Gerginlik

Gerginlik

Son dakika gerginlik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gerginlik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gerginlik haber sayfamızda...

Gerginlik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.298 gerginlik haberi bulunmuştur.
Tekirdağ'da aile katliamı! Eşini ve oğlunu öldürüp intihar etti
Tekirdağ'da aile katliamı! Eşini ve oğlunu öldürüp intihar etti Tekirdağ'da Şenol Şirin (41), tartıştığı eşi Duygu Şirin (35) ile oğlu Ali Emre’yi (5) öldürdükten sonra intihar etti.
7.05.2024 Gündem
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel şoku!
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel şoku! Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bu sezon sakatlık problemleriyle boğuşan sarı-lacivertlilerde Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci şoku yaşandı.
6.05.2024 Fenerbahçe
Yer: İzmir! Kavgayı ayıran polise saldırıp kafa attı
Yer: İzmir! Kavgayı ayıran polise saldırıp kafa attı İzmir'de, iki kişi arasındaki kavgayı ayırmak için giden Motosikletli Polis Timi'nde görevli polis memurları, bir kişinin saldırısına uğradı.
6.05.2024 Haberler
Yer: İzmir! Kavgayı ayıran polise saldırıp kafa attı
Yer: İzmir! Kavgayı ayıran polise saldırıp kafa attı İzmir'de, iki kişi arasındaki kavgayı ayırmak için giden Motosikletli Polis Timi'nde görevli polis memurları, bir kişinin saldırısına uğradı.
6.05.2024 Gündem
Aleyna gönderme yaptı! Yunus Emre'nin eşi ateş püskürdü
Aleyna gönderme yaptı! Yunus Emre'nin eşi ateş püskürdü Survivor başladığından beri yakınlıklarıyla dikkatleri üzerine çeken Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre arasında gerginlik başladı. Samimi günleri son bulan ikiliden Aleyna, yeni yayınlanan bölümün fragmanında Yunus Emre hakkında konuştu. Bu sözler üzerine Beria Özden, sosyal medyada açtı ağzını yumdu gözünü.
5.05.2024 Cadde
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'den derbi müjdesi!
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'den derbi müjdesi! Yurtdışı tedavisinden dönen ve takıma katılan Hollandalı futbolcunun, gelecek hafta oynanacak Kayserispor maçında süre alması, Galatasaray derbisine de tam olarak hazırlanması bekleniyor.
5.05.2024 Fenerbahçe
Girona kazandı, La Liga'da Real Madrid şampiyon oldu!
Girona kazandı, La Liga'da Real Madrid şampiyon oldu! La Liga'nın 34'üncü haftasında Girona, Barcelona'yı 4-2 mağlup etti. Bu sonucun ardından La Liga'da bitime 4 hafta kala şampiyon Real Madrid oldu.
4.05.2024 İspanya La Liga
Samsun'da gerginlik! Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol tartıştı
Samsun'da gerginlik! Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol tartıştı Süper Lig'in 35'inci haftasında Samsunspor, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Müsabakada son düdük sonrası saha alanında gerilim yaşandı.
4.05.2024 Samsunspor
Fenerbahçe taraftarını çileden çıkarmıştı! Monaco'da Blossomgame'den açıklama geldi: Sonra görüşürüz
Fenerbahçe taraftarını çileden çıkarmıştı! Monaco'da Blossomgame'den açıklama geldi: Sonra görüşürüz Fenerbahçe Beko, EuroLeague play-off serisi 4'üncü maçında Monaco ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden Fenerbahçe mağlup ayrılırken maç sonu taraftarlar ile Monacolu oyuncular arasında sinirler gerildi. Monaco'da forma giyen Jaron Blossomgame ise yaşananları anlattı.
Fatih Erbakan'dan İsrail ile ticaretin durdurulmasıyla ilgili açıklama
Fatih Erbakan'dan İsrail ile ticaretin durdurulmasıyla ilgili açıklama Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "İsrail ile olan ticaretin durdurulması son derece olumlu bir adım. Geç de olsa böyle bir adımın atılması son derece önemli" dedi.
3.05.2024 Gündem
Çorum’da dehşet! Boşandığı karısının yeni kocası ile 1 kişiyi öldürdü
Çorum’da dehşet! Boşandığı karısının yeni kocası ile 1 kişiyi öldürdü Çorum'un İskilip ilçesindeki bıçaklı bir şahıs, sokakta karşılaştığı eski eşinin kocası ile kavgayı ayırmaya çalışan çifti bıçaklayarak yaraladı. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
1.05.2024 Gündem
Fransa'nın başkenti Paris'te polis Sorbonne Üniversitesi'ndeki Gazze protestocularını dağıttı
Fransa'nın başkenti Paris'te polis Sorbonne Üniversitesi'ndeki Gazze protestocularını dağıttı Fransa'nın başkenti Paris'te polis, Sorbonne Üniversitesi'ndeki bir avluda çadır kuran onlarca protestocuya müdahale etti.
30.04.2024 Dünya
Aziz Yıldırım'dan kongre hamlesi! Fenerbahçe'de sürpriz gelişme
Aziz Yıldırım'dan kongre hamlesi! Fenerbahçe'de sürpriz gelişme Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu'nun divan başkanı olmasıyla sonuçlanan Seçimli Yüksek Divan Kurulu'na katılan Aziz Yıldırım, Haziran ayında gerçekleştirilecek seçimli genel kurul öncesi sürpriz bir hamle yapabilir.
