Francis

Francis

Son dakika francis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan francis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan francis haber sayfamızda...

Francis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.951 francis haberi bulunmuştur.
Kenya'da helikopter kazası! Genelkurmay Başkanının da olduğu 10 kişi öldü
Kenya'da helikopter kazası! Genelkurmay Başkanının da olduğu 10 kişi öldü Kenya'da askeri helikopter düştü. Genelkurmay Başkanı Ogolla da dahil toplam 10 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar...
18.04.2024 Dünya
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu?
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu? Dubai’de son 75 yılın en şiddetli yağışlarıyla birlikte büyük sel olayları yaşandı. Ülke genelinde 24 saat içinde yaklaşık 1,5 yıllık yağmur düştü. Bunun ardından da sosyal medyada bulut tohumlamasıyla ilgili yanıltıcı spekülasyonlar dolaşmaya başladı.
18.04.2024 Dünya
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı Yılın üçüncü ABD Merkez Bankası (Fed) Bej Kitap raporuna göre ABD'de bölgesel ekonomik faaliyetler artıyor, tüketici harcamaları yükseliyor, turizm faaliyetleri büyüyor ve konut satışları ülke genelinde iyileşiyor.
18.04.2024 Uzmanpara
Neden 34 yıldır televizyon izlemiyor? Papa tek tek anlattı: 'İsviçreli muhafız sağ olsun'
Neden 34 yıldır televizyon izlemiyor? Papa tek tek anlattı: 'İsviçreli muhafız sağ olsun' 2013 yılında göreve başlayan Papa Fransis, zaman zaman yaptığı açıklamalar ve katıldığı etkinliklerle gündeme geliyor. Katolik dünyasının ruhani lideri, birçok kişiye göre de kendinden önceki papalardan farklı bir profil çiziyor. Tam 34 yıldır televizyon izlemiyor oluşu da en dikkat çeken özellikleri arasında. Gerçeği ise yıllar sonra kendisi anlattı.
18.04.2024 Yaşam
Coppola ailesi yasta
Coppola ailesi yasta Francis Ford Coppola’nın eşi, sinemacı Eleanor Coppola, 87 yaşında hayatını kaybetti.
16.04.2024 Kültür Sanat
Yönetmen Francis Ford Coppola'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti
Yönetmen Francis Ford Coppola'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti Sinema tarihine damga vurmuş ve hafızalarda yer edinmiş olan kült filmlerden 'The Godfather' (Baba)'ın ünlü yönetmeni Francis Ford Coppola'nın 60 yıllık eşi ve aynı zamanda iş arkadaşı Eleanor Coppola'dan acı haber geldi. Ünlü isim, 87 yaşında hayatını kaybetti.
15.04.2024 Cadde
Beklenen filmler Cannes’da
Beklenen filmler Cannes’da 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 77. Cannes Film Festivali’nin programı açıklandı.
13.04.2024 Kültür Sanat
Lucas’a Onursal Altın Palmiye
Lucas’a Onursal Altın Palmiye 77. Cannes Film Festivali’nde George Lucas’a Onursal Altın Palmiye takdim edilecek.
11.04.2024 Kültür Sanat
Biden geminin çarpmasıyla çöken köprüyü ziyaret etti
Biden geminin çarpmasıyla çöken köprüyü ziyaret etti Kargo gemisinin çarpması sonucu kısmen çöken Baltimore'daki Francis Scott Key Köprüsünü ziyaret eden ABD Başkanı Joe Biden, köprünün en kısa sürede yeniden inşa edileceğini belirterek, “Yeni köprünün çimentosu kuruyana kadar dinlenmeyeceğiz” dedi.
6.04.2024 Gündem
Milyarderlik onlara miras olarak kaldı
Milyarderlik onlara miras olarak kaldı Forbes gazetesinin açıkladığı 33 yaş altı milyarderler listesine 25 kişi girdi. Ancak listede 2009 yılından beri sadece miras yoluyla bu zenginliğe ulaşanlar yer alıyor.
3.04.2024 Ekonomi
Gençlerbirliği, Bolu'da güldü: 1-2
Gençlerbirliği, Bolu'da güldü: 1-2 Trendyol 1. Lig 28. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Boluspor'u 2-1 yendi.
2.04.2024 1.Lig
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet Kaza duyulduğu an tüm dünyada son dakika oldu. İnternette yayılan ve gerçekte neler olduğuna dair yapılan tahminler de birbiri ardına geldi. Dünyada olup biten neredeyse her şeyi tahmin etmeleri ile nam salan Simpsonlar'ın bu kez de büyük yıkımı bildiği sosyal medyada yayıldı. Ancak bu kez bir fark vardı, gerçek birkaç gün sonra ortaya çıktı.
2.04.2024 Dünya
Papa’dan, Gazze’de çağrısı
Papa’dan, Gazze’de çağrısı Papa Francis, Vatikan'da düzenlenen Paskalya ayinindeki konuşmasında, "Gazze'ye insani yardım erişiminin sağlanması, rehinelerin derhal serbest bırakılması ve Gazze Şeridi'nde derhal ateşkes sağlanması için bir kez daha çağrıda bulunuyorum” dedi. Papa, savaşı 'her zaman saçmalık' olarak nitelendirdi.
