Son dakika | 'Gloria' ölüm getirdi!
Son dakika | 'Gloria' ölüm getirdi! Son dakika haberine göre; İspanya'yı son 4 gündür etkisi altına alan ve "Gloria" adı verilen kasırga, 9 kişinin ölümüne ve 80'den fazla kişinin de yaralanmasına neden oldu.
22.01.2020 Gündem
Kırmızı alarm verildi! 'Gloria' şiddetini artırıyor
Kırmızı alarm verildi! 'Gloria' şiddetini artırıyor İspanya'da 4 kişinin ölümüne neden olan Gloria Fırtınası yoğun kar yağışı ile birleşince 5 kentte kırmızı alarm verildi.
21.01.2020 Dünya
İspanya'yı Gloria vurdu!
İspanya'yı Gloria vurdu! 33 şehirden sekizinde kırmızı alarma geçildi, kar yağışıyla birlikte gelen kasırga en az iki can kaybına yol açtı. Okulların tatil edildiği bölgede birçok yol kapalı.
20.01.2020 Dünya
ZUBİZU ayrıcalığı Gloria Jean's Coffees'lerde
ZUBİZU ayrıcalığı Gloria Jean's Coffees'lerde ZUBİZU uygulaması, Gloria Jean's Coffees ile yaptığı iş birliğiyle kullanıcılarına avantaj sunuyor.
12.09.2017 Ekonomi
Gloria Gaynor’la 1. yaş kutlaması
Gloria Gaynor’la 1. yaş kutlaması AvivaSA Emeklilik ve Hayat, birinci yılını Genel Müdür Meral Egemen ve seçkin davetlilernin katılımıyla Four Seasons Hotel Istanbul At The Bosphorus’ta kutladı.
19.11.2008 Cadde
Gloria Jean’s: İstanbul kirada New York’la yarışıyor
Gloria Jean’s: İstanbul kirada New York’la yarışıyor Türkiye’de gerek AVM (alışveriş merkezi) gerek cadde mağazalarının kiralarının çok yükseldiğini belirten Gloria Jean’s Coffees (GJC) CEO’su Nabi Saleh, önümüzdeki dönemde bu konuda aşağı doğru bir değişim yaşanmasını beklediğini söyledi.
11.09.2008 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri