Greta Thunberg

Greta Thunberg

Son dakika Greta Thunberg haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Greta Thunberg gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Greta Thunberg haber sayfamızda...

Greta Thunberg

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 123 greta thunberg haberi bulunmuştur.
Yaşanabilir bir dünya için: “Eko Öyküler”
Yaşanabilir bir dünya için: “Eko Öyküler” AİHM geçtiğimiz hafta iklim eylemsizliği nedeniyle insan haklarının ihlal edildiğini açıklayarak oldukça önemli bir karar verdi. Biz de bu önemli kararla birlikte 19 Nisan Global İklim Grevi öncesi “Eko Öyküler” kitabının sayfalarını karıştırdık ve Greta’dan Hayrettin Karaca’ya dünyanın her yerinden iklim aktivistlerine baktık.
13.04.2024 Pazar
İklim aktivisti Thunberg, katıldığı eylemde iki kez gözaltına alındı
İklim aktivisti Thunberg, katıldığı eylemde iki kez gözaltına alındı İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, fosil yakıt sübvansiyonlarına karşı düzenlenen protestoda iki kez gözaltına alındı.
7.04.2024 Dünya
Greta’yı karga tulumba götürdüler!
Greta’yı karga tulumba götürdüler! İsveç Parlamentosu önünde diğer aktivistlerle birlikte 3 gün boyunca protesto gösterisi yapan İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, polis tarafından karga tulumba götürüldü.
14.03.2024 Dünya
Eurovision’da İsrail boykotu gündemde
Eurovision’da İsrail boykotu gündemde İsrail’in Eurovision’a katılmasına tepkiler büyüyor. Geçmişte Rusya ve Belarus başta olmak üzere çok sayıda ülkenin yarışmaya katılmasını engelleyen Avrupa Yayın Birliği’nin İsrail’e karşı tutumu tepkiyle karşılandı.
31.01.2024 Kültür Sanat
Ailelerin yeni zenginlik kapısı: Proje çocuklar...
Ailelerin yeni zenginlik kapısı: Proje çocuklar... Çocuğuyla ajans ajans gezenler, spor kulüplerinden milyonluk teklif bekleyenler, sosyal medyada her anını paylaşanlar… Para ve ün için her yol deneniyor, çocuğun başarısı ‘ailenin kurtuluş yolu’ görülüyor.
22.01.2024 Gündem
COP28 çevre zirvesi: Bugün başlayan zirve neden önemli?
COP28 çevre zirvesi: Bugün başlayan zirve neden önemli? Dünya liderleri, Dubai’de düzenlenen BM İklim Değişikliği Konferansı'nda (COP) bir araya gelerek iklim krizini ele alacak.
30.11.2023 Dünya
Konu Filistin'e gelince sahneye atladı! Greta neye uğradığını şaşırdı
Konu Filistin'e gelince sahneye atladı! Greta neye uğradığını şaşırdı Hollanda'nın şimdiye kadarki en büyük iklim eylemine Filistin’e destek mesajları damga vurdu. Amsterdam'daki “İklim ve Adalet Yürüyüşü”nde, sahneye fırlayan bir kişi Filistin’e destek veren İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg’in elinden mikrofonu almaya çalıştı.
13.11.2023 Haberler
Konu Filistin'e gelince sahneye atladı! Greta neye uğradığını şaşırdı
Konu Filistin'e gelince sahneye atladı! Greta neye uğradığını şaşırdı Hollanda'nın şimdiye kadarki en büyük iklim eylemine Filistin’e destek mesajları damga vurdu. Amsterdam'daki “İklim ve Adalet Yürüyüşü”nde, sahneye fırlayan bir kişi Filistin’e destek veren İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg’in elinden mikrofonu almaya çalıştı.
13.11.2023 Dünya
Konvoylar yetersiz kalıyor
Konvoylar yetersiz kalıyor İsrail saldırılarının yanı sıra abluka ve kısıtlamalarıyla da mücadele eden Gazze’ye birkaç gündür girebilen konvoylarla taşınan yardımlar, bölgenin ihtiyaç duyduğu miktarlardan hayli uzak görünüyor. Nitekim Gazze Şeridi’nde 2 milyondan fazla kişinin adeta kapana kısıldığı ve elektrik, su, akaryakıtın yanı sıra yiyecek sıkıntısı çektiği düşünüldüğünde, 3 günde toplam 50 kamyonla gelen malzemenin “şişeye düşen damla” etkisi yarattığı belirtiliyor.
24.10.2023 Dünya
