Gordon

Gordon

Son dakika Gordon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gordon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gordon haber sayfamızda...

Gordon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.482 gordon haberi bulunmuştur.
Newcastle United'dan unutulmaz geri dönüş!
Newcastle United'dan unutulmaz geri dönüş! Premier Lig'n 30'uncu haftasında Newcastle United, West Ham United'ı 4-3 mağlup etti.
ABD'de Blinken ile görüşen Bakan Fidan'dan Gazze mesajı
ABD'de Blinken ile görüşen Bakan Fidan'dan Gazze mesajı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü. ABD'de Blinken ile görüşen Dışişleri Bakanı Fidan, "Gazze'deki vahim durum, uluslararası toplumun masum insanların acılarını durdurmak için acil harekete geçmesini gerektiriyor" dedi.
9.03.2024 Gündem
Triple-double canavarı Domantas Sabonis! Kariyerinde 50. kez başardı
Triple-double canavarı Domantas Sabonis! Kariyerinde 50. kez başardı NBA'de Phoenix Suns, evinde mücadele ettiği Sacramento Kings'i 130-125'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmada Phoenix'te Kevin Durant 28 sayı, 11 ribaund ile oynarken, Sacramento'da ise Domantas Sabonis 35 sayı, 18 ribaund ve 12 asistle triple-double yaptı.
14.02.2024 NBA
İngiltere'yi sarsan ajan skandalı! Kod adı: C2, mülteci olarak girdi, gizli serviste çalıştı
İngiltere'yi sarsan ajan skandalı! Kod adı: C2, mülteci olarak girdi, gizli serviste çalıştı Afganistan'dan mülteci olarak İngiltere'ye giren ve burada gizli servis, iç ve dış işleri bakanlığı gibi gibi kritik konumlarda görev alan ajanın burada öğrendiği bilgileri bir süper güce sattığı ortaya çıktı. Akılalmaz detaylar silsilesi dünya medyasında ses getirdi.
8.02.2024 Dünya
Manisa Büyükşehir Belediyespor, ERA Nymburk engeline takıldı!
Manisa Büyükşehir Belediyespor, ERA Nymburk engeline takıldı! FIBA Europe Cup 2’nci Tur M Grubu 5’inci maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, ERA Nymburk'a mağlup oldu ve çeyrek final şansını yitirdi.
31.01.2024 Basketbol
200 yıllık gizem karaya vurdu! Ne olduğunu bilen yok, dünya medyası şaşkın
200 yıllık gizem karaya vurdu! Ne olduğunu bilen yok, dünya medyası şaşkın Kanada'da bir plaja vuran ve en az 200 yaşında olduğu belirtilen gizemli nesnenin ne olduğu belirlenemedi. Söz konusu olay ABD, İngiliz, Yunanistan ve Arap medyalarında ses getirdi.
31.01.2024 Dünya
Manchester City, Newcastle United'ı 90+1'de yıktı!
Manchester City, Newcastle United'ı 90+1'de yıktı! Premier Lig'in 20'nci haftasında Manchester City, Newcastle United deplasmanından 3-2 galip ayrıldı.
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Nikola Jokic'ten son saniyede inanılmaz sayı! Denver Nuggets'a galibiyeti getirdi
Nikola Jokic'ten son saniyede inanılmaz sayı! Denver Nuggets'a galibiyeti getirdi NBA'de Denver Nuggets, Chase Center'da karşı karşıya geldiği Golden State Warriors'ı Nikola Jokic'in son saniyede uzaktan attığı basketle 130-124'lik skorla mağlup etti.
5.01.2024 NBA
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi Zaman yolculuğu, uzay, farklı gezegen veya uzak ve yakın gelecek ile ilgili konuları ele alan bilim kurgu filmlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilim kurgu filmlerinin görselleri de giderek daha kaliteli olmaya başladı. Dünya üzerinde belki de bilim kurgu alanında binlerce film bulunuyor. Birbirinden farklı konuları ile dünya listelerine adını yazdıran bu filmler günümüzde de izlenmeye devam ediyor. En iyi ve en güzel bilim kurgu film önerileri için “Bilim Kurgu Filmleri 2024” içeriğimize detaylı göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi.
9.12.2023 Milliyet Executive
Halkbank, Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda son 4'e kaldı
Halkbank, Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda son 4'e kaldı Temsilcimiz, Hindistan organize edilen 2023 FIVB Erkekler Kulüpler Dünya Şampiyonası’ndaki ikinci maçında Brezilya ekibi Sada Cruzeiro'yu set vermeden devirdi.
8.12.2023 Voleybol
İsrail ordusu güneye iniyor
İsrail ordusu güneye iniyor İsrail ordusu, Gazze’nin güneyine yönelik operasyona başlarken, özellikle Hamas liderlerinin bulunduğunu iddia ettiği Han Yunus kentini hedef alıyor. Kuzeyden kaçarak bölgeye sığınan binlerce sivil ise Han Yunus’tan Refah’a doğru kaçıyor.
5.12.2023 Dünya
New York'ta bıçaklı saldırı: Aynı aileden ikisi çocuk 4 can kaybı
New York'ta bıçaklı saldırı: Aynı aileden ikisi çocuk 4 can kaybı Kurbanların akrabası olan erkek şüpheli iki polis memurunu bıçakladıktan sonra yaralı polis memurlarından biri tarafından vuruldu.
4.12.2023 Dünya
Türk Dj'in korkunç ölümü! İngiltere'de işkence görmüş cesedi bulunmuştu
Türk Dj'in korkunç ölümü! İngiltere'de işkence görmüş cesedi bulunmuştu Cesedi ormanda bulunan ve çeteler tarafından işkence edilerek hayata gözlerini yuman ünlü DJ Koray Alpergin'in kendisiyle beraber kaçırılan kız arkadaşına söylediği son söz, "aşkım, sessiz ol" oldu.
1.12.2023 Dünya
Curry 42 sayı kaydetti, Warriors deplasmanda kazandı
Curry 42 sayı kaydetti, Warriors deplasmanda kazandı NBA'de Golden State Warriors, deplasmanda New Orleans Pelicans'ı 130-102’lik skorla mağlup ederek dördüncü maçında üçüncü galibiyetini aldı. Warriors'ta Stephen Curry 42 sayı, 5 ribaund ve 5 asistle takımını galibiyete taşıdı.
31.10.2023 NBA
Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü! Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyorlardı
Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü! Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyorlardı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın ön eleme aşamasındaki muhtemel rakipleri arasında yer alan Faroe Adaları ekibi KI Klaksvik'in kadrosunu oluşturan isimler dikkat çekti. Faroe Adaları'nın 5 bin nüfuslu kasabasının takımı, ilk kez mücadele ettiği Avrupa kupalarında inanılmaz bir başarı öyküsüne imza attı.
28.10.2023 Dünyadan Futbol
Anthony Davis coştu! Los Angeles Lakers ilk galibiyetini aldı
Anthony Davis coştu! Los Angeles Lakers ilk galibiyetini aldı NBA’de heyecan geçtiğimiz gece oynanan karşılaşmalarla devam etti. Los Angeles Lakers, konuk ettiği Phoenix Suns’ı 100-95’lik skorla yenerek ikinci maçında ilk galibiyetini aldı.
27.10.2023 NBA
Borussia Dortmund, Newcastle United deplasmanında galip!
Borussia Dortmund, Newcastle United deplasmanında galip! Newcastle United, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nun 3'üncü haftasında Borussia Dortmund'a 1-0 mağlup oldu.
25.10.2023 Şampiyonlar Ligi
Spor sadece spor değildir
Spor sadece spor değildir Dünya ve Türkiye tarihinin en çalkantılı dönemlerinden biriydi. Dönemin siyasi gerilimleri, uluslararası çatışmaları ve ideolojik kutuplaşmaları spor arenalarına da yansıyordu.
25.10.2023 Gündem
Michelin Yıldızlı şeften 10. yıla özel menü
Michelin Yıldızlı şeften 10. yıla özel menü 10 yıldır Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da misafirlerini ağırlayan Shang Palace, 7 Kasım’a kadar Michelin yıldızlı şef Gordon Leung’un hazırladığı menüyü sunuyor.
21.10.2023 Pazar
Bahçeşehir Koleji, ERA Nymburg'a mağlup oldu!
Bahçeşehir Koleji, ERA Nymburg'a mağlup oldu! Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ın ilk maçında ERA Nymburg'a 89-88 yenildi.
18.10.2023 Basketbol
Willis’in durumu iyi değil
Willis’in durumu iyi değil Glenn Gordon Caron hem “Mavi Ay” dizisinin yaratıcısı hem de bu dizide Bruce Willis’in David Addison’ı canlandırması için ısrarcı olup onu şöhrete kavuşturan kişi.
14.10.2023 Kültür Sanat
Trabzonspor'da yabancı teknik direktörler başarılı olamıyor
Trabzonspor'da yabancı teknik direktörler başarılı olamıyor Bordo-mavili takımda Nenad Bjelica'nın macerası 177 gün sürdü. Hırvat teknik adam, geçmişte görev alan 11 yabancı hocayla aynı kaderi paylaştı.
12.10.2023 Trabzonspor
Ünlü oyuncunun hastalığı her geçen gün kötüye gidiyor! 'Yaşama sevinci yok oldu'
Ünlü oyuncunun hastalığı her geçen gün kötüye gidiyor! 'Yaşama sevinci yok oldu' 'Zor Ölüm', 'Mavi Ay' ve 'Altıncı His' gibi yapımlarla adını geniş kitlelere duyuran Bruce Willis, geçtiğimiz sene frontotemporal demans hastalığına da yakalanmıştı. 'Mayi Ay' dizisinin yaratıcısı Glenn Gordon Caron, hastalığı ortaya çıktığından beri Willis'i düzenli olarak ziyaret ettiğini söyleyerek; aktörün sağlık durumuyla ilgili konuştu.
12.10.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gordon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.