Fünye ile patlatılan çantadan pikap çıktı
Fünye ile patlatılan çantadan pikap çıktı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, otobüs durağında unutulan bir çanta panik yarattı. Çanta fünye ile patlatılırken, içerisinden pikap çıktı.
15.09.2021 Haberler
Sivas'ta korkutan anlar! Fünye ile patlatıldı
Sivas'ta korkutan anlar! Fünye ile patlatıldı Sivas'ta bir çöp kutusunun üzerine bırakılan kadın çantası endişeye neden oldu. Fünye ile patlatılan çanta boş çıktı.
11.08.2021 Haberler
Fünye ile patlatılan çanta boş çıktı
Fünye ile patlatılan çanta boş çıktı İstanbul Beyoğlu'nda kaldırıma bırakılan çanta paniğine neden oldu. Polis ekipleri caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatarak önlem aldı. Bomba uzmanının fünye yerleştirdiği çantanın yanına gelen iki sokak köpeğini özel kıyafetli bomba uzmanı uzaklaştırmaya çalışırken ilginç görüntüler ortaya çıktı. Daha sonra fünye ile patlatılan çanta boş çıktı.
10.06.2020 Haberler
Duraktaki şüpheli paket fünyeyle patlatıldı
Duraktaki şüpheli paket fünyeyle patlatıldı Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne yakın noktadaki otobüs durağına bırakılan şüpheli paket fünyeyle patlatıldı. Paketin boş olduğu anlaşıldı.
9.03.2020 Haberler
Tarlada bulunan patlamamış top mermisi, kontrollü imha edildi
Tarlada bulunan patlamamış top mermisi, kontrollü imha edildi Tekirdağ'ın Marmara Ereğlis ilçesinde, traktörle tarlasını süren çiftçi Kani Başoğlu, patlamamış top mermisi buldu. Başoğlu'nun haber vermesiyle tarlaya giden jandarma ekipleri, güvenlik önlemi aldıktan sonra top mermisini fünye ile patlatıldı.
16.02.2020 Haberler
Bolu'da şüpheli çanta alarmı
Bolu'da şüpheli çanta alarmı Bolu'da, kentin en işlek meydanında unutulan sırt çantasını görenler durumu polise bildirdi. Çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından bomba imha uzmanınca fünye ile patlatılan çantanın içinden defter ve kitap çıktı.
22.10.2019 Haberler
Çanakkale'de bulundu! 104 yıllık İngiliz yapımı...
Çanakkale'de bulundu! 104 yıllık İngiliz yapımı... Çanakkale'de Gelibolu Yarımadası'nda tesadüfen bulundu. Tam 104 yıllık ve İngiliz yapımı olduğu tespit edildi.
11.10.2019 Gündem
Bolu’da şüpheli çanta paniği
Bolu’da şüpheli çanta paniği Bolu’da, kent meydanına park halindeki motosikletin yanına bırakılan çanta paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından kontrollü olarak patlatılan çanta boş çıktı. Edinilen bilgiye göre, Bolu’da vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nin arka duvarına park edilen motosikletin yanına bırakılan çanta paniğe neden oldu. Şüpheli çantayı görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çantanın bulunduğu alanı güvenlik şeridiyle kapatarak vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Şüpheli çantanın yakınında bulunan bir restoranttaki müşteriler de tahliye edildi. Bomba imha uzmanının olay yerine gelmesiyle, şüpheli çanta kontrollü bir şekilde patlatıldı. İçinin boş olduğu tespit edilen çanta, incelenmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
11.09.2019 Haberler
Tehlikeye aldırış bile etmediler!
Tehlikeye aldırış bile etmediler! Edirne’de, bomba sanılan şüpheli karton kutu boş çıktı. Çevrede bulunan bir grup gencin rahat tavırları ve çekirdek yiyerek olayı izlemesi dikkate çekti Edirne Merkez’de Atatürk Anıtı’nın bulunduğu meydanda bomba paniği yaşandı. Anıt önünde bulunan şüpheli bir karton, vatandaşların ihbarı üzerine bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı. Kartonun içi boş çıkarken, çevrede bulunan bir grup gencin çekirdek yiyerek olayı izlemesi şaşkınlık oluşturdu.
11.09.2019 Haberler
Ankara’da şüpheli paket alarmı
Ankara’da şüpheli paket alarmı Ankara Kızılay’da şüpheli paket paniği yaşandı. Kontrollü şekilde patlatılan poşetin içerisinden çöp çıktı. Edinilen bilgiye göre, Kızılay Güvenpark metro çıkışında vatandaşlarca fark edilen yeşil çöp poşeti, polis ekiplerine ihbar edildi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri Güvenpark bölgesinde geniş güvenlik önlemleri alarak şerit çekti. Parkın güvenlik görevlileri ise metronun giriş çıkışlarını kapatarak bölgedeki vatandaşları uyardı ve güvenli bölgelere doğru gitmelerini istedi. Bölgenin yaya trafiği ve araç trafiğine kapatılmasının ardından şüpheli paket, bomba imha ekiplerince kontrollü şekilde patlatıldı. Fünye ile patlatılan poşetin içerisinden çöp çıktı. Öte yandan Ankara’da 2 yıl önce 13 Mart 2016 tarihinde bomba yüklü araçla Güvenpark’ta gerçekleştirilen terör saldırısının gerçekleştiği yerde olan şüpheli paket akıllara o günü getirdi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.
