Gence

Gence

Son dakika Gence haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gence gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gence haber sayfamızda...

Gence

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.061 gence haberi bulunmuştur.
Amasya’da motosikletli genci vatandaş böyle uyardı: “Yarış tekliflerini geri çevir”
Amasya’da motosikletli genci vatandaş böyle uyardı: “Yarış tekliflerini geri çevir” Amasya’nın Merzifon ilçesinde bir vatandaşın sokakta çevirip yarış ve aşırı hız yapmaması yönünde nasihatte bulunduğu motosikletli genç, bu anları kask kamerasıyla görüntüledi. Samimi uyarılar, genç tarafından sosyal medyada paylaşıldı.
23.04.2024 Haberler
Uçakta acil durum! Sarhoş yolcu ortalığı birbirine kattı
Uçakta acil durum! Sarhoş yolcu ortalığı birbirine kattı Antalya seferini yapan ve havalimanına inen uçaktaki sarhoş İskoç yolcu, taşkınlık yapınca çağrılan polise saldırıp yumruk attı. Saldırı anları diğer yolcular tarafından kaydedildi. Gözaltına alınan İskoç yolcu, adli kontrolle serbest bırakıldı. Bursa’da ise alkollü şahıslar arasındaki kavga cep telefon kamerasına yansıdı.
22.04.2024 Gündem
7 kişi 2 gence kabusu yaşattı! Tekme, tokat ve demir çubuklu saldırı
7 kişi 2 gence kabusu yaşattı! Tekme, tokat ve demir çubuklu saldırı İzmir’in Karşıyaka ilçesinde U.K. (23) ve O.S. (23), henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
22.04.2024 Gündem
İstanbul'da dehşet: Engelliye yumruklu saldırı
İstanbul'da dehşet: Engelliye yumruklu saldırı İstanbul Sultangazi'de gece saatlerinde bir kişinin yolda yürüyen engelliye laf atmasının ardından aralarında tartışma başladı.
18.04.2024 Haberler
İstanbul'da dehşet: Engelliye yumruklu saldırı
İstanbul'da dehşet: Engelliye yumruklu saldırı İstanbul Sultangazi'de gece saatlerinde bir kişinin yolda yürüyen engelliye laf atmasının ardından aralarında tartışma başladı.
18.04.2024 Gündem
Kardeşi 8 kez bıçakladı, ağabeyi tabanca ile ateş etti!
Kardeşi 8 kez bıçakladı, ağabeyi tabanca ile ateş etti! İzmir'de H.A. (22) tartıştığı Aslan İşcan'ı (46) 8 kez bıçakladı, ağabeyi A.A. (31) da arkasından tabanca ile ateş eti. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, İşcan ağır yaralandı.
17.04.2024 Gündem
Kız kardeşini rahatsız eden gence kabusu yaşattı
Kız kardeşini rahatsız eden gence kabusu yaşattı Ümraniye’de, kız kardeşini rahatsız ettiği iddiası ile bir kişiyi bacağından vuran saldırgan, olay yerinden geçmekte olan güven timleri tarafından yakalandı.
17.04.2024 Haberler
Kız kardeşini rahatsız eden gence kabusu yaşattı
Kız kardeşini rahatsız eden gence kabusu yaşattı Ümraniye’de, kız kardeşini rahatsız ettiği iddiası ile bir kişiyi bacağından vuran saldırgan, olay yerinden geçmekte olan güven timleri tarafından yakalandı.
17.04.2024 Gündem
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler?
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler? Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, “DiscoverEU” programı kapsamında, aralarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da bulunduğu 35 bin genç için trenle ücretsiz Avrupa turu düzenleyecek.
17.04.2024 Dünya
'Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı!'
'Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı!' Ünlü şarkıcı Ekin Uzunlar, geçtiğimiz gün Kıbırs'ta konser verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Uzunlar, bütün ilişkilerinin kıskançlık yüzünden bittiğini söyleyerek çarpıcı bir açıklama yaptı.
15.04.2024 Cadde
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
41 saniyede 96 kurşun! Kan donduran vahşet anbean kamerada
41 saniyede 96 kurşun! Kan donduran vahşet anbean kamerada Siyahi genç, emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle Amerikan polisi tarafından durduruldu. Gence kapıyı açması için bağırdıkları sırada kendilerine ateş açtığını savunan memurlar, yalnızca 41 saniyede 96 el ateş etti. Yaşananlar ise polislerin vücut kamerası görüntülerine yansıdı.
10.04.2024 Dünya
Polisler, 41 saniyede 96 kurşun sıktı! Kan donduran anlar vücut kamerasına yansıdı
Polisler, 41 saniyede 96 kurşun sıktı! Kan donduran anlar vücut kamerasına yansıdı Siyahi genç, emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle Amerikan polisi tarafından durduruldu. Gence kapıyı açması için bağırdıkları sırada kendilerine ateş açtığını savunan memurlar, yalnızca 41 saniyede 96 el ateş etti. Yaşananlar ise polislerin vücut kamerası görüntülerine yansıdı.
10.04.2024 Haberler
İki ilden peş peşe kaza haberleri geldi! 30 kişi yaralandı
