Girdi

Girdi

Son dakika girdi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan girdi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan girdi haber sayfamızda...

Girdi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 113.431 girdi haberi bulunmuştur.
30 köy tavuğundan uzun süre yumurta verimi alamadı! Çözümü klasik müzikte buldu
30 köy tavuğundan uzun süre yumurta verimi alamadı! Çözümü klasik müzikte buldu Batman’da emekli olduktan sonra bahçesinde gezen tavuk beslemeye başlayan 70 yaşındaki Aziz Teymur, bir türlü yumurta verimi alamadığı tavuklarına klasik müzik dinleterek verimi 4’e katladı. Teymur, “30 tavuğum vardı, günde 2-3 tane yumurta alıyordum ama şimdi 12-13 adet yumurta almaya başladım. Klasik müzik, Mozart, Beethoven gibi müzikler dinletiyorum artık” diye konuştu.
13.05.2024 Haberler
Köy tavuklarından uzun süre yumurta verimi alamadı! Çözümü klasik müzikte buldu
Köy tavuklarından uzun süre yumurta verimi alamadı! Çözümü klasik müzikte buldu Batman’da emekli olduktan sonra bahçesinde gezen tavuk beslemeye başlayan 70 yaşındaki Aziz Teymur, bir türlü yumurta verimi alamadığı tavuklarına klasik müzik dinleterek verimi 4’e katladı. Teymur, “30 tavuğum vardı, günde 2-3 tane yumurta alıyordum ama şimdi 12-13 adet yumurta almaya başladım. Klasik müzik, Mozart, Beethoven gibi müzikler dinletiyorum artık” diye konuştu.
13.05.2024 Gündem
Bengisu Avcı’ya denizanası engeli! 5. kanalı geçemedi
Bengisu Avcı’ya denizanası engeli! 5. kanalı geçemedi Dünyanın en zorlu kanallarından birini geçmeye çalışan ve yaklaşık 12 saat aralıksız kulaç atan Bengisu Avcı'ya denizanası engel oldu. Temaslar sonucu Avcı, ünlü Nyad filmindeki gibi tekneye çıkmak zorunda kaldı.
13.05.2024 Gündem
Bengisu Avcı'yı denizanası temasları engelledi!
Bengisu Avcı'yı denizanası temasları engelledi! Milli yüzücü Bengisu Avcı, Okyanus Yedilisi’ndeki beşinci etabının son metrelerinde denizanası temasları nedeniyle sudan çıkmak zorunda kaldı.
13.05.2024 Su Sporları
Alanyasporlu Oğuz Aydın'a Francesco Farioli kancası!
Alanyasporlu Oğuz Aydın'a Francesco Farioli kancası! Ligue 1 ekibi Nice'i çalıştıran Francesco Farioli'nin Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'la ilgilendiği öğrenildi.
13.05.2024 Fransa Ligue 1
Latif Demirci’nin yarım yüzyıllık tebessüm mirası
Latif Demirci’nin yarım yüzyıllık tebessüm mirası İş Sanat Kibele Sanat Galerisi, Türkiye’nin önde gelen karikatüristlerinden Latif Demirci’nin yarım asırlık sanat hayatını, küratörlüğünü kızı Yasemin Demirci ile yakın dostu gazeteci İhsan Yılmaz’ın üstlendiği “Yazan-Çizen LATİF DEMİRCİ” sergisiyle anıyor. Yılmaz ve Demirci ile sergiyi ve hazırlık sürecini konuştuk.
13.05.2024 Advertorial
2 kardeş birbirine sarılmış halde bulundu! Gölet faciasında yürek yakan detay
2 kardeş birbirine sarılmış halde bulundu! Gölet faciasında yürek yakan detay Başakşehir'de 3 çocuk iddiaya göre güvenlik önlemi bulunmayan gölete girdi. Gölete giren 3 çocuktan, 11 ve 7 yaşlarındaki Mısır uyruklu 2 kardeş boğuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri 2 çocuğun cansız bedenine ulaştı. Boğulan iki kardeşin acı hikayesi ise herkesi ağlattı.
