Topraktan tombala makinesi çıktı
Topraktan tombala makinesi çıktı Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, aldığı bir ihbar üzerine İstiklal Mahallesi Şair Fuzuli Caddesi'ndeki bir iş yerine operasyon düzenledi. Ekipler, 'tombala' oynadıklarını belirlediği 88 kişi ile iş yeri sahibini gözaltına aldı. Tombala oynayan 88 kişi 227'şer TL para cezası kesilerek serbest bırakılırken iş yeri sahibinin, emniyetteki işlemleri sürdüğü öğrenildi.  Öte yandan, operasyon kapsamında kumar oynanan adreste arama yapan ekipler, evin zemin katında toprağa gömülerek saklanan 2 tombala makinesi ele geçirdi.
11.09.2019 Haberler
Adana'da 10 kilo kubar esrar ele geçirildi
Adana'da 10 kilo kubar esrar ele geçirildi Adana'da plastik varil içinde toprağa gömülmüş halde 10 kilo kubar esrarı hassas burunlu "Marco" isimli narkotik köpeği buldu. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın göreve başladıktan sonra "gençleri uyuşturucu tacirlerine zehirletmeyeceğiz" talimatıyla harekete geçen Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü narkotik ekipleri dağ, taş demeden uyuşturucu arıyor. Edinilen bilgiye göre, bu kapsamda Ceyhan polisi bir tarlaya esrar gömüldüğü istihbaratına ulaştı. Polis "Marco" isimli hassas burunlu narkotik köpeğiyle adrese giderek arama başlattı. Arama sırasında narkotik köpeği tarlanın sazlık bölümünde bir noktaya tepki verdi. Polisler tepki verilen yeri kazdıklarında plastik varil içine jelatin ile saklanmış halde 10 kilo kubar esrar ele geçirdi. Polislerin esrarı bulunca "bingo" diyerek sevinmeleri görüntülere yansıdı. Polis, esrara el koyarken uyuşturucuyu toprağa gömen zanlı ya da zanlıları bulmak için çalışma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Mezarlık duvarının dibinde cenin bulundu
Mezarlık duvarının dibinde cenin bulundu Bursa''nın Osmangazi İlçesi'nde mezarlık duvarının dibinde toprağa gömülü halde, 2 aylık olduğu sanılan cenin buldu. Merkez Osmangazi İlçesi Panayır Mezarlığı'nda temizlik yapan defin ve bakım görevlisi Aziz Özlük, duvarın dibinde bastığı toprağın çöktüğünü fark etti. Toprağı eşen Özlük, bir cenin gördü. Aziz Özlük, durumu amirlerine ve polis ekiplerine bildirdi. Mezarlığa gelen Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından cinsiyeti belli olmayan ve 2 aylık olduğu sanılan cenin, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Diyarbakır’da narkoterör operasyonu
Diyarbakır’da narkoterör operasyonu Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, bölücü terör örgütünün finans kaynağına yönelik düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 18 milyon 945 bin lira olan 1 ton 355 kilo 75 gram esrar maddesi ele geçirildi. Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca; elde edilen istihbari bilgiye istinaden Lice ilçesi kırsal alanında bölücü terör örgütünün finans kaynağı olan yasa dışı uyuşturucu maddeleri ele geçirmek maksadıyla, Bayrak-60 operasyonunun bitiminin ardından, 24 Eylül 2017 Pazar günü yeni bir operasyonel faaliyetin icra edildiği belirtildi. Açıklamada, “Söz konusu narko-terörizm operasyonu kapsamında, Lice ilçesi Kabakaya köyü mülki sınırlarındaki tarlaya gömülü vaziyette 30 adet jelikan bidon içerisinde 1 ton 171 kilo 75 gram toz, 184 kilogram kubar olmak üzere piyasa değeri 18 milyon 945 bin lira olan toplam 1 ton 355 kilogram 75 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Ele geçirilen uyuşturucu maddesi Cumhuriyet Savcılığının talimatı uyarınca muhafaza altına alınmış, adli soruşturma başlatılmıştır. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve bölücü terör örgütünün finans kaynaklarının yok edilmesi maksadıyla, teröristle ve narko-terörizmle mücadeleye yönelik operasyonlara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilmektedir” denildi.
11.09.2019 Yaşam
PKK'ya ait olduğu tahmin edilen 5 adet uzun namlulu silah ele geçirildi
PKK'ya ait olduğu tahmin edilen 5 adet uzun namlulu silah ele geçirildi Şanlıurfa'da polis ekipleri, PKK'ya ait olduğu tahmin edilen ve toprağa gömülü halde bulunan 5 adet uzun namlulu silah ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı İstihbarat ve Terörle mücadele şube ekipleri, kent merkezinde bir arazide terör örgütü PKK’ya ait olduğu belirtilen 5 adet uzun namlulu silah ve bu silahlara ait şarjörler ele geçirdi. Silahlar balistik inceleme için Kriminal Daire Başkanlığına gönderilirken, toprağa gömülü olan silahların güvenlik güçlerine ve mülki erkanlara yönelik eylemlerde kullanılacağı belirtildi. Örgüt üyelerinin yakalanması için başlatılan soruşturma sürüyor.
11.09.2019 Haberler
Toprağa gömülü halde cenin bulundu
Toprağa gömülü halde cenin bulundu Gaziantep'te polis ihbar üzerine harabe bir evin bahçesine gömülü cenin buldu. 7 aylık olduğu belirlenen cenin, Suriyeli bir ailenin olduğu ortaya çıktı. Şahinbey ilçesi Boğaziçi Caddesi üzerinde bulunan harabe bir binanın bahçesinde incir ağacının yanına gömülmüş 7 aylık bir cenin bulundu. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından cenin topraktan çıkarıldı. Asayiş Şubesi ve Cinayet Büro ekipleri, çevrede yaptığı inceleme ve araştırmada ceninin annesinin Suriye uyruklu 31 yaşındaki Zuke Bekir olduğu belirlendi. Ekipler, cenini düşük yaptığı ileri sürülen Suriyeli kadın ile kocası 29 yaşındaki Ahmet El Hasna'yı ifadesi alınmak üzerine polis merkezine götürdü. Savcılık talimatına göre cenin Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na götürülecek.
11.09.2019 Yaşam
Beykoz ormanında parçalanmış erkek ceseti bulundu!
Beykoz ormanında parçalanmış erkek ceseti bulundu! Beykoz'da ormanlık alanda parçalanmış bir erkek cesedi bulundu. Cesedin gömülü olduğu ve buradan vahşi havyanlar tarafından çıkarıldıktan sonra parçalandığı sanılıyor. Cinsiyetin dışında tanınmayacak kadar parçalanmış cesedin 2 ay önce ormana gömüldüğü düşünülüyor.
11.09.2019 Haberler
Kayıp genç ormanda toprağa gömülü bulundu
Kayıp genç ormanda toprağa gömülü bulundu DENİZLİ’de, dört gün önce polise kayıp olarak bildirilen 16 yaşındaki Onur Sandal, Bağbaşı Mahallesi’ndeki Kent Ormanı içinde çalılıkların arasında toprağa gömülü halde ölü bulundu. Bıçaklanarak öldürüldüğü sanılan Sandal’ın cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na gönderildi.
11.09.2019 Haberler
Bu Windows 8 bambaşka!
Bu Windows 8 bambaşka! Windows 8'in "en farklı" sürümü için de önüzleme sonunda yayınlandı. İşte o "farklı" Windows 8...

Benzer Haber Etiketleri