31.03.2024 Dünya
En büyük vinci gönderdiler!
En büyük vinci gönderdiler! ABD’nin Baltimore kentinde bir kargo gemisinin Francis Scott Key Köprüsü’nü yıkması sonrası bölgede enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.
31.03.2024 Dünya
ABD'nin en büyük kargo vinci, köprü kazasının enkazını temizlemek için Baltimore'a getirildi
ABD'nin en büyük kargo vinci, köprü kazasının enkazını temizlemek için Baltimore'a getirildi Maryland Valisi Wes Moore, Baltimore'de Francis Scott Key Köprüsü'ne çarpan kargo gemisi 'Dali'nin, devasa uzunlukta olduğunu ve üzerinde de köprü enkazı bulunduğunu belirtti. Vali Moore, "Yani geminin üzerinde duran 3 bin, 4 bin ton çelikten bahsediyoruz, bu yüzden yapacak çok işimiz var." dedi.
30.03.2024 Dünya
'Yeni köprüyü inşa etmek yıllar sürebilir, en az 400 milyon dolara mal olabilir'
'Yeni köprüyü inşa etmek yıllar sürebilir, en az 400 milyon dolara mal olabilir' Uzmanlar, Baltimore'un çöken Francis Scott Key Köprüsü'nün yeniden inşasının 18 aydan birkaç yıla kadar sürebileceğini ve maliyetin en az 400 milyon dolar ya da bunun iki katından fazla olabileceğini söylüyor.
30.03.2024 Dünya
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırmak için 60 milyon dolar ayrıldı
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırmak için 60 milyon dolar ayrıldı Kargo gemisinin çarpmasıyla yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nün enkazı için en büyük vinç getirilecek, yeniden inşa için telaffuz edilen rakam ise 2 milyar dolar.
29.03.2024 Dünya
BM’deki sıfır atık etkinliğine Türkiye damgası
BM’deki sıfır atık etkinliğine Türkiye damgası New York’taki BM Genel Merkezi’nde düzenlenen “30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü” etkinliğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın sıfır atık alanında oynadığı öncü rol ve çabaları damgasını vurdu. BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Türkiye ve Emine Erdoğan’a vizyonu ve liderliği için teşekkürlerini iletti.
29.03.2024 Gündem
Kazanın nedeni kötü yakıt olabilir!
Kazanın nedeni kötü yakıt olabilir! ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü’nün yıkılmasına ve 6 kişinin ölümüne yol açan kazada, geminin neden kontrolden çıktığı hala araştırılıyor.
29.03.2024 Dünya
Baltimore faciasında kaybolan iki kişinin cesedi bulundu
Baltimore faciasında kaybolan iki kişinin cesedi bulundu ABD'nin Baltimore kentinde yük gemisinin çarptığı Francis Scott Key Köprüsü yıkıldı. Yıkılan köprüde suya düşüp kaybolan kişilerden bazılarının tespit edildiği ifade etti.
28.03.2024 Dünya
Mark Ruffalo'dan X yorumu: Komplo teorileri için üreme alanı
Mark Ruffalo'dan X yorumu: Komplo teorileri için üreme alanı Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, ABD'nin Maryland eyaletinde çöken Francis Scott Key Köprüsü ile ilgili olarak X platformunda yayılan yalan haberlere dikkat çekti. Ruffalo, “Elon Musk'ın sahibi olduğu X platformu, gerçek zamanlı bir haber kaynağı olmaktan çıkıp komplo teorileri için bir üreme alanı haline geldi" dedi.
28.03.2024 Dünya
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü’nün yıkılmasına yol açan kazada, geminin neden kontrolden çıktığı araştırılıyor.
28.03.2024 Dünya
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi!
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi! Dev konteyner gemisinin Baltimore’daki köprüyü yıkması ABD’de şok etkisi yaratırken, kazayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Köprü üzerinde trafiğin 2 dakika içerisinde durdurulması çok daha büyük bir faciayı önlemiş!
28.03.2024 Dünya
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti'
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti' New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde düzenlenen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğindeki 'sıfır atık' projesinin önemine vurgu yapıldı.
27.03.2024 Gündem
Baltimore köprüsünün çökmesi sonucu kaybolan 6 işçinin öldüğü tahmin ediliyor
Baltimore köprüsünün çökmesi sonucu kaybolan 6 işçinin öldüğü tahmin ediliyor Çarpışma anında 2,6 kilometre uzunluğundaki köprüde bulunan bazı araçlar, Patapsco Nehrine uçmuştu.
27.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Francis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.