13.05.2024 Gündem
2 kardeş birbirine sarılmış halde bulundu! Gölet faciasında yürek yakan detay
2 kardeş birbirine sarılmış halde bulundu! Gölet faciasında yürek yakan detay Başakşehir'de 3 çocuk iddiaya göre güvenlik önlemi bulunmayan gölete girdi. Gölete giren 3 çocuktan, 11 ve 7 yaşlarındaki Mısır uyruklu 2 kardeş boğuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri 2 çocuğun cansız bedenine ulaştı. Boğulan iki kardeşin acı hikayesi ise herkesi ağlattı.
13.05.2024 Haberler
Bodrum katta uygunsuz halde yakalanınca dehşet saçtılar! 'Saçımı tuttu, yerlerde sürükledi'
Bodrum katta uygunsuz halde yakalanınca dehşet saçtılar! 'Saçımı tuttu, yerlerde sürükledi' Bayrampaşa’da, iddiaya göre bodruma girerek uygunsuz davranışlarda bulunan çifti uyaran kadın saldırıya uğradı. Kadının evini de taşladıkları anlar ise  kameraya yansıdı.
13.05.2024 Gündem
Bodrum katta uygunsuz halde yakalanınca dehşet saçtılar! 'Saçımı tuttu, yerlerde sürükledi'
Bodrum katta uygunsuz halde yakalanınca dehşet saçtılar! 'Saçımı tuttu, yerlerde sürükledi' Bayrampaşa’da, iddiaya göre bodruma girerek uygunsuz davranışlarda bulunan çifti uyaran kadın saldırıya uğradı. Kadının evini de taşladıkları anlar ise kameraya yansıdı.
13.05.2024 Haberler
Beşiktaş, Belçika'dan genç yıldızı kapıyor! Hasan Arat menajeriyle görüştü
Beşiktaş, Belçika'dan genç yıldızı kapıyor! Hasan Arat menajeriyle görüştü Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Standard Liege forması giyen Cihan Çanak'ın menajeriyle görüşme gerçekleştirdi.
13.05.2024 Beşiktaş
Durup yardım etmek yerine hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti
Durup yardım etmek yerine hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin motosikletle çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza anında kaldırımda yürüyen ve yaralının adeta ayaklarının dibine düştüğü adam, yardım etmek yerine sadece yaralıya bakıp, durmadan yoluna devam etti. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, otomobil sürücüsünün ani bir hareketle direksiyonu sağa kırması ve motosiklete çarpması kayıtlara girdi.
13.05.2024 Haberler
İlker Kaleli-Sıla Gençoğlu çiftinden 'evlilik' cevabı!
İlker Kaleli-Sıla Gençoğlu çiftinden 'evlilik' cevabı! Yaklaşık dört yıldır aşk yaşayan İlker Kaleli ile Sıla Gençoğlu, önceki gün bir mekan çıkışında görüntülendi. Ayaksütü muhabirlerle konuşmayı ihmal etmeyen ikili, "Evlilik olur mu?" sorusu karşısında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
13.05.2024 Cadde
Sudan çıktı hemen yardım istedi! Gölete giren 2 çocuk hayatını kaybetti
Sudan çıktı hemen yardım istedi! Gölete giren 2 çocuk hayatını kaybetti Başakşehir'de gölete giren yabancı uyruklu 3 çocuktan 2'si suda kayboldu. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 2 çocuğun cansız bedeni bulundu.
12.05.2024 Gündem
TOKATÇI KONUSU VE OYUNCULARI: Tokatçı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu
TOKATÇI KONUSU VE OYUNCULARI: Tokatçı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu Yerli filmler arasında ilgiyle izlenen Tokatçı, 1984 yılında vizyona girdi. Film, ağa kızına aşık olan Osman'ın hikayesini anlatıyor. Asker arkadaşı Şevket ile yollarının kesişmesiyle olayların seyri değişir. İşte, Tokatçı filmi oyuncu kadrosu...
