Son dakika - Beşiktaş'ta Graziano Pelle sürprizi
Son dakika - Beşiktaş'ta Graziano Pelle sürprizi Ocak ayı transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, forvet arayışına girmişti. Beşiktaş için Çin'den flaş bir iddia geldi.
17.12.2020 Beşiktaş
Haluk Yürekli: 'Graziano Pelle Galatasaray'a önerildi'
Haluk Yürekli: 'Graziano Pelle Galatasaray'a önerildi' 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Haluk Yürekli, kariyerini Shandong Luneng Taishan'da sürdüren Graziano Pelle'nin menajerler tarafından Galatasaray'a önerildiğini açıkladı. Bunun üzerine değerlendirmelerde bulunan Gökhan Dinç ise Pelle'nin Galatasaray için doğru bir isim olduğunu belirtti.
28.09.2018 Futbol
Graziano Pelle'den harika gol!
Graziano Pelle'den harika gol! Burak Yılmaz'ın eski takımı Beijing Guoan ile Shandong Luneng arasında oynanan mücadeleye İtalyan yıldız Graziano Pelle damgasını vurdu. Pelle, maçın 14. dakikasında attığı bu golle gündeme oturdu.
6.08.2017 Futbol
Pelle'den Çinlileri ayağa kaldıran gol
Pelle'den Çinlileri ayağa kaldıran gol Çin'de Shandong Luneng forması giyen İtalyan futbolcu Graziano Pelle, Chongqing Lifan karşısında harika bir gole imza attı.
27.10.2016 Futbol
İtalya’da Graziano Pelle kadro dışı bırakıldı
İtalya’da Graziano Pelle kadro dışı bırakıldı İtalyan milli futbolcu Graziano Pelle, İspanya ile 2018 Dünya Kupası elemeleri G Grubu’nda yaptıkları maçta oyundan çıkarken teknik direktör Giampiero Ventura’ya yönelik hareketinden dolayı kadro dışı bırakıldı.
8.10.2016 Futbol
İtalya Milli Takımı'nda hocasının elini sıkmayan Pelle kardo dışı bırakıldı
İtalya Milli Takımı'nda hocasının elini sıkmayan Pelle kardo dışı bırakıldı İtalya'nın deneyimli forveti Graziano Pelle, teknik direktör Giampiero'nun elini sıkmayı reddettiği için kadro dışı bırakıldı.
1.07.2020 Dünya Kupası
İtalya 10 kişiyle kazandı!
İtalya 10 kişiyle kazandı! 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında İtalya, deplasmanda İsrail'i 3-1 mağlup etti.   Sammy Ofer Stadium'da oynanan mücadelede İtalya, 14. dakikada Graziano Pelle ile gol perdesini açtı. Antonio Candreva, 31. dakikada penaltıdan farkı 2'ye çıkardı. İsrail, 35. dakikada Tal Ben Haim ile farkı 1'e indirdi: 1-2   2-1 biten ilk devrenin ardından İtalya, 55. dakikada Giorgio Chiellini'nin ikinci sarıdan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Maçın son dakikalarında baskı yiyen İtalya, 83'te Ciro Immobile'nin skoru belirleyen golüyle 3 puana ulaştı: 1-3   Bu sonucun ardından İtalya elemelere 3 puanla başladı. Gök Mavililer, gruptaki ikinci maçında sahasında İspanya'yı ağırlayacak. İsrail ise deplasmanda Makedonya'ya konuk olacak.
7.09.2016 Futbol
Pelle'den klas gol
Pelle'den klas gol Çin ekibi Shandong Luneng'e rekor transfer ücreti ile transfer olan İtalyan golcü Graziano Pelle, Tianjin Teda karşısında harika bir gole imza attı.
22.08.2016 Futbol
Pelle defteri açtı!
Pelle defteri açtı! Rekor bir transfer ücreti ile Çin'in Shandong Luneng takımına transfer olan İtalyan golcü Graziano Pelle, Hangzhou karşısında ilk golünü kaydetti.
21.07.2016 Futbol
Graziano Pelle Shandong Luneng'e gitti!
Graziano Pelle Shandong Luneng'e gitti! Southampton'da forma giyen Graziano Pelle, Çin Süper Ligi'nde mücadele eden Shandong Luneng takımına transfer oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Güzel model yıkıldı!
Güzel model yıkıldı! Euro 2016'ya güzelliği ve İtalyan golcü Graziano Pelle'ye olan aşkı ile damga vuran Macar model Viktoria Varga, Pelle'nin Almanta karşısında kaçırdığı penaltının ardından yıkıldı.
6.07.2016 Futbol
Pelle'den vefa örneği!
Pelle'den vefa örneği! Southampton'ın başarılı golcüsü Graziano Pelle eski takımı Feyenoord ile oynadıkları hazırlık maçında oyundan çıktından sonra kendisinden forma isteyen engelli Feyenoord taraftarını kırmadı.
28.07.2015 Futbol
Avrupa'nın devleri yenişemedi!
Avrupa'nın devleri yenişemedi! İtalya ile İngiltere'yi karşı karşıya getiren hazırlık maçında taraflar sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Maçta İtalya'yı öne geçiren gol Graziano Pelle'den gelirken, İngiltere'ye beraberliği Andros Townsend getirdi.