29.04.2024 Fenerbahçe
Avrupa'da Türk haftası! Goller yağmur gibi
Avrupa'da Türk haftası! Goller yağmur gibi Avrupa'nın önemli liglerinde forma giyen milli futbolcularımız performanslarıyla haftaya damgalarını vurdu.
29.04.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'ın doğal adaylardan biri olduğunu ifade etmişti. Siyah-beyazlı yönetim, Antalyaspor'dan sezon sonu ayrılması beklenen tecrübeli teknik adam için kararını verdi.
29.04.2024 Beşiktaş
Çılgın transfer iddiası! Dominik Livakovic'e sürpriz talip
Çılgın transfer iddiası! Dominik Livakovic'e sürpriz talip UEFA Konferans Ligi'nde penaltı atışları sonucu Fenerbahçe'yi eleyen Olympiakos, Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic ile ilgileniyor.
29.04.2024 Fenerbahçe
Aleyna 'Beni karısıyla karıştırmasın' dedi! Yunus Emre'nin eşi ateş püskürdü
Aleyna 'Beni karısıyla karıştırmasın' dedi! Yunus Emre'nin eşi ateş püskürdü Survivor All Star'da konseyde yaşanan gerginlik devam etti. Batuhan kendince olayı yorumladı. Aleyna Kalaycıoğlu hem Batuhan'la hem de Yunus Emre'yle yaşadığı olumsuzluklara dair konuştu. Bu konuşmanın ardından Yunus Emre'nin eşi Beria, sosyal medya hesabından Kalaycıoğlu'na ateş püskürdü.
30.04.2024 Cadde
Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı başlıyor! Dev karşılaşmalar
Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı başlıyor! Dev karşılaşmalar UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final turu, yarın oynanacak Bayern Münih - Real Madrid maçıyla başlayacak.
29.04.2024 Şampiyonlar Ligi
İsmail Kartal'dan şampiyonluk sözleri: Galatasaray kaybedecek
İsmail Kartal'dan şampiyonluk sözleri: Galatasaray kaybedecek Beşiktaş'ı 2-1'le geçen ve Galatasaray'la farkı 4'e düşüren Fenerbahçe'de camia şampiyonluk için kenetlendi. Hedef 4 maçta 12 puan olarak belirlendi. Sarı-lacivertliler kazanıp Galatasaray'ın puan kaybını bekleyecek.
29.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe transfer etmek istemişti, Barcelona imzayı attırdı!
Fenerbahçe transfer etmek istemişti, Barcelona imzayı attırdı! Sarı-lacivertli kulübün yaz transfer döneminden bu yana kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu ile La Liga devinin 2 yıllık ön sözleşme yaptığı aktarıldı.
29.04.2024 Fenerbahçe
'Risksiz' çıksa da 'sağlam' olmayabilir! Doç. Dr. Özmen: Depremde yıkıldığında sorumlusu yok
'Risksiz' çıksa da 'sağlam' olmayabilir! Doç. Dr. Özmen: Depremde yıkıldığında sorumlusu yok 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun, Türkiye’deki riskli binaların kaderini belirler nitelikte. Ancak şirketlere yaptırılan testlerde 'riskli bina' kapsamına girmeyenler için sağlam olduğu yönünde hiçbir ifadeye yer verilmiyor. Yani binanın kaderi deprem sonrası yıkılmak dahi olsa, bundan sorumlu tutulacak kimsenin olmaması tam bir muamma.
2.05.2024 Gündem
Rize'de gerginlik! İlhan Palut, Emre Belözoğlu ile diyaloğunu anlattı: O insanı biliyorum, o düzelmez!
Rize'de gerginlik! İlhan Palut, Emre Belözoğlu ile diyaloğunu anlattı: O insanı biliyorum, o düzelmez! Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor evinde 2-0 öne geçtiği karşılaşmada Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonunda gerginlik yaşandı. Karadeniz ekibinin teknik direktörü İlhan Palut, Ankaragücü teknik patronu Emre Belözoğlu ile arasındaki geçen diyaloğu anlattı.
29.04.2024 Rizespor
İstifasını açıklayan Özlale de GİK’te
İstifasını açıklayan Özlale de GİK’te İYİ Parti’nin yeni ‘A takımı’nın seçileceği 50 kişilik Genel İdare Kurulu’nda (GİK) sürpriz isimler yer aldı. Mevcut Başkanlık Divanı’ndaki yedi isim, yeni GİK’te de kendilerine yer bulurken, dokuz isim çizik yedi. Sürpriz isimlerin başında Ümit Özlale ile Uğur Poyraz geldi. Dervişoğlu, Enver Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu 13 belediye başkan adayını da GİK’e taşıdı.
29.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Aleyna ateş püskürdü
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Aleyna ateş püskürdü Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz olmuştu. Nefes kesen dokunulmazlık oyunu sonrası ikinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
29.04.2024 Cadde
Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre arasında gerginlik! 'Kendine gel'
Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre arasında gerginlik! 'Kendine gel' Survivor All Star'ın başladığı günden beri aralarındaki yakınlıkl a izleyicilerin dikkatini çeken Yunus Emre Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu dün dokunulmazlık oyunu sırasında tartıştı. İkilinin arasındaki gerilim sosyal medyada da gündem oldu.
28.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gerginlik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.