Final

Final

Son dakika final haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan final gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan final haber sayfamızda...

Final

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 57.112 final haberi bulunmuştur.
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
29.03.2024 Futbol
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kzının izini buldu
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kzının izini buldu Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri' dizisine bu hafta; Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kızının izine ulaşması ve Cihan’ın (Kubilay Aka) Reyyaz'ı (Selim Erdoğan) Sırat'ın (Emrah Aytemur) elinden son anda kurtarması damga vurdu.
29.03.2024 Cadde
Karısı 'uzak dur' demişti! Yunus Emre'nin Aleyna Kalaycıoğlu sözleri şaşırttı
Karısı 'uzak dur' demişti! Yunus Emre'nin Aleyna Kalaycıoğlu sözleri şaşırttı 'Survivor All Star 2024'ün çok konuşulan isimlerinden Yunus Emre Özden'e, eşi Beria Özden'den "Aleyna'dan uzak dur" uyarısı gelmişti. Yarışmanın 28 Mart Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde düelloya çıkan Aleyna Kalaycıoğlu zor anlar yaşadı. Bir anda rakibinden geriye düşen Kalaycıoğlu'na, Yunus Emre'nin söylediği sözler dikkat çekti.
29.03.2024 Cadde
2024 AÖF SINAV SONUÇLARI 👩‍💻 Anadolu Üniversitesi AÖF ara sınav sonucu ne zaman açıklanacak? AÖF final sınav tarihi
2024 AÖF SINAV SONUÇLARI 👩‍💻 Anadolu Üniversitesi AÖF ara sınav sonucu ne zaman açıklanacak? AÖF final sınav tarihi Anadolu Üniversitesi açıköğretim (AÖF) bahar dönemi ara sınavları gerçekleştirildi. Adayların soru ve cevapları da erişime açıldı. Açıköğretim öğrencileri AÖF vize sınavı sonuç ve final sınav tarihlerine yoğunlaştı. Peki, AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.03.2024 Bilgi Rehberi
Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye çağrı! 'Birlikte basın toplantısı yapalım'
Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye çağrı! 'Birlikte basın toplantısı yapalım' Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Kupa öncesi dostluk çağrısı yaptı, “Fenerbahçe ile birlikte basın toplantısına çıkalım. Ülke futbolu için ateşin düşmesi lazım. Teknik adam ve futbolcuların birbirine sarılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Galatasaray
‘Emekli maaşları temmuzda masada’
‘Emekli maaşları temmuzda masada’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa mitinginde “Hayat pahalılığından en fazla etkilenen kesimlerimiz çalışanlarımız ve emeklilerimizdir. Önümüzdeki temmuz, yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre, emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız” dedi.
29.03.2024 Gündem
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu!  'Baş döndüren' ödül oyunu
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! 'Baş döndüren' ödül oyunu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Ödül oyununda yarışmacıların başı döndü. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
29.03.2024 Cadde
Vodafone Sultanlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu!
Vodafone Sultanlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu! Vodafone Sultanlar Ligi'nde normal sezon heyecanı sona erdi. Dev organizasyonun ardından yarı final eşleşmeleri netlik kazandı.
28.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi Vodafone Sultanlar Ligi'nin 15'inci haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva yıldızlaştı.
28.03.2024 Voleybol
Zeynep Sönmez, Antalya'da çeyrek finale yükseldi!
Zeynep Sönmez, Antalya'da çeyrek finale yükseldi! Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Open’da milli tenisçi Zeynep Sönmez adını çeyrek finale yazdırdı.
28.03.2024 Tenis
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi'
