Oynatma Listesi
MAGAZİN

Emre Altuğ'dan eğlenceli 'Yalı Çapkını' paylaşımı

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, şimdilerde 'Orhan' karakterine hayat verdiği 'Yalı Çapkını' dizisiyle gündemde. Uzun çalışma saatleri nedeniyle uyku molası verdiği sette rol arkadaşlarının sürpriziyle karşılaşan ünlü isim, o anları sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra oyuncu kimliğiyle de ön planda olan Emre Altuğ, 600 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından eğlenceli bir paylaşıma imza attı. Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını'nın Orhan'ı, koltuk üzerinde uyuyakaldığı dizi setinde kendi şarkısıyla uyandı.

 

'SU GİBİSİN' SÜRPRİZİ

Gözde Kansu ve Öznur Serçeler, Beril Pozam ve Gülçin Santırcıoğlu'nun, hep bir ağızdan söyledikleri 'Su Gibisin' parçası eşliğinde rol arkadaşlarına sürpriz yapması dikkat çekti. Kısa süreli şaşkınlık yaşayan Altuğ'un uyku molası gülümsemeyle sona erdi.

"BİR GÜN YALIDA YİNE UYUYORUM"

O anlara ait görüntüyü sosyal medyada yayınlayan Emre Altuğ, "Bir gün yalıda yine uyuyorum. Allah herkese böyle uyandırılmayı nasip etsin. Bizim Destiny’s Child" mesajını yazdı.

"GÜNAYDIN EMRECİĞİM"

Berim Pozam, kısa sürede binlerce beğeni alan gönderiye, "Günaydın Emreciğim" yorumunu yaptı. Gülçin Santırcıoğlu ise rol arkadaşına gülücük emojileriyle karşılık verdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER