Görkem Sertaç Göçmen

Görkem Sertaç Göçmen

Son dakika Görkem Sertaç Göçmen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Görkem Sertaç Göçmen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Görkem Sertaç Göçmen haber sayfamızda...

Görkem Sertaç Göçmen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30 görkem sertaç göçmen haberi bulunmuştur.
İnsanların üzerine araba süren eski hakim ve savcının oğlu hakkında karar
İnsanların üzerine araba süren eski hakim ve savcının oğlu hakkında karar Bakırköy’de kız arkadaşını darp ederken dışarıdan tepki gösteren vatandaşların üzerine otomobilini sürerek 5 kişinin yaralanmasına neden olan annesi eski hakim babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen hakkında yeniden yargılandığı davada karar açıklandı.
18.09.2023 Haberler
İnsanların üzerine araba süren eski hakim ve savcının oğlu hakkında karar
İnsanların üzerine araba süren eski hakim ve savcının oğlu hakkında karar Bakırköy’de kız arkadaşını darp ederken dışarıdan tepki gösteren vatandaşların üzerine otomobilini sürerek 5 kişinin yaralanmasına neden olan annesi eski hakim babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen hakkında yeniden yargılandığı davada karar açıklandı.
18.09.2023 Gündem
Vatandaşların üzerine araba süren Görkem Sertaç Göçmen’ın yeniden yargılanmasına devam edildi
Vatandaşların üzerine araba süren Görkem Sertaç Göçmen’ın yeniden yargılanmasına devam edildi Bakırköy'de kız arkadaşını darp etmesine tepki gösteren vatandaşların üzerine aracını sürerek 6 kişinin yaralanmasına neden olan annesi eski hakim, babası ise eski cumhuriyet savcısı olan Görkem Sertaç Göçmen hakkında açıklanan karar İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmuştu. Bozma kararının ardından Görkem Sertaç Göçmen'in yeniden yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.
3.02.2023 Gündem
Otomobiliyle 7 kişiyi yaralayan savcının oğlu yeniden hakim karşısında!
Otomobiliyle 7 kişiyi yaralayan savcının oğlu yeniden hakim karşısında!  İstanbul’da dört yıl önce kız arkadaşını döven ve kendisine tepki gösterenlerin üzerine otomobilini sürerek 7 kişiyi yaralayan Görkem Sertaç Göçmen’e verilen 9 yıl hapis cezasının istinaf tarafından bozulmasının ardından görülmesine yeniden başlandı.
4.11.2022 Gündem
AVM'de olay çıkarmıştı! Görkem Sertaç Göçmen'in cezası belli oldu
AVM'de olay çıkarmıştı! Görkem Sertaç Göçmen'in cezası belli oldu Bakırköy'de bir AVM'de 2 kişiyi yaralayan eski hakim ve eski savcının oğlu Görkem Sertaç Göçmen, "Bıçak bulundurma", "Yaralama" ve "Yaralamaya teşebbüs" suçlarından 5 ay hapis ve 6 bin 580 TL'de para cezasına çarptırıldı.
15.02.2022 Gündem
Son dakika... Savcının oğlunun pompalı tüfek dosyasında flaş karar!
Son dakika... Savcının oğlunun pompalı tüfek dosyasında flaş karar! İstanbul Bakırköy’de aracını vatandaşların üstüne sürdüğü görüntüler ile tepki toplayan ve farklı suçlardan davaları olan Görkem Sertaç Göçmen’in hakim savcı lojmanından silah ile bir kafeye ateş ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hakim kararını açıkladı. Mahkeme sanık Göçmen'in 2 kişiye karşı 'kasten yaralamaya teşebbüs' suçundan ayrı ayrı 3 ay 11 gün hapis ile cezalandırılmasına hükmetti.
8.12.2020 Gündem
Savcının oğlu davasında ilginç ayrıntı! Baba da şikayetçi olmuş
Savcının oğlu davasında ilginç ayrıntı! Baba da şikayetçi olmuş Bakırköy’de kız arkadaşını darp eden ve kendisine tepki gösteren vatandaşların üzerine otomobil süren Görkem Sertaç Göçmen ile ilgiyi ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Göçmen'in savcı olan babasının da oğlu hakkında 2 kez şikayette bulunduğu belirlendi. Baba Göçmen'in şikayetlerinde oğlunun kuru sıkı tabanca ile eve geldiğini söylediği, ardından şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi.