İki ilden peş peşe kaza haberleri geldi! 30 kişi yaralandı Beyköy'de halk otobüsünün beton elektrik direğine çarptığı bildirilirken bir kaza haberi de Kızıltepe'den geldi. İki kazada toplam 30 kişi yaralandı.
6.04.2024 Gündem
21 yaşındaki gence yanlış kan verilip, komalık etmişlerdi! Şoke eden savunma: İsim benzerliği
21 yaşındaki gence yanlış kan verilip, komalık etmişlerdi! Şoke eden savunma: İsim benzerliği Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 1 Nisan’da 30 saniye boyunca yanlış kan verilince yoğun bakıma alınan talasemi hastası Furkan İçyar (21), tedavisinin ardından taburcu edilirken, İl Sağlık Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı.
6.04.2024 Gündem
19 yaşındaki gençten 3 gündür haber alınamıyor
19 yaşındaki gençten 3 gündür haber alınamıyor Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 19 yaşındaki İsmail Tamer isimli gençten 3 gündür haber alınamıyor. Tamer'in son olarak Suriye uyruklu bir gençle gezerken görüldüğü o günden sonra gezdiği gence de ulaşılamadığı bildirildi.
29.03.2024 Gündem
'Türkiye, son 20 yılda dünyaya parmak ısırtan başarı hikayesi ortaya çıkardı'
'Türkiye, son 20 yılda dünyaya parmak ısırtan başarı hikayesi ortaya çıkardı' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Türkiye son 20 yılda savunmada, havacılıkta dünyaya parmak ısırtan bir başarı hikayesi ortaya çıkardı. Bu başarı hikayesi de Türk gençleri sayesinde ortaya çıktı. Türkiye'nin iftihar kaynağı projeler sizler gibi gencecik insanların oluşturduğu mühendislik takımları tarafından geliştirildi" dedi.
28.03.2024 Ekonomi
'Türkiye bir spor devrimi yaşamakta'
'Türkiye bir spor devrimi yaşamakta' "Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı." Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Gençlik ve Spor Bakanlığı için en önemli konulardan bir tanesi bağımlılıkla ve uyuşturucu ile mücadeledir. Gençlerimizi spor salonlarına, tesislere, gençlik kamplarımıza bekliyoruz" şeklinde konuştu.
25.03.2024 Gündem
Mecidiyeköy metro istasyonunda intihar girişimi! Seferler durdu
Mecidiyeköy metro istasyonunda intihar girişimi! Seferler durdu Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda raylara atlayan bir kişi intihar etti. Olay nedeniyle metro seferleri çift yönlü olarak bir süre durduruldu. Duraklarda yoğunluk oluştu. Öte hayatını kaybeden gencin telefonunundan intihar notu çıktı.
14.03.2024 Gündem
400 rapçi gence ücretsiz klip
400 rapçi gence ücretsiz klip Anonim rap sanatçılarını desteklemek amacıyla kurulan platform Rapkology,  Türkiye’deki genç yetenekleri bir adım ileriye taşımak ve yurt dışıyla köprü kurmak için en az 400 genç yeteneğe ücretsiz klip çekimi yapacağını duyurdu.
11.03.2024 Kültür Sanat
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum müjdesi
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum müjdesi Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kahramanmaraş'a 12 bin 500 kapasiteli stadyum yapacaklarını açıkladı.
10.03.2024 Diğer
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum sözü!
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum sözü! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kahramanmaraş'a 12 bin 500 kişilik bir stadyum yapacaklarını belirterek, "12 bin 500 kişilik yaşayan bir stadın ihalesini en kısa sürede yapıp Maraş'a kazandıracağız" dedi.
10.03.2024 Gündem
14 yaşındaki genç ölümden döndü! İnşaattan düşen kapı kafasına düştü
14 yaşındaki genç ölümden döndü! İnşaattan düşen kapı kafasına düştü Mardin'in Kızıltepe ilçesinde meydana gelen kazada inşaat halindeki binaya kapı çeken inşaat asansörünün halatının kopmasıyla üzerine kapı düşen genç ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
7.03.2024 Haberler
14 yaşındaki genç ölümden döndü! İnşaattan düşen kapı kafasına düştü
14 yaşındaki genç ölümden döndü! İnşaattan düşen kapı kafasına düştü Mardin'in Kızıltepe ilçesinde meydana gelen kazada inşaat halindeki binaya kapı çeken inşaat asansörünün halatının kopmasıyla üzerine kapı düşen genç ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
7.03.2024 Gündem
Kutsal’ın yunus polisi olma hayali gerçek oldu
Kutsal’ın yunus polisi olma hayali gerçek oldu Kocaeli’de bir hastanenin onkoloji servisinde tedavi gören Kutsal Yüce’nin yunus polisi olma hayali gerçekleştirildi. Unutulmaz bir gün geçiren Yüce'nin yunus polisleri ile birlikte motosikletle turladığı anlar renkli görüntüler oluşturdu.
24.02.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gence ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.