1.04.2015 Futbol
Gecenin golü İngiltere'den...
Gecenin golü İngiltere'den... İngiltere Lig Kupası 4. turunda Stoke City ile karşılaşan Southampton'da, İtalyan yıldız Graziano Pell, 27 metreden attığı muhteşem golle izleyen herkesi kendine hayran bıraktı. Pelle'nin iki gol kaydettiği maçı 3-2 kazanan Southampton, bir üst tura yükseldi.
30.10.2014 Futbol
Teknik! Yok böyle pas
Teknik! Yok böyle pas Southampton forveti Shane Long, İngiltere Capital One Cup'ta oynanan Millwall maçında takım ardakaşına verdiği pas ile büyük alkış aldı.
27.08.2014 Futbol
Feyenoord 5 golle kazandı
Feyenoord 5 golle kazandı Hollanda Eredivisie'nin 33. haftasında şampiyonluğu kovalayan Feyenoord sahasında Cambuur'ı 5-1 mağlup etti ancak Ajax'ın haftayı puanla kapaması sonrası ligi ikinci sırada bitirmeyi garantiledi. Ev sahibine galibiyeti Ruud Vormer, Tonny Vilhane(2), Graziano Pelle, ve Jean-Paul Boetius'ın golleri getirdi.
27.04.2014 Futbol
Feyenoord kaçtı, Twente kovaladı!
Feyenoord kaçtı, Twente kovaladı! Hollanda Eredivisie'nin 25. haftasında Ajax'ın ardından 2.lik mücadelesi veren Twente ve Feyenoord De Grolsch Veste'de karşı karşıya geldi. Graziano Pelle ve Jean-Paul Boetius'un golleri ile 2-0 öne geçen Feyenoord, Luc Castaignos ve Cuco Martina'nın gollerine engel olamayınca 2 takımda 1'er puana razı oldu.
24.02.2014 Futbol
Pelle'den harika topuk golü
Pelle'den harika topuk golü Feyenoord'un golcü ismi Graziano Pelle Utrecht maçında attığı topuk golü ile yine adından söz ettirdi.
20.01.2014 Futbol
Feyenoord deplasmanda 5 attı
Feyenoord deplasmanda 5 attı Hollanda Eredivisie'nin 19. haftasında Feyenoord deplasmanda Utrecht'i bozguna uğrattı. Feyenoord 1-0 geriye düştüğü maçta Ruben Schaken(2), Graziano Pelle, Stefan de Vrji ve Tonny Emilio Vilhena ile bulduğu gollerle sahadan 5-2 galip ayrıldı. Jens Toornstra'nın 2 golü Utrecht'e yetmedi.
20.01.2014 Futbol
Hollanda'da haftanın maçı Feyenoord'un
Hollanda'da haftanın maçı Feyenoord'un Hollanda Eredivisie'de haftanın maçında Feyenoord maçı 10 kişi tamamlayan PSV'yi 3-1 mağlup etmeyi başardı. Feyenoord'a galibiyeti Jean-Paul Boetius ve Graziano Pelle(2)'nin golleri getiriken, PSV'de Adam Maher'in golü mağlubiyeti önleyemedi.
2.12.2013 Futbol
Pelle atıyor Feyenoord uçuyor!
Pelle atıyor Feyenoord uçuyor! Hollanda Eredivisie'nin 9. haftasında Feyenoord deplasmanda konuk olduğu Vitesse'yi Stefan de Vrij ve Graziano Pelle'nin golleri ile 2-1 mağlup etti. Pelle attığı bu golle geçen sezondan beri çıktığı 38 maçta 37. golüne ulaşarak muhteşem bir seri yakaladı.
7.10.2013 Futbol
Feyenoord 4 köşe!
Feyenoord 4 köşe! Hollanda Eredivisie'ye kötü başlayan Feyenoord sahasında Roda'ya acımadı. 4-0 biten karşılaşmada golleri Ruud Vormer, Graziano Pelle, Miquel Nelom ve Jogn Goossens kaydetti.
2.09.2013 Futbol
Rakipte böyle kaleci oldukça forvete gerek yok!
Rakipte böyle kaleci oldukça forvete gerek yok! Feyenoord ile Getafe arasında oynanan hazırlık maçında Hollanda ekibi 3-1 galip gelirken, İspanyol ekibinin kalecisi Miguel Moya inanılmaz bir hata ile topu kendi kalesine gönderdi.
29.07.2013 Futbol
Feyenoord'ta kapanışı Pelle yaptı
Feyenoord'ta kapanışı Pelle yaptı Hollanda Eredivisie'nin son haftasında NAC Breda ile karşılaşan Feyenoord sahadan golcüsü Graziano Pelle'nin golü ile 1-0 galip ayrıldı ve ligi 3. sırada tamamladı.
13.05.2013 Futbol
Feyenoord bombaladı! Yarım düzine gol
Feyenoord bombaladı! Yarım düzine gol Hollanda Eredivisie'nin 32. haftasında zirve yarışını sürdüren Feyenoord sahası De Kuip'te Heracles'i gol yağmuruna tuttu. Goller Graziano Pelle(2), John Goossens(2), Lex Immers ve Ruben Schaken'den geldi.
29.04.2013 Futbol