3.12.2020 Haberler
Savcının oğlu davasında ilginç ayrıntı! Baba da şikayetçi olmuş
Savcının oğlu davasında ilginç ayrıntı! Baba da şikayetçi olmuş  Bakırköy’de kız arkadaşını darp eden ve kendisine tepki gösteren vatandaşların üzerine otomobil süren Görkem Sertaç Göçmen ile ilgiyi ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Göçmen'in savcı olan babasının da oğlu hakkında 2 kez şikayette bulunduğu belirlendi. Baba Göçmen'in şikayetlerinde oğlunun kuru sıkı tabanca ile eve geldiğini söylediği, ardından şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi.
3.12.2020 Gündem
Suç makinesi Görkem Sertaç Göçmen hakkında 9 yıl 3 ay hapis!
Suç makinesi Görkem Sertaç Göçmen hakkında 9 yıl 3 ay hapis! Bakırköy'de lüks cipini yayaların üzerine sürerek 5 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla yargılanan eski hakim ve savcı oğlu tutuksuz sanık Görkem Sertaç Göçmen'in 4 ayrı suçtan 9 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.
13.11.2020 Gündem
İstanbul'u birbirine katmıştı! İşte savcının oğluna istenen ceza
İstanbul'u birbirine katmıştı! İşte savcının oğluna istenen ceza Ataköy'deki hakim savcı lojmanından, kendisini darbettiğini öne sürdüğü 2 kafe çalışanına pompalı tüfekle ateş ettiği iddiasıyla yargılanan savcının oğlu Görkem Sertaç Göçmen'in iki kişiyi "kasten yaralama teşebbüs etme" suçundan 2 yıl 3 aya kadar hapis cezasına çarptırılması istendi.
23.10.2020 Gündem
Bakırköy'de yayaların üzerine araç süren sürücü davasında mütalaa açıklandı!
Bakırköy'de yayaların üzerine araç süren sürücü davasında mütalaa açıklandı! İstanbul Bakırköy’de lüks cipini yayaların üzerine sürerek 9 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddia edilen tutuksuz sanık Görkem Sertaç Göçmen'in davasında mütalaa açıklandı. Cumhuriyet savcısı, Göçmen'in "Olası Kast ile yaralama", "Kasten Yaralama", "Silahla Kasten Yaralama" ve "Olası kasten yaralama" suçlarından toplamda 18 yıl 3 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi.
9.07.2020 Haberler
Son dakika... Bakırköy'de dehşet saçan sürücünün davasında mütalaa açıklandı!
Son dakika... Bakırköy'de dehşet saçan sürücünün davasında mütalaa açıklandı! Gelen bir son dakika haberine göre, İstanbul Bakırköy’de lüks cipini yayaların üzerine sürerek 9 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddia edilen tutuksuz sanık Görkem Sertaç Göçmen'in davasında mütalaa açıklandı. Cumhuriyet savcısı, Göçmen'in "Olası Kast ile yaralama", "Kasten Yaralama", "Silahla Kasten Yaralama" ve "Olası kasten yaralama" suçlarından toplamda 18 yıl 3 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi.
9.07.2020 Gündem
Son dakika... Görkem Sertaç Göçmen hakkında flaş karar!
Son dakika... Görkem Sertaç Göçmen hakkında flaş karar! İstanbul Ataköy'de bulunan hakim ve savcılar lojmanından ateş ettiği iddiasıyla yargılanan Görkem Sertaç Göçmen, duruşmaya gelmeyince hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.
31.01.2020 Gündem
Başsavcılık'tan tahliye edilen hakim ve savcının oğluyla ilgili bilgi yazısı açıklaması
Başsavcılık'tan tahliye edilen hakim ve savcının oğluyla ilgili bilgi yazısı açıklaması Bakırköy'de cipini yayaların üzerine sürerek 9 kişiyi yaraladığı iddiasıyla yargılanan savcı ve eski hakim oğlu sanık Görkem Sertaç Göçmen ile ilgili Ceza ve İnfaz Kurumu'ndan çeşitli kurumlara gönderilmek üzere yazılan bilgi yazısı ile ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Göçmen'den şikayetçi olan aileye gönderilen bilgi yazısının olağan ve yararlı bir uygulama olduğu, bu konuda bazı medya organlarında eksik ve yanıltıcı haberlerin paylaşıldığına değinildi.
10.01.2020 Gündem
Şiddet mağduru kadına cezaevinden uyarı
Şiddet mağduru kadına cezaevinden uyarı Bakırköy’de kız arkadaşı A.A.’yı darp eden ve bu nedenle tepki gösterenlerin üzerine aracını sürerek 6 kişiyi yaralayan Görkem Sertaç Göçmen, 6 Ocak tarihinde yargılandığı davada tahliye oldu. Göçmen’in tahliye olması üzerine aynı gün Silivri Cezaevi, Bakırköy adliyesi muhabere bürosuna yazı yazarak Göçmen’in tahliye olduğunu ve şiddet mağduru kişiye bu yazının iletilerek bilgilendirilmesini istedi.
10.01.2020 Gündem
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı o tahliyeye itiraz etti
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı o tahliyeye itiraz etti İstanbul Bakırköy’de kız arkadaşını darp ederek aracını vatandaşların üzerine sürdüğü iddiasıyla 32 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Görkem Sertaç Göçmen'in adli kontrol şartıyla tahliye edilmesine, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından itiraz edildi.
6.01.2020 Haberler
Son dakika | Yayaların üzerine aracını sürmüştü! Savcılıktan flaş hamle...
Son dakika | Yayaların üzerine aracını sürmüştü! Savcılıktan flaş hamle... Son dakika haberine göre; Bakırköy'de, bir kadını darbettiği için kendisine tepki gösterenlerin üzerine aracını sürerek bazı kişilerin yaralanmasına sebep olduğu iddiasıyla yargılanan Görkem Sertaç Göçmen'in tahliyesine, savcılık itiraz etti.
6.01.2020 Gündem
Bakırköy’ü birbirine katmıştı! O kişi tahliye oldu
Bakırköy’ü birbirine katmıştı! O kişi tahliye oldu İstanbul Bakırköy’de kız arkadaşını aracında darp eden ve olaya tepki gösteren vatandaşlara öfkelenip aracını üstlerine süren Görkem Sertaç Göçmen tahliye edildi.
6.01.2020 Gündem
Arabasını yayaların üzerine sürmüştü... Davasına devam edildi
Arabasını yayaların üzerine sürmüştü... Davasına devam edildi Bakırköy'de cip'ini yayaların üzerine sürerek 9 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla savcı Alpay Göçmen ile eski hakim Aynur Göçmen'in tutuklu bulunan oğulları Görkem Sertaç Göçmen'in(22) yargılanmasına devam edildi.
28.11.2019 Gündem
Oğlunu savunmak için hakimliği bıraktı!
Oğlunu savunmak için hakimliği bıraktı! Babası savcı, annesi hakim olan Görkem Sertaç Göçmen, art arda işlediği suçlar nedeniyle tutuklu yargılanıyor. Anne Aynur Göçmen oğlunu savunabilmek için hakimliği bırakarak avukatlığa başladı.
21.10.2019 Gündem
Dehşet anlarını anlattı: Bana doğru üçü birden...
Dehşet anlarını anlattı: Bana doğru üçü birden... İstanbul Bakırköy'de, bir kadını darbettiği için kendisine tepki gösterenlerin üzerine aracını sürerek bazılarının yaralanmasına sebep olduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan tutuklu sanık Görkem Sertaç Göçmen'in 32 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi.