12.05.2024 Cadde
Uçakta rezalet! İngiltere şok sahneleri konuşuyor
Uçakta rezalet! İngiltere şok sahneleri konuşuyor Londra'dan Dublin'e doğru havalanan uçaktaki bir çift herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi, görgü tanıklarından biri skandalı videoyla kayda aldı.
12.05.2024 Dünya
Savaşın merkez üssü değişti... İsrail sınırı aştı, Mısır açık açık uyardı!
Savaşın merkez üssü değişti... İsrail sınırı aştı, Mısır açık açık uyardı! İsrail işgal ordusunun daha önce zafer ilan ettiği yere bu sabah tanklar yeniden girdi, Kahire ise yalnızca Tel Aviv'e değil ABD ve Avrupa ülkelerine açık mesaj verdi.
12.05.2024 Dünya
Anneler Günü'nde yıkan haber: Toprağa gömülü bulundu
Anneler Günü'nde yıkan haber: Toprağa gömülü bulundu Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu
12.05.2024 Gündem
Adana ve Hatay'da sağanak yağış! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi
Adana ve Hatay'da sağanak yağış! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından Adana ve Hatay'da sağanak ve fırtına etkili oldu. Öte yandan Meteoroloji'den bölge için yeni bir uyarı da geldi.
12.05.2024 Gündem
Yer: Ankara! Mantar toplamaya gitti, başından vuruldu
Yer: Ankara! Mantar toplamaya gitti, başından vuruldu Ankara'nın Çubuk ilçesinde mantar toplamak için gittiği yerden geri dönmeyen Afganistan uyruklu Zarın Mardani (41), ölü bulundu.
12.05.2024 Gündem
Enkaz başında gözyaşı! 'Anneler Günü'nü hiçbir şekilde kutlamak istemiyorum'
Enkaz başında gözyaşı! 'Anneler Günü'nü hiçbir şekilde kutlamak istemiyorum' Gaziantep’in İslahiye ilçesinde, 6 Şubat 2023 depremlerinde tek çocuğu oğlu Umut Gençoğlu’nu (17) kaybeden Esin Gençoğlu (50), yıkılan evinin enkazında gözyaşı döktü.
12.05.2024 Gündem
Evlat nöbetinde buruk Anneler Günü
Evlat nöbetinde buruk Anneler Günü Diyarbakır’da çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve HDP binası önünde başlattığı evlat nöbetini sürdüren anneler, Anneler Günü'ne buruk girdi.
12.05.2024 Gündem
Fedakar anne! Birincide doğurdu ikincide yaşattı
Fedakar anne! Birincide doğurdu ikincide yaşattı Elazığ’da böbrek yetmezliği tanısı konan ve diyalize girmeye başlayan Gözdenur Çelik, annesinin böbreği ile hayata tutundu.
12.05.2024 Gündem
Yılmaz Morgül ‘ateşe düştüm’ dedi, telif yedi! Mert Demir'e sitem etti
Yılmaz Morgül ‘ateşe düştüm’ dedi, telif yedi! Mert Demir'e sitem etti Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan şarkıcı Mert Demir’in ‘Ateşe Düştüm’ şarkısını kendi yorumuyla seslendirerek, klip çeken Yılmaz Morgül, şarkıcıdan telif yedi. Yaşananların ardından Morgül, sessizliğini bozdu.
12.05.2024 Cadde
Survivor'da bir ilk! 3. ve 4. eleme adayı aynı gün belli oldu
Survivor'da bir ilk! 3. ve 4. eleme adayı aynı gün belli oldu Survivor'da kıran kırana geçen bir mücadele yaşandı. Heyecanın iyice doruklara çıktığı yarışmada Kırmızı Takım dokunulmazlığı kazanarak moral buldu ve Mavi Takım'dan bir isim oylama ile gitme adayı oldu bir isim de performansa göre belirlendi. İşte detaylar...
11.05.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Girdi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.