Görme

Görme

Son dakika görme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan görme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan görme haber sayfamızda...

Görme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.062 görme haberi bulunmuştur.
Tıp dünyası şaşkın... Turp gibiydi, 1 günde kör oldu! Meğer akciğer kanseriymiş
Tıp dünyası şaşkın... Turp gibiydi, 1 günde kör oldu! Meğer akciğer kanseriymiş Sağlıklı yaşam sürdüren 32 yaşındaki Hintli kadın, körlük endişesi nedeniyle hastaneye gittiğinde bambaşka bir gerçekle karşı karşıya kaldı. Akciğer kanseri olduğunu öğrenen kadının başına gelenler tıp dünyasını da şaşkına çevirdi.
4.05.2024 Genel Sağlık
Prostat kanseriyle ilgili yeni araştırma: İlerleme hızı yüzde 47 düştü
Prostat kanseriyle ilgili yeni araştırma: İlerleme hızı yüzde 47 düştü Araştırmalar, meyve ve sebzeyle beslenen erkeklerde prostat kanserinin ilerleme hızının et tüketen erkeklere oranla yüzde 47 daha düşük olduğunu ortaya koydu.
3.05.2024 Dünya
'Kedi gözü' trendi korkunç bir hâl aldı! Doktorlar şaşkın, efekt için kirpiklerini kesiyorlar
'Kedi gözü' trendi korkunç bir hâl aldı! Doktorlar şaşkın, efekt için kirpiklerini kesiyorlar Sosyal medyada popüler olan yeni trend oldukça tehlikeli bir hâl almaya başladı. Birçok kişi 'kedi gözü efekti' için kırpıklarını kesiyor veya cımbızla çekiyor. Doktorlar korkunç trendin görme bozukluğuna neden olabileceğini ifade etti. İşte detaylar.
2.05.2024 Genel Sağlık
Alerjiniz varsa bu davranışlardan uzak durun! Görme kaybına neden olabiliyor
Alerjiniz varsa bu davranışlardan uzak durun! Görme kaybına neden olabiliyor Polen ve tozların gözde oluşturduğu kaşıntı, sulanma ve kızarıklıkların kısa sürede geçeceği düşüncesinin yanlış olduğunu belirten Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Adnan İpçioğlu, sıradan gibi görünen bu rahatsızlığın görme bozukluğu, hatta görme kaybına bile sebep olabileceğini söyledi.
1.05.2024 Genel Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'Taksim' açıklaması: Miting yeri değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 'Taksim' açıklaması: Miting yeri değildir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda "13. Çalışma Meclisi Yemeği"ne katıldı. Erdoğan, yemek sonrası önemli açıklamalarda bulundu. "1 Mayıs için yapılan dayatmaları masum bulmuyoruz. Taksim miting yeri değildir"
30.04.2024 Gündem
Sivasspor'da Galatasaray maçı öncesi Manaj endişesi! Bülent Uygun açıkladı
Sivasspor'da Galatasaray maçı öncesi Manaj endişesi! Bülent Uygun açıkladı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, Rey Manaj'ın sakatlığının bulunduğunu söyledi.
30.04.2024 Sivasspor
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Ekonomi
Ne altın ne dolar hiçbiri böyle prim yapmadı! İşte bu yılın en çok kazandıranı
Ne altın ne dolar hiçbiri böyle prim yapmadı! İşte bu yılın en çok kazandıranı Finansal araçların yılbaşından bu yana getirileri netleşmeye başladı. Borsa, altın, döviz arasında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu. Son dönemde özellikle altın fiyatları rekor seviyeleri test ettikten sonra sert düşüş göstermişti. Borsa ise psikolojik sınır olan 10 bin puana emin adımlarla ilerliyor. Peki altın ve borsa için tahminler neler? Ekonomist Hikmet Baydar, ‘altın için son derece önemli’ diyerek rakam verdi. İşte detaylar...
29.04.2024 Ekonomi
Konserve çorba içti, felç oldu! Nadir görülen ölümcül tehlike
Konserve çorba içti, felç oldu! Nadir görülen ölümcül tehlike Konserve çorba içtikten saatler sonra fenalaşmaya başladı. Durumu kötüleşince arkadaşlarına haber verdi. Evine gelen arkadaşları genç kadını, zar zor nefes alırken ve giderek yayılan bir felç geçirirken buldu.
27.04.2024 Dünya
Otomobil kanala düştü! Öldüğü sanılan sürücü meğer yüzerek kaçmış