19.07.2019 Gündem
Lüks cipini Bakırköy'de yayaların üzerine sürdü
Lüks cipini Bakırköy'de yayaların üzerine sürdü İstanbul Bakırköy'de lüks cipini yayaların üzerine sürerek 9 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddia edilen üniversite öğrencisi Görkem Sertaç Göçmen (22) hakkında, "Mala zarar verme", "Kasten öldürmeye teşebbüs" , "Yaralama" ve "Basit yaralama" suçlarından 14 yıldan 32 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
11.09.2019 Yaşam
Lüks cipini Bakırköy'de yayaların üzerine sürdü! İşte istenen ceza
Lüks cipini Bakırköy'de yayaların üzerine sürdü! İşte istenen ceza İstanbul Bakırköy'de lüks cipini yayaların üzerine sürerek 9 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddia edilen üniversite öğrencisi Görkem Sertaç Göçmen (22) hakkında, "Mala zarar verme", "Kasten öldürmeye teşebbüs" , "Yaralama" ve "Basit yaralama"  suçlarından 14 yıldan  32 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
12.03.2019 Gündem
Dövdüğü kız arkadaşı için bir kişiyi bıçaklamış
Dövdüğü kız arkadaşı için bir kişiyi bıçaklamış İstanbul Bakırköy’de otomobilini vatandaşların üzerine sürerek 6 kişiyi yaralayan hâkim-savcı çocuğu Görkem Sertaç Göçmen’in olay anında beraberinde bulunan kız arkadaşı için geçtiğimiz yıl bir kişiyi bıçakladığı ortaya çıktı.
4.10.2018 Gündem
Dövdüğü kız arkadaşı için daha önce bir kişiyi bıçaklamış
Dövdüğü kız arkadaşı için daha önce bir kişiyi bıçaklamış İstanbul Bakırköy'de otomobilini vatandaşların üzerine sürerek dehşeti yaşatan ve 6 kişinin yaralanmasına neden Görkem Sertaç Göçmen'in olay anında beraberinde bulunan kız arkadaşı için geçtiğimiz yıl bir kişiyi bıçakladığı ortaya çıktı. DÜN TUTUKLANDI Hakim anne ile savcı babanın oğlu olan 21 yaşındaki Görkem Sertaç Göçmen, geçtiğimiz akşam saat 17.20'de Bakırköy'ün en işlek caddelerinden biri olan İstanbul Caddesi'nde dehşet saçtı. Göçmen annesine ait lüks cipin içerisinde beraberinde bulunan kız arkadaşı A.A.'yı başına vurarak dövmeye başladı. Olayı fark eden vatandaşlar, duruma müdahale etti. Göçmen de cipi vatandaşların üzerine sürdü. Kaldırıma da çıkan Göçmen, 6 kişiyi yaraladı. Olaydan sonra kaçan ve polis ekiplerince tutuklanan Görkem Sertaç Göçmen, dün çıkarıldığı Bakırköy Adliyesi'nde 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. KIZ ARKADAŞI İÇİN BİR KİŞİYİ BIÇAKLAMIŞ Göçmen'in olay anında beraberinde ve başına vurarak darp ettiği kız arkadaşı A.A. için geçtiğimiz yıl Şubat ayında bir kişiyi bıçaklayarak yaraladığı ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Göçmen ve kız arkadaşı Bakırköy'de bulunan bir alış veriş merkezine gitti. A.A. buradaki bir mağazada beğendiği bir kıyafeti denemek için prova odasına girdi. Ancak bu sırada 2 genç, prova odasının kapısını açtı. Bunun üzerine Göçmen ile kapıyı açan 2 kişi arasında tartışma çıktı. Göçmen, yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak ikiliye saldırdı. Tarafları sakinleştirmek için araya giren Muhammed Kızılkaya isimli başka bir müşteriyi ise kalçasından bıçakladı. BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞLAR Kızılkaya olayın ardından savcılıkta verdiği ifadesinde "Soyunma kabinleri bölümünde bir kişinin bıçakla, iki kişiye saldırdığını gördüm. Araya girip, ayırdım. Mağazadan çıktığım sırada bıçaklı kişi arkamdan gelerek beni kalçamdan bıçakladı" dedi. Olay tarihinde suç aleti bıçakla yakalanarak gözaltına alınan Gökmen ise, "Kız arkadaşım A., kıyafet değiştirme kabininde üzerini değiştiri
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Görkem Sertaç Göçmen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.