GİRESUN BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Diyanet'e göre 28 Haziran Giresun'da Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak?
GİRESUN BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Diyanet'e göre 28 Haziran Giresun'da Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Kurban Bayramı 2023 yılında 28 Haziran günü idrak ediliyor. Müslüman alemi ise bayram gününün ilk saatlerinde camilerde bayram namazını eda edecek. Giresun bayram namazı vakitleri de şehirde yaşayanlar tarafından yoğun olarak aratılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'na göre 28 Haziran'da Giresun'da bayram namazı saat kaçta, kaç rekat kılınacak?
27.06.2023 Bilgi Rehberi
24 Mayıs 2020 Giresun bayram namazı vakti ne zaman? Giresun'da bayram namazı saat kaçta kılınacak?
24 Mayıs 2020 Giresun bayram namazı vakti ne zaman? Giresun'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesi en çok merak edilen konular arasında yer alan bayram namazı saatlerini açıkladı. Peki Giresun'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? İşte 24 Mayıs Pazar Giresun bayram namazı vakti...
23.05.2020 Gündem
Giresun bayram namazı vakti! Giresun'da bayram namazı saat kaçta kılınacak?
Giresun bayram namazı vakti! Giresun'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? Türkiye Ramazan Bayramı'nı bekliyor. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'e veda ettiğimiz bugün sonrası Ramazan Bayramı'na merhaba diyeceğiz. Bu mübarek günü namazla karşılayacak vatandaşlarımız ise şimdiden bayram namazı saatlerini araştırmaya başladı. Peki Giresun'da bayram namazı saat kaçta?
3.06.2019 Gündem