Gözde Kansu

Gözde Kansu

Türk oyuncu.   Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Dükkanı adlı kast ajansındadır.   Filmografisi Ankara'nın Dikmeni (Tv dizisi) 2014 "Tilbe" Al Yazmalim (Tv dizisi) 2011 Hanımın Çiftliği (TV dizisi) 2010 Bahar Dalları (TV dizisi) 2009 Emine Neşeli Hayat 2009 Dudaktan Kalbe 2007-8 Nimet Başar Altuğ Issız Adam 2008 Sinem Cemile (TV dizisi) 2006 Elvan Haylaz Babam (TV dizisi) 2005 Sekreter Yasemin Kısmet (dizi) (TV dizisi) 2005 Ebru Canım Benim (TV dizisi) 2004 Mürüvvetsiz Mürüvvet (TV filmi) 2004 Yeter Anne (TV dizisi) 2002 Deniz Üzgünüm Leyla (TV dizisi) 2000 Abuzer Kadayıf (film) 2000 Plajdaki kız Ayrılsak da Beraberiz 1999 Öğretmen Çiçek Taksi 1995

Gözde Kansu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 226 gözde kansu haberi bulunmuştur.
Emre Altuğ'dan aşka yeşil ışık!
Emre Altuğ'dan aşka yeşil ışık! Emre Altuğ geçtiğimiz akşam Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'de sahne aldı. Altuğ sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Ünlü isim, "Kalbiniz boş mu?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
11.03.2024 Cadde
Çağla Şıkel: Takı işlerim var
Çağla Şıkel: Takı işlerim var Çağla Şıkel, önceki gün katıldığı boks turnuvasında görüntülendi. Çocuklarıyla birlikte yaptığı kar tatilini anlatan ünlü isim, yeni hayalini açıkladı.
20.02.2024 Cadde
Emre Altuğ'dan 'aşk' itirafı! 'Ben hazırım'
Emre Altuğ'dan 'aşk' itirafı! 'Ben hazırım' Şarkıcı Emre Altuğ, 2008 yılında hayatını birleştirdiği Çağla Şıkel ile 2015'te boşanmıştı. Bu ilişkiden Kuzey ve Uzay adında iki çocuğu olan sanatçı, son olarak aynı dizide rol aldığı Gözde Kansu ile aşk yaşadığı dedikodusuyla adından söz ettirmişti. Özel hayatı merak konusu olan Emre Altuğ'dan açıklama geldi.
2.01.2024 Cadde
Sekiz yıl sonra aşkı bulmuştu! Çağla Şıkel, Nail Gönenli ayrılığını açıkladı
Sekiz yıl sonra aşkı bulmuştu! Çağla Şıkel, Nail Gönenli ayrılığını açıkladı Manken ve sunucu Çağla Şıkel ile Avukat Nail Gönenli'nin gözlerden uzak sürdürdüğü bir yıllık ilişkilerinin sona erdiği ortaya çıktı. Ayrılık haberleri sonrası Bomonti'de bir erkekle dans ettiği görüntülerle magazin gündemine gelen Şıkel, hem biten ilişkisi hakkında konuştu hem de "yeni bir aşka mı yelken açtı?" sorusunu cevapladı.
29.12.2023 Cadde
Çağla Şıkel ve oğlu yılbaşı alışverişinde
Çağla Şıkel ve oğlu yılbaşı alışverişinde Manken Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen 11 yaşındaki oğlu Uzay ile önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
22.12.2023 Cadde
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama Aynı dizide rol alan Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemine geliyordu. Son olarak 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntüye açıklık getirdi.
15.12.2023 Cadde
'Yalı Çapkını'nda ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda ettiğini açıkladı
'Yalı Çapkını'nda ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda ettiğini açıkladı Yalı Çapkını seyircisi, yeni sezonu bekliyor. Başrol oyuncuları Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'na; Çekin Tekindor, Şerif Sezer, Menderes Samancılar, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Buçe Buse Kahraman ve Beril Pozam gibi usta sanatçılar ve genç isimlerin eşlik ettiği Yalı Çapkını dizisinde yeni sezon öncesi önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
18.08.2023 Galeri
Yeni tekli
Yeni tekli  Goncagül Sunar, yeni single’ı ‘Gel’i, Garaj Müzik etiketiyle 3 Şubat’ta sevenlerinin beğenisine sunacak.
1.02.2023 Cadde
Emre Altuğ'dan eğlenceli 'Yalı Çapkını' paylaşımı
Emre Altuğ'dan eğlenceli 'Yalı Çapkını' paylaşımı Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, şimdilerde 'Orhan' karakterine hayat verdiği 'Yalı Çapkını' dizisiyle gündemde. Uzun çalışma saatleri nedeniyle uyku molası verdiği sette rol arkadaşlarının sürpriziyle karşılaşan ünlü isim, o anları sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
31.12.2022 Magazin
Emre Altuğ'dan eğlenceli 'Yalı Çapkını' paylaşımı
Emre Altuğ'dan eğlenceli 'Yalı Çapkını' paylaşımı Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, şimdilerde 'Orhan' karakterine hayat verdiği 'Yalı Çapkını' dizisiyle gündemde. Uzun çalışma saatleri nedeniyle uyku molası verdiği sette rol arkadaşlarının sürpriziyle karşılaşan ünlü isim, o anları sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
