Cadde Hazal Kaya'dan radikal karar! İmaj tazeledi

Hazal Kaya'dan radikal karar! İmaj tazeledi

31.03.2024 - 10:49 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, imaj değiştirdi. Ünlü ismin yeni tarzı, sosyal medyada gündem oldu.

Hazal Kayadan radikal karar İmaj tazeledi

'Adını Feriha Koydum' ve 'Aşk-ı Memnu' dizileriyle hafızalarda yer eden Hazal Kaya, geçtiğimiz haftalarda Berfu Yenenler'in 'Talk Show Perileri' adlı programına konuk olmuştu.

Haberin Devamı

Meslektaşı Ali Atay’la (47) mutlu bir evlilik sürdüren 33 yaşındaki oyuncu, "Ali'yi kıskanır mısın?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

Öyle birini kıskanmışlığım yok ama bunların erkek arkadaşlıkları, PlayStation oynamaları falan... O işlere tutuluyorum. Mesela 10 kadınla PlayStation oynasa o kadar kıskanmam. Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor. Mesela 'Akşam baş başa yemeğe mi gitsek?' desem öyle bir mutluluk yok.

Hazal Kayadan radikal karar İmaj tazeledi

"KORUYUCU AİLE OLABİLİRİZ"

4,5 yaşında Fikret Ali adında bir oğlu ve 13 aylık Leyla Süreyya adında bir kızı olan ünlü isim, "Üçüncü çocuğu istiyor musunuz?" sorusuna, "Hayır ama evlatlık alabiliriz ya da koruyucu aile olabiliriz" şeklinde cevap vermişti.

Hazal Kayadan radikal karar İmaj tazeledi

İMAJ DEĞİŞTİRDİ

Bir süredir ekrandan uzak kalan 'Aşkı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya, son haliyle gündem oldu. Saçlarını kısacık kestiren ünlü isim, yeni imajını Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yayınladı.

Hazal Kayadan radikal karar İmaj tazeledi

Güzel oyuncunun bu tarzı hakkında, "Çok yakışmış", "Olmamış" ve "Kendisi beğenmişse bizlik bir durum yok" gibi karışık yorumlar geldi.