Fikret Ali

Fikret Ali

Son dakika fikret ali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fikret ali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fikret ali haber sayfamızda...

Fikret Ali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.063 fikret ali haberi bulunmuştur.
Selin Şekerci'den 'çocuk' açıklaması! 'Hazal Kaya annelik hormonlarımı çalıştırdı'
Selin Şekerci'den 'çocuk' açıklaması! 'Hazal Kaya annelik hormonlarımı çalıştırdı' Son olarak final yapan 'Aile' dizisinde yer alan Selin Şekerci, geçtiğimiz akşam Asmalımescit'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, anne olma konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.
5.04.2024 Cadde
Hazal Kaya'dan radikal karar! İmaj tazeledi
Hazal Kaya'dan radikal karar! İmaj tazeledi Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, imaj değiştirdi. Ünlü ismin yeni tarzı, sosyal medyada gündem oldu.
1.04.2024 Cadde
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor'
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor' Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, "Eşini kıskanıyor musun?" ve "Üçüncü çocuğu istiyor musun?" sorularını cevapladı.
16.03.2024 Cadde
Hazal Kaya: Nihal'in laneti geldi hasta oldum!
Hazal Kaya: Nihal'in laneti geldi hasta oldum! Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, önceki gün bir YouTube kanalına konuk oldu. Kaya, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı karakter Nihal gibi bayılma hastalığı yaşadığını söyledi. Ali Atay'ın yorumu ise güldürdü.
5.03.2024 Cadde
Hazal Kaya: Ben Mecnun'umu ilk günden buldum!
Hazal Kaya: Ben Mecnun'umu ilk günden buldum! Hazal Kaya ve Ali Atay’ın marka elçileri olduğu yeni ürün lansmanı, Kuruçeşme’de özel bir etkinlikle kutlandı. Kaya, gazetecilerin "Geçtiğimiz günlerde Ali Bey, 'Ben Leyla'mı buldum' demişti. Siz de ben Mecnun'unuzu buldunuz mu?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
29.02.2024 Cadde
Fikret ile Leyla bambaşka
Fikret ile Leyla bambaşka Hazal Kaya ve Ali Atay, ebeveynlik yolculuğunda eşit rol paylaşımının önemli olduğunu vurguladı.
29.02.2024 Cadde
Hazal Kaya-Ali Atay çifti el ele alışveriş turunda
Hazal Kaya-Ali Atay çifti el ele alışveriş turunda 2019 yılında evlenen, Fikret Ali (4) ve Süreyya Leyla (1) adında iki çocukları olan Ali Atay ile kendisi gibi oyuncu eşi Hazal Kaya, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
16.02.2024 Cadde
Ali Atay'dan Hazal Kaya'ya: Ben Leyla'mı gerçekten buldum!
Ali Atay'dan Hazal Kaya'ya: Ben Leyla'mı gerçekten buldum! Hazal Kaya ile evli olan ve iki çocuk sahibi olan Ali Atay, önceki gün katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eşini hala ilk günkü gibi kıskandığını söyleyen Atay, "Benim hayatımı işgal eden bir Leyla ve ben onu bulmuşum diyebiliyorum" dedi.
15.02.2024 Cadde
Ali Atay-Hazal Kaya çiftinin aile saadeti!
Ali Atay-Hazal Kaya çiftinin aile saadeti! Hazal Kaya ile eşi Ali Atay, önceki gün dört yaşındaki oğulları ile İstinyePark AVM'de görüntülendi. Aile saadeti yaşayan oyuncu çift, Fikret Ali ve kızları Süreyya Leyla için alışveriş yapacaklarını söyledi.
1.02.2024 Cadde
Ali Atay'ın tütsü isyanı! 'Şikayet çok, hangisi?'
Ali Atay'ın tütsü isyanı! 'Şikayet çok, hangisi?' 4 yıldır mutlu bir evlilik evlilik sürdüren oyuncu Hazal Kaya ve Ali Atay çifti, önceki gün mekan çıkışı görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda 'Ölümlü Dünya 2' filminin galasında "Eve gidince tütsüler yakacağım" diyen Kaya'nın sözlerine takılan Ali Atay, verdiği yanıtla güldürdü.
21.12.2023 Cadde
Selin Şekerci'den duygusal paylaşım! 'Uykusuz 30 küsuruncu saat ama yüzler pembe'
Selin Şekerci'den duygusal paylaşım! 'Uykusuz 30 küsuruncu saat ama yüzler pembe' Ünlü oyuncu Selin Şekerci sosyal medya hesabından Hazal Kaya ve Ali Atay'ın Şubat ayında dünyaya gelen Süreyya bebekleriyle ilgili paylaşımda bulundu. Doğumun bekleme safhası ve ilk anlarını paylaşan Şekerci göndersinde 'Uykusuz 30 küsuruncu saat ama yüzler pembe" ifadelerini kullandı.
1.12.2023 Cadde
‘Sirkeyle yıkanırım’
‘Sirkeyle yıkanırım’ Takıntıları olduğunu söyleyen Hazal Kaya, “Sirkeyle yıkanırım. Evi sirkeyle silerim. Ada çayı ve çörek otu yakarım” dedi.
24.11.2023 Cadde
'O gün Çağatay Ulusoy olmasaydı! Korkunç bir akşamdı'
'O gün Çağatay Ulusoy olmasaydı! Korkunç bir akşamdı' Hazal Kaya'nın, 'Adını Feriha Koydum' dizisinde başrolü paylaştığı ve sonrasında yakın dost olduğu Çağatay Ulusoy'la hiç bilinmeyen bir anısı yıllar sonra ortaya çıktı. Güzel oyuncu, 2019'da oğlu Fikret Ali'ye dokuz aylık hamileyken evlerinde çıkan yangında yaşadığı korku dolu anları anlattı.
23.11.2023 Cadde
Hazal Kaya: Hep yattığın yerine bakarak ağlıyorum
Hazal Kaya: Hep yattığın yerine bakarak ağlıyorum Hazal Kaya, kedisi Leyla'nın öldüğünü duyurdu. Üzüntüsünü dile getiren ünlü oyuncu, "Hep yattığın yerine bakarak ağlıyorum sadece. Bu özlem hiç bitmeyecek, biliyorum" dedi.
21.11.2023 Cadde
Ali Atay 'dağılma sendromu' yaşıyor! 'Benim bir hayatım ve çocuklarım var'
Ali Atay 'dağılma sendromu' yaşıyor! 'Benim bir hayatım ve çocuklarım var' Oyuncu ve yönetmen Ali Atay, önceki gün Şişli'de düzenlenen bir etkinlikte sinema seyircisi ile bir araya geldi. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü isim, yaşadığı rahatsızlığı ilk kez açıklarken, oyunculuk kariyerine ve aile hayatına dair dikkat çeken sözler sarf etti.
6.10.2023 Cadde
Hazal Kaya 33 yaşında! 'Bu bedenle özgür olabilmeyi şöyle ucundan tattığım bir dönem'
Hazal Kaya 33 yaşında! 'Bu bedenle özgür olabilmeyi şöyle ucundan tattığım bir dönem' Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik evlilik sürdüren oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz şubat ayında kızını kucağına alarak ikinci kez anne olmuştu. 1 Ekim'de 33 yaşına basan ünlü isim, sosyal medya hesabından paylaştığı doğum günü mesajıyla dikkat çekti.
3.10.2023 Cadde
Hazal Kaya'dan Leyla Süreyya paylaşımı: Uyuyamıyorum, alın size gerçekler!
Hazal Kaya'dan Leyla Süreyya paylaşımı: Uyuyamıyorum, alın size gerçekler! Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik evlilik sürdüren oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz şubat ayında kızını kucağına alarak ikinci kez anne olmuştu. Leyla Süreyya adını verdiği bebeğiyle ilk paylaşımını 8 Mart'ta yapan ünlü isim, son olarak kızının ayağını paylaşarak dikkat çeken bir mesaj yadı.