1.01.2023 Cadde
Mert Ramazan Demir'in büyük değişimi
Mert Ramazan Demir'in büyük değişimi Mert Ramazan Demir'in, 'Yalı Çapkını' dizisindeki partneri Afra Saraçoğlu yüzünden Kubilay Aka ile kavga ettiği iddia edilmişti. Olaylı geceyi anlatan ünlü oyuncu, “O olay çok büyüdü. Gereksiz gündem oldu. Biz Afra ile çok eski arkadaşız” demişti. Son yaşananlardan sonra gündemden düşmeyen Demir'in yıllar önceki hali ve değişimi ortaya çıktı.
29.12.2022 Cadde
Yaza ‘merhaba’ dediler
Yaza ‘merhaba’ dediler Ünlü isimler, Bestyle dergisinin düzenlediği Get Away etkinliğinde bir araya geldi.
6.06.2022 Cadde
Sıla 'Yeni Ay'da haklıydı, yazmasaydı 'Şarkıcı' olamazdı!
Sıla 'Yeni Ay'da haklıydı, yazmasaydı 'Şarkıcı' olamazdı! Sıla Gençoğlu, "Albüm istiyoruz!" isyanımızı duydu, 6 yıl önce yayınlanan 'Mürekkep'ten beri koruduğu 'albüm sessizliği'ni 'Şarkıcı'yla bozdu. 'Velhasıl'la çıkışı yapılan 'Şarkıcı'nın en büyük yıldızı ise açık ara farkla 'Sek'...
25.05.2022 Müzik
Hem sundu hem ödül aldı
Hem sundu hem ödül aldı Gözde Kansu, beşinci kez ODTÜ Kristal Ağaç ödül töreninin sunuculuğunu yaptı.
26.01.2022 Cadde
Aşk kısa sürdü
Aşk kısa sürdü Gözde Kansu’nun, yaz aylarının başından beri aşk yaşadığı müzisyen Güntaç Özdemir’den ayrıldığı iddia edildi.
14.12.2021 Cadde
Gözde Kansu ve Güntaç Özdemir yeni bir aşka yelken açtı
Gözde Kansu ve Güntaç Özdemir yeni bir aşka yelken açtı 'İçerde', 'Issız Adam' ve 'Sen Anlat Karadeniz' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Gözde Kansu'nun iki yıl sonra yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Oyuncunun, gönlünü şarkıcı Güntaç Özdemir'e kaptırdığı ortaya çıktı.
3.12.2021 Cadde
Gözde aşıklar
Gözde aşıklar Gözde Kansu, iki yıl sonra yeni bir aşka yelken açtı.
3.12.2021 Cadde
Sıla konserinde Yalın sürprizi
Sıla konserinde Yalın sürprizi İstanbul'da son konserini 6 Aralık 2019'da veren Sıla Gençoğlu, 'Söz & Müzik Sıla' konser serisi kapsamında uzun bir aradan sonra İstanbul seyircisiyle buluştu. Sıla, meslektaşı Yalın’la birlikte 'Ver O Zaman Gömleklerimi' ve 'Dön Demeyi Unuttum' şarkılarında düet yaptı.
16.10.2021 Cadde
Sinan Güleryüz-Özge Özder çiftinden yeni poz
Sinan Güleryüz-Özge Özder çiftinden yeni poz Oyuncu Özge Özder, eşi Sinan Güleryüz ile birlikte çekilen yeni pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. Özder'in karnı burnunda karesine beğeni yağdı.
5.01.2021 Cadde
Sıla’ya övgü
Sıla’ya övgü Sıla, teknedeki bikinili fotoğrafını Instagram’dan paylaştı...
6.10.2020 Cadde
Bülent Ersoy sağlık durumu nasıl? Bülent Ersoy neden hastaneye kaldırıldı?
Bülent Ersoy sağlık durumu nasıl? Bülent Ersoy neden hastaneye kaldırıldı? Bülent Ersoy rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Geçtiğimiz haftalarda jüri üyeliği yaptığı yarışma programından ayrılan ve korona iddiaları atılan Ersoy bu iddialara belgelerle yanıt vermişti. Peki, Bülent Ersoy neden hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu nasıl?
17.09.2020 Cadde
Şarkıcı Sıla, Gözde Kansu ile nostalji yaptı
Şarkıcı Sıla, Gözde Kansu ile nostalji yaptı Son günlerde kadına şiddete karşı çok sayıda paylaşımda bulunan şarkıcı Sıla, bu kez yıllar önce çekilmiş bir kareyle takipçilerini geçmişe götürdü.
24.08.2020 Cadde
'Kuaförüm Sensin'de Gözde Kansu'nun yerine gelecek isim belli oldu
'Kuaförüm Sensin'de Gözde Kansu'nun yerine gelecek isim belli oldu Show TV'de yayınlanan 'Kuaförüm Sensin'in sunucusu Gözde Kansu sürpriz bir şekilde yarışmadan ayrıldığını açıklamıştı. Bülent Ersoy'un da jüri koltuğunda oturduğu 'Kuaförüm Sensin' geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Kuaförüm Sensin yarışmasının yeni sunucusu da belli oldu.
15.08.2020 Cadde
Gözde Kansu 'Kuaförüm Sensin'den ayrıldı
Gözde Kansu 'Kuaförüm Sensin'den ayrıldı Show TV'de ekrana gelen Bülent Ersoy'un da jüri koltuğunda oturduğu 'Kuaförüm Sensin'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu yarışmadan ayrıldığını açıkladı.
8.08.2020 Cadde
'Kuaförüm Sensin'de birinci belli oldu
'Kuaförüm Sensin'de birinci belli oldu Show TV'de yayınlanan 'Kuaförüm Sensin' yarışmasının dün ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Gözde Kansu'nun sunduğu ve Bülent Ersoy, Işıl Reçber ile Seçkin Süngüç'ün jüri olduğu 'Kuaförüm Sensin'in final günü oldukça çekişmeli geçti.
11.07.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gözde Kansu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.