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi' Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Orkun Kökçü'nün açıklamaları sonrası yaşanan olaylar ve şu andaki kararına dair açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Bogdan Bogdanovic, EuroLeague'de Final Four adaylarını açıkladı!
Bogdan Bogdanovic, EuroLeague'de Final Four adaylarını açıkladı! Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızlarından Bogdan Bogdanovic, Turkish Airlines EuroLeague'de Final Four adaylarını sıraladı.
Türkiye Kupası'nda Yarı Final ve Final maçlarının tarihleri açıklandı
Türkiye Kupası'nda Yarı Final ve Final maçlarının tarihleri açıklandı Türkiye Kupası Yarı Final ve Final müsabakalarının tarihleri TFF tarafından resmen açıklandı.
28.03.2024 Türkiye Kupası
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı Milli arada çalışmalarını Antalya kampında sürdüren Galatasaray'daki son gelişmeleri, Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi. İşte sarı-kırmızılı ekibin Süper Kupa için yabancı hakem kararı...
28.03.2024 Galatasaray
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında Sultanlar Ligi'nde lider Fenerbahçe evinde Eczacıbaşı'nı konuk edecek. Ligin kaderini belirleyecek zirve maçı öncesi Melissa Vargas gelişmesi yaşandı.
28.03.2024 Voleybol
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Seda'nın duygusal anları
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Seda'nın duygusal anları Survivor'da sevdiği isimlerin birer birer adadan ayrılmasıyla derin üzüntü yaşayan Seda Ocak, Yağmur Banda'nın yaşadığı sakatlık sonrası adaya veda etme ihtimalini düşünerek gözyaşları içinde kaldı. Batuhan Karacakaya, erkek eleme haftasında artık aday gösterilirse tepkisiz kalmayacağını söyledi. İletişim ödülü kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. İşte detaylar...
28.03.2024 Cadde
Bahçeşehir Koleji, Itelyum Varese'ye 1 sayı farkla mağlup!
Bahçeşehir Koleji, Itelyum Varese'ye 1 sayı farkla mağlup! FIBA Avrupa Kupası Yarı Final ilk maçında Itelyum Varese, Bahçeşehir Koleji'ni 81-80 mağlup etti.
27.03.2024 Basketbol
İrem Yaman, Mert Matic'in evlilik teklifini kabul etti!
İrem Yaman, Mert Matic'in evlilik teklifini kabul etti! Eski milli tekvandocu İrem Yaman, Halkbank'ın milli voleybolcusu Mert Matic'in evlilik teklifini kabul etti.
27.03.2024 Magazin
Galatasaray Çağdaş Faktoring, İzmit Belediyespor engeline takılmadı!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, İzmit Belediyespor engeline takılmadı! Galatasaray Çağdaş Faktoring, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Çeyrek Final serisi 3'üncü maçında Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor'u 78-75 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.
27.03.2024 Basketbol
Kupa Voley'de şampiyon Halkbank oldu!
Kupa Voley'de şampiyon Halkbank oldu! AXA Sigorta Kupa Voley'de kupanın sahibi Halkbank oldu.
27.03.2024 Voleybol
Survivor'dan elenen Bozok Gören'den ilk paylaşım! 'Canım kardeşim iyi ki varsın'
Survivor'dan elenen Bozok Gören'den ilk paylaşım! 'Canım kardeşim iyi ki varsın' Survivor All Star'da düello eşleşmesinin final turunda Batuhan Karacakaya'ya kaybederek adaya veda eden yarışmacı Bozok Gören ilk paylaşımını yaptı. Bozok, kardeşiyle birlikte Miami'den fotoğraflarını paylaşarak 'Canım kardeşim iyi ki varsın' notunu düştü.
27.03.2024 Cadde
Çukurova Basketbol, Beşiktaş deplasmanında avantajı kaptı!
Çukurova Basketbol, Beşiktaş deplasmanında avantajı kaptı! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Yarı Final serisi ilk maçında Çukurova Basketbol, Beşiktaş BOA deplasmanından 77-67 galip ayrıldı.
27.03.2024 Basketbol
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi...
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi... Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Beşiktaş gündemini değerlendiren Üzülmez, Necip Uysal ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
27.03.2024 Pendikspor
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 EURO 2024

Benzer Haber Etiketleri

Final ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.