18.07.2023 Cadde
Hazal Kaya imaj tazeledi!
Hazal Kaya imaj tazeledi! 'Aşk-ı Memnu' ve 'Adını Feriha Koydum' gibi bir döneme damga vuran dizilerde kamera karşısına geçen Hazal Kaya, imaj değişikliğine gitti. Yeni tarzını aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü ismin son hali hayranlarından tam not aldı.
31.05.2023 Cadde
Hazal Kaya-Ali Atay çifti el ele alışveriş turunda
Hazal Kaya-Ali Atay çifti el ele alışveriş turunda Fikret Ali adında bir oğulları ve Süreyya Leyla adında bir kızları olan oyuncu çift Hazal Kaya (33) ve Ali Atay (47), önceki gün alışveriş için gittikleri İstinyePark’ta objektiflere yansıdı.
19.05.2023 Cadde
Hazal Kaya'dan Leyla Süreyya paylaşımı: Hangimizden acaba bu gen?
Hazal Kaya'dan Leyla Süreyya paylaşımı: Hangimizden acaba bu gen? Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik evlilik sürdüren oyuncu Hazal Kaya, Şubat ayında kızını kucağına alarak ikinci kez anne olmuştu. Leyla Süreyya adını verdiği bebeğiyle ilk paylaşımını 8 Mart'ta yapan ünlü isim, son olarak kızının göğsünde uyuduğu anları paylaştı. Paylaşımına eşini de etiketleyen Kaya, sosyal medyada büyük ilgi gördü.
29.04.2023 Cadde
Hazal Kaya'dan eşi Ali Atay'ın doğum gününde aşk dolu paylaşım
Hazal Kaya'dan eşi Ali Atay'ın doğum gününde aşk dolu paylaşım Geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez anne olmanın sevincini yaşayan Hazal Kaya, 2019 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürdüğü Ali Atay'ın yeni yaşını kutladı. Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile dudak dudağa çekilen romantik bir pozunu paylaşan Hazal Kaya'nın gönderisini takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.
22.04.2023 Cadde
Hazal Kaya'dan Leyla Süreyya paylaşımı: Yerimizden kalkamıyoruz
Hazal Kaya'dan Leyla Süreyya paylaşımı: Yerimizden kalkamıyoruz Geçtiğimiz ay ikinci kez anne olmanın sevincini yaşayan Hazal Kaya, iş hayatına geri döndüğünü duyurdu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan ünlü isim, kızı kucağındayken yaptığı paylaşımı takipçilerinin beğenisine sundu.Kaya'ın pozuna takipçilerinden yorum yağdı.
29.03.2023 Cadde
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan Hazal Kaya, 11 Şubat'ta dünyaya gelen minik kızı Süreyya ile yeni bir paylaşımda bulundu. Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncunun aile pozuna, takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
26.03.2023 Cadde
Ali Atay ile oğlu Fikret Ali'nin keyifli günü
Ali Atay ile oğlu Fikret Ali'nin keyifli günü Kızı Süreyya Leyla'nın doğumuyla ikinci kez baba olan oyuncu ve yönetmen Ali Atay, önceki gün 3.5 yaşındaki oğlu Fikret Ali ile birlikte görüntülendi. AVM'de babasına istediği oyuncakları aldıran Fikret Alli'nin, 'Kaptan Amerika' kostümü içindeki mutluluğu dikkat çekti.
18.03.2023 Cadde
Hazal Kaya kızı Süreyya Leyla'nın ilk fotoğrafını paylaştı!
Hazal Kaya kızı Süreyya Leyla'nın ilk fotoğrafını paylaştı! Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Hazal Kaya, 12 Şubat'ta ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Son olarak sosyal medya hesabından Süreyya Leyla adını verdiği kızıyla ilk fotoğrafını paylaşan ünlü isim, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
9.03.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Fikret Ali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.