16 yaşındaki Türk futbolcu, Fransa’ya transfer oldu!
16 yaşındaki Türk futbolcu, Fransa’ya transfer oldu! Fransa Ligi takımlarından Lille, Valencia altyapısından yetişen ve Avrupa'nın dev takımlarının peşinde olduğu 16 yaşındaki Türk oyuncu Ferhat Çoğalan'ı transfer etti.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Ferhat Çoğalan'dan müthiş frikik golü
Ferhat Çoğalan'dan müthiş frikik golü Valencia altyapısında forma giyen 15 yaşındaki Türk futbolcu  Ferhat Çoğalan'ın frikikten attığı muhteşem gol.
8.11.2017 Futbol
Galatasaray, Ferhat Çoğalan'ın peşinde
Galatasaray, Ferhat Çoğalan'ın peşinde Valencia'nın genç Türk yıldızı Ferhat Çoğalan için hareketli günler başlıyor.
30.06.2020 Galatasaray
Avrupa, Ferhat Çoğalan'ın peşinde!
Avrupa, Ferhat Çoğalan'ın peşinde! Dünya devlerini peşinde koşturan 15 yaşındaki Türk yıldız Ferhat Çoğalan'a bir dev kulüp daha talip oldu. Son olarak İngiliz devi Arsenal de takibe başladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Skorer TV Spor Bülteni - 28 Haziran 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 28 Haziran 2016 Premier Lig ekibi Manchester United, Valencia altyapısında oynayan 14 yaşındaki Ferhat Çoğalan'ın peşine düştü.   Galatasaray'ın yeni sezon hamlelerini değerlendiren gazeteci Fatih Altaylı, yönetimin 'loca' planlarıyla UEFA'yı kandırmaya çalıştığını belirtti ve bunu küçük esnaf zihniyeti olarak yorumladı.    Gazeteci Hıncal Uluç Galatasaray’ın yeni transferi Serdar Aziz’i köşesine taşıdı ve, “Galatasaray ülkenin en iyi stoperini almıştır” dedi.   EURO 2016,  son 16 turu maçında İtalya, İspanya'yı 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi ve Almanya ile eşleşti. Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, sert eleştirilerin hedefi oldu.
28.06.2016 Programlar
Dünya devleri, genç Ferhat Çoğalan’ın peşinde
Dünya devleri, genç Ferhat Çoğalan’ın peşinde Dünya devleri, Valencia’da top koşturan genç Ferhan Çoğalan’ın peşine düştü. Genç Ferhat’ın en son, Manchester United’dan davet aldığı açıklandı.
1.07.2020 Futbol
İspanyolların gözdesine Terim kancası!
İspanyolların gözdesine Terim kancası! Türk futboluna yeni bir soluk kazandırmak adına radikal kararlara imza atan ve özellikle genç isimlerin Türkiye'ye kazandırılması üzerine çalışmalarına devam eden Fatih Terim, 12 yaşındaki Ferhat Çoğalan'ı yakın takibe aldı.
20.02.2015 Futbol