Otomobil kanala düştü! Öldüğü sanılan sürücü meğer yüzerek kaçmış Antalya'da bir otomobil kanala uçtu. Aracın sürücüsü ortalıklarda yoktu. Öldüğü düşünüldü fakat bir görgü tanığı araç sürücüsünün yüzerek dışarı çıkıp olay yerinden kaçtığını belirtti. İşte detaylar...
26.04.2024 Gündem
Sivas'ta korkunç olay! 85 yaşındaki görme engelli evinin balkonundan düştü
Sivas'ta korkunç olay! 85 yaşındaki görme engelli evinin balkonundan düştü Sivas'ta görme engelli olan 85 yaşındaki İbrahim Gürdaş 3. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.
26.04.2024 Gündem
Gözündeki ağrı nedeniyle hastaneye gitti, beyninde tümör çıktı
Gözündeki ağrı nedeniyle hastaneye gitti, beyninde tümör çıktı Ankara'da gözündeki ağrı nedeniyle 4 hastaneye başvuran ve teşhis konulamayan Perihan Toprak'ın (72), Etlik Şehir Hastanesi'ndeki tetkiklerinde beyninde tümör olduğu belirlendi.
25.04.2024 Gündem
Çanakkale 109 yıl sonra aynı poz
Çanakkale 109 yıl sonra aynı poz Çanakkale Savaşları’nın kahraman komutanı Mustafa Kemal Atatürk’ün izlerini takip edebileceğiniz “Mustafa Kemal Yolu” projesi, 109 yıl sonra o tarihi fotoğrafın çekildiği noktaya yapılan Atatürk Anıtı ziyarete açıldı.
25.04.2024 Gündem
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi Popüler Doğu Ekspresi treninin yaz versiyonu ilk seferini önceki gün tamamladı. Ankara Garı’ndan hareket eden tren Malatya, Diyarbakır, Elazığ ve Kayseri rotasını 4 günde tamamlandı. Yolcular kültürel yolculuğun yanı sıra uğradıkları kentlere özel lezzetleri tatma imkanı buldu.
24.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmaların etkisiyle birlikte son bir haftalık zaman içerisinde petrol fiyatlarında sert kayıplar görülmeye başlandı. Peki petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansır mı? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye cevapladı. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
‘Flörtler kekemeliğimi azalttı’
‘Flörtler kekemeliğimi azalttı’ Düzgün diksiyonu ve oyunculuğuyla hafızalara kazınan Barış Kılıç’ın kekeme olduğu ortaya çıktı.
21.04.2024 Cadde
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, engelleri ortadan kaldırarak görme engelli sporculara yarışma imkanı tanıyacak.
20.04.2024 Diğer
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim'
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim' 'Adını Feriha Koydum', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Güllerin Savaşı', 'Evlilik Hakkında Her Şey' ve 'Yasak Elma' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Barış Kılıç, ortaokul son sınıftayken hoşlandığı Ayşen isimli kızın doğum gününde yaşadığı olayı anlattı.
20.04.2024 Cadde
‘ABD yine İsrail’in yanında durdu’
‘ABD yine İsrail’in yanında durdu’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail ve İran arasındaki gerilimle ilgili, “İki taraf da farklı konuşuyor. BM Güvenlik Konseyi’nde herkes Filistin’in yanında yer alırken Amerika ne yazık ki yine İsrail’in yanında yer aldı. Biz zaten farklı bir şey beklemiyorduk” dedi.
20.04.2024 Gündem
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ile İsrail arasındaki gerilime ilişkin, “İki taraf da farklı şeyler söylüyor. Yani sahiplenme yok ve konu ile ilgili de gerçekten şöyle akla ziyan olmayan bir açıklama da yok." dedi.
19.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Dünyada sadece 3 yerde var, biri Şile'de!
Dünyada sadece 3 yerde var, biri Şile'de! Dünyanın yalnızca 3 yerinde bulanan doğal oluşumlardan biri de Şile'de.
15.04.2024 Gündem
Bayramda Türk Telekom’dan ‘Erişilebilir Tiyatro’ geldi
Bayramda Türk Telekom’dan ‘Erişilebilir Tiyatro’ geldi Türk Telekom kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bayram tatilinde de hayata geçirmeye devam etti.
15.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Görme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.