11.09.2019 Haberler
Şüpheli çanta patlatıldı! İçinden çıkanlar şoke etti
Şüpheli çanta patlatıldı! İçinden çıkanlar şoke etti Gümüşhane’de Belediye Başkanlığı binası önündeki parkta unutulan şüpheli çanta fünye ile patlatıldı. Çantadan krampon ve eşofman çıktı. Müdürlüğü görevlileri bölgeyi güvenlik şeridine alarak bomba imha ekibini çağırdı.  Olay yerine gelerek bir süre inceleme yapan bomba imha uzmanları daha sonra çantanın fünyeyle patlatılmasına karar verdi. Özel elbisesini giyen bomba imha uzmanı çantanın yanına giderek gerekli düzeneği kurduktan sonra özellikle parka yakın işyerlerindeki vatandaşların camlardan uzaklaşması uyarısı yapıldı.  Gümüşhane-Trabzon karayolunun da bir süre trafiğe kapatılmasının ardından şüpheli çanta büyük bir gürültüyle kontrollü bir şekilde patlatıldı. Meraklı gözler arasında çantada yapılan incelemede içinden krampon ve eşofman gibi spor malzemeleri çıktı. Öte yandan şüpheli çanta patlatılırken bazı vatandaşların olayı videoya alması dikkat çekti.
11.09.2019 Haberler
Atatürk Havalimanı Metro istasyonunda şüpheli çanta alarmı
Atatürk Havalimanı Metro istasyonunda şüpheli çanta alarmı Atatürk Havalimanı metro istasyonunda bulunan şüpheli bir çanta polisi alarma geçirdi. Bomba imha ekipleri tarafından kontrollü şekilde patlatılan çanta boş çıkarken metro seferleri yaklaşık yarım saat yapılamadı. Atatürk Havalimanı Metro istasyonunda akşam saatlerinde fark edilen bir çanta polisi alarma geçirdi. Şüpheli paketin fark edilmesi üzerine istasyona bomba imha ekipleri çağırılırken havalimanına metro seferleri durduruldu. Duran seferler nedeniyle metro istasyonlarında yoğun kalabalık oluştu. Olay yerine gelen uzman ekipler yaptıkları incelemenin ardından şüpheli çantayı kontrollü şekilde fünye ile patlattı. Patlatılan çanta boş çıkarken daha sonra metro seferleri normale döndü.
11.09.2019 Haberler
Şüpheli araç fünye ile patlatıldı!
Şüpheli araç fünye ile patlatıldı! Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezinin otoparkında,  eylem hazırlığında olduğu ileri sürülen DEAŞ üyesi 4 şüpheli yakalandı. Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube  Müdürlüğü ekipleri, eylem hazırlığı içinde olduğu öne sürülen DEAŞ üyesi 4 kişiyi  takibe aldı. İkisi kadın 4 şüpheli, Bayrampaşa'daki bir alışveriş merkezinin  otoparkında araç içerisindeyken düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. 3 zanlı,  Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi'ne götürülürken,  ayağından vurularak yakalanan şüpheli ise hastaneye kaldırıldı. Şüphelilerin açık otoparkta bulunan aracı kontrollü şekilde  patlatılırken, polisin araç üzerindeki incelemesi sürüyor.
11.09.2019 Haberler
Vatan Caddesi’nde bomba paniği !
Vatan Caddesi’nde bomba paniği ! İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün bulunduğu Vatan Caddesi’nde elektrik direğinin yanına bırakılan şüpheli poşet polisi alarma geçirdi. Fünyeyle patlatılan poşetten su şişeleri çıktı. Akşam saat 21.30 sıralarında Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yaklaşık 300 metre uzaklıkta bulunan bir otoparkın yaya girişindeki çöp kutusu yanına bırakılan şüpheli poşet polisi alarma geçirdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, caddenin Aksaray istikametini tek yönlü olarak araç trafiğine kapattı. Vatandaşları bölgeden uzaklaştıran polis ekipleri, olay yerine bomba uzmanı çağırdı. Olay yerine gelen bomba uzmanı ekipleri özel giysilerini giyerek şüpheli poşeti fünyeyle patlattı. Patlatılan poşetten su şişeleri çıktı. Patlama ile otoparkın camlarının da çatladığı görüldü. Polis ekipleri yapılan kontrollü patlamanın ardından yolu tekrar trafiğe açtı.
11.09.2019 Haberler