konusu oldu. İşte o görüntüler...
8.01.2015 Dünya
Banvitli Rowland'ın taraftara attığı yumruk sosyal medyada olay oldu!
Banvitli Rowland'ın taraftara attığı yumruk sosyal medyada olay oldu! Rowland'ın attığı o yumruğu izlemek için haberimizdeki linke tıklayın. Banvit maçında yumruklar konuştu. Sahaya atlayan taraftar Banvit takımından Mejia arkadan itince, taraftarın üstüne koşarak gelen Rowland çok sert bir yumruk ile taraftarı yere serdi. Bunun üzerine Mejia'da yere düşen taraftara müdahalede bulundu İşte o görüntüler
1.07.2020 Futbol
Sorguya sahur molası
Sorguya sahur molası 22 Temmuz operasyonunda, tutuklama sebebiyle mahkemeye sevk edilen 49 kişinin sorgusuna “sahur ve yorgunluk dikkate alınarak” sabah saat 09:00'a kadar ara verildi… DÜN NELER OLDU? ALİ FUAT YILMAZER TUTUKLANDI 22 Temmuz Operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen 17 kişiden aralarında İstanbul İstihbarat eski Şube Müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanırken 5'i serbest bırakıldı...
27.07.2014 Gündem
Ergenekon sanıklarına kelepçe vurulmadı
Ergenekon sanıklarına kelepçe vurulmadı Paralel yapı soruşturması kapsamında gözaltına alınan 22 kişi Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Haklarında gözaltı kararı bulunan 11 polisten 6'sı ise teslim oldu. Teslim olan isimlerden Erol Demirhan, "Biz Ergenekon sanıklarına kelepçe vurulmasını tasvip etmedik. Ergenekon sanıklarını her biri emniyetten ayrıldıktan sonra emniyet teşkilatına teşekkür etti" dedi.
24.07.2014 Gündem
‘Dinleme’den aranan istihbaratçılar kayıp
‘Dinleme’den aranan istihbaratçılar kayıp ‘Paralel yapı’nın Emniyet’teki mensupları olduğu iddiasıyla gözaltına alınan polisler ellerinin kelepçelenmesine tepki gösterdi. ‘Yasadışı dinleme’ iddiasıyla aranan 10 polisin ise istihbaratçı olduğu ortaya çıktı.
24.07.2014 Gündem
9 istihbaratçı kayıp
9 istihbaratçı kayıp İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü'ndeki "sahte isimlerle yasadışı dinleme" operasyonu sonrası aralarında eski İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan'ın da arasında bulunduğu 9 istihbaratçı polis ortadan kayboldu.
23.07.2014 Gündem
Twitter'da bu 4 isme tepki yağıyor
Twitter'da bu 4 isme tepki yağıyor Soma'daki maden faciasının ardından AK Partili'li Burhan Kuzu ve Şamil Tayyar ile Prof.Orhan Kural'ın sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Kuzu, maden ocağı için "Adete köstebek yuvası" derken, Tayyar CHP'yi Meclis'i tıkamakla suçladı. Prof. Orhan Kural ise maden faciasında yaşanan ölümler için "tatlı ölüm" gafı yaptı. Gazeteci Fatih Tezcan da attığı tweette Gezi Parkı direnişine gönderme yapması çok konuşuldu.
14.05.2014 Gündem
'Çocuklar ölmek için titriyorlardı'
'Çocuklar ölmek için titriyorlardı' A Haber TV'deki %100 Siyaset programına Mete Yarar, İzzet Çapa, Fatih Tezcan ve Nur Yerlitaş konuk oldu
22.08.2013 Gündem
Hac ve Ümreyi boykot çağrısı stüdyoyu birbirine kattı
Hac ve Ümreyi boykot çağrısı stüdyoyu birbirine kattı A Haber ekranlarında yayınlanan "%100 Siyaset" programında Fatih Tezcan'ın "Hac ve Umre'yi boykot edelim" çağrısı stüdyoda tozu dumana kattı.
11.09.2019 Televizyon
Fatih Tezcan Ceyda Karan'a kızdı
Fatih Tezcan Ceyda Karan'a kızdı Fatih Tezcan Ülke TV'de Ceyda Karan ile daha önce yaşadığı diyalogları anlatırken çılgına döndü.
11.09.2019 Televizyon
‘Herkes bebek doğar’ sloganına beraat
‘Herkes bebek doğar’ sloganına beraat Vicdani retçiye destek amacıyla yaptıkları basın açıklamasında “Herkes bebek doğar” sloganı atarak “halkı askerlikten soğutma” iddiasıyla yargılanan 4 sanık hakkında beraat kararı verildi
7.12.2012 Gündem
‘Bebek asker mi doğar?’
‘Bebek asker mi doğar?’ Eskişehir’de tutuklanan vicdani retçi Enver Aydemir’e destek vermek amacıyla yaptıkları basın açıklamasında “halkı askerlikten soğuttukları” iddiasıyla beş kişi hakkında 2010 yılında dava açıldı.
6.12.2012 Gündem
Vicdani retçilere tuhaf bilirkişi talebi
Vicdani retçilere tuhaf bilirkişi talebi Vicdani retçi er Enver Aydemir'e destek vermek için yaptıkları basın açıklamasında "Herkes bebek doğar, hiç kimse asker doğmaz" diyen 5 kişiye "halkı askerlikten soğutma"dan açılan dava görüldü. Duruşmada sanıkların avukatı "çocukların üniformalı doğup doğmadıkları hususunda bilirkişi incelemesi" talep etti.
15.12.2011 Gündem
Ayakkabıcılar başkan seçti
Ayakkabıcılar başkan seçti Açıklamada, kurul üyelerinin ise şu isimlerden oluştuğu belirtildi: Bülent Sarıoğlu, Erkan Zandar, Fırat Güler, Nahit Biçer, Erdal Tüloğlu, Ali Onmuş, Abdullah Onay ve Fatih Tezcan...
1.04.2006 Ege
MHP 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adaylarını açıkladı
MHP 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adaylarını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine ilişkin 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adayını açıkladı.
10.02.2024 Gündem
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Tezcan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.