Son dakika haberi: Fenerbahçe tribünleri isyan etti! Yıldız futbolcu ıslıklandı, maç sonunda duygusal anlar
Son dakika haberi: Fenerbahçe tribünleri isyan etti! Yıldız futbolcu ıslıklandı, maç sonunda duygusal anlar Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada tribünlerdeki boşluklar dikkat çekti. Sarı-lacivertli takım taraftarları, mücadelenin ikinci yarısında yıldız futbolcuya tepki gösterdi. İşte Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor karşılaşmasında yaşananlar...
27.12.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'a karşı galip
Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'a karşı galip Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşma sarı-lacivertlilerin 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Fenerbahçe bu galibiyetle birlikte 3 maçlık, 3 puan özlemini bitirdi.
26.12.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor karşılaşmasından görüntüler
Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor karşılaşmasından görüntüler Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor karşılaşmasından görüntüler
26.12.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe-EY Malatyaspor: 3-2 (İşte maçın özeti)
Fenerbahçe-EY Malatyaspor: 3-2 (İşte maçın özeti) Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe kendi sahasında gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup etti, galibiyet özlemini dindirdi. Sarı-lacivertli takımın gollerini Mehmet Ekici (2) ve Mehmet Topal attı. Konuk takımın sayıları ise Mina ve Donald'tan geldi.
30.06.2020 Fenerbahçe