Sert bir ceza ile karşı karşıya kalabilir! Greta'ya aynı suçtan 2. gözaltı
Sert bir ceza ile karşı karşıya kalabilir! Greta'ya aynı suçtan 2. gözaltı Çevre aktivisti Greta Thunberg, temmuz ayında İsveç’te bir protesto sırasında polisin “protestodan ayrıl” talimatına uymadığı gerekçesiyle yargılanmasının ardından aynı yerde aynı gerekçe ile tekrar gözaltına alındı.
15.09.2023 Dünya
Çocuğun dilinden anlayan müze
Çocuğun dilinden anlayan müze İngiltere’de bulunan Victoria&Albert Museum, bünyesinde 0-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik üç galeriden oluşan Young V&A adlı bir müze açtı. Biz de müzeolog Zeynep Toy Büke’yle çocuklara özel müzelerin neden önemli olduğunu konuştuk.
5.08.2023 Pazar
Greta Thunberg 'polise itaatsizlik'ten ceza almasından saatler sonra eyleme katıldı
Greta Thunberg 'polise itaatsizlik'ten ceza almasından saatler sonra eyleme katıldı İklim eylemcisi Greta Thunberg, geçen ay İsveç’teki bir eylemde “polise itaatsizlik ettiği” suçlamasıyla para cezasına çarptırıldı.
25.07.2023 Dünya
Greta Thunberg’e para cezası
Greta Thunberg’e para cezası Çevre aktivisti Greta Thunberg, İsveç’in Malmö kentinde düzenlenen bir protesto sırasında polisin uyarılarına uymadığı gerekçesiyle görülen duruşmada para cezasına çarptırıldı.
24.07.2023 Dünya
Greta Thunberg hapse girebilir
Greta Thunberg hapse girebilir İsveçli çevre aktivisti Greta Thunberg’in, 19 Haziran’da ülkenin üçüncü büyük kenti Malmö’de katıldığı “Geleceği Geri Alıyoruz” adlı iklim eylemi sırasında polisin talimatlarına uymadığı için yargılanacağı bildirildi.
7.07.2023 Dünya
Greta'ya kötü haber! Hapse girebilir
Greta'ya kötü haber! Hapse girebilir Çevre aktivisti Greta Thunberg, İsveç’in Malmö kentinde bir protesto sırasında polisin “protestodan ayrıl” talimatına uymadığı için hapse girmesi gündemde.
6.07.2023 Dünya
Greta Thunberg, Kiev'de Zelenski ile görüştü
Greta Thunberg, Kiev'de Zelenski ile görüştü İsveçli çevre aktivisti Greta Thunberg (20), dün Kiev’de Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile görüştü.
30.06.2023 Dünya
40 yıl sonra düğümü Greta mı çözecek? 'Feci ölümde Rusya'nın parmağı var'
40 yıl sonra düğümü Greta mı çözecek? 'Feci ölümde Rusya'nın parmağı var' Dünya sahnesine çıktığında Samantha Smith 10 yaşında, Greta Thunberg 14 yaşındaydı. Görüşleriyle, söylemleriyle ülke liderlerine adeta ayar veren bu iki çocuğu aynı noktada buluşturan ise tek bir amaç vardı. Peki feci ölümünün üzerinden yaklaşık 40 yıl geçmesine rağmen adı hâlâ hatırlanan Samantha'nın hikâyesi, sembol isme dönüşen İsveçli çevre aktivisti Greta Thunberg tarafından tamamlanabilir mi?
27.06.2023 Dünya
Okul grevi tamam sıradaki gelsin
Okul grevi tamam sıradaki gelsin Greta Thunberg son kez ‘okul grevi’ eylemini gerçekleştirdi. Zira artık liseden mezun oluyor. Kuşkusuz bazıları “nihayet kurtulduk” diyecek ancak Thunberg’in iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratma mücadelesi sona erecek gibi gözükmüyor.
17.06.2023 Pazar
Ünlü oyuncuya ihanet şoku! '25 yaşındaki iklim aktivistiyle ilişkisi var'
Ünlü oyuncuya ihanet şoku! '25 yaşındaki iklim aktivistiyle ilişkisi var' 'Sevginin Gücü', 'V for Vendetta' ve 'Siyah Kuğu' gibi yapımlarda yer aldığı rollerle tüm dünyada tanınan bir isim haline gelen ünlü aktris Natalie Portman'ın, 11 yıl önce nikah masasına oturduğu balet eşi Benjamin Millepied tarafından ihanete uğradığı iddia edildi. İkiliye yakın kaynaklar konuyla ilgili açıklama yaparak, Millepied'in kendini affettirmeye çalıştığını söyledi.
3.06.2023 Cadde
Fenomen Tate kardeşler hapisten çıktı! 'Kur'an-ı Kerim okumaya odaklandım'
Fenomen Tate kardeşler hapisten çıktı! 'Kur'an-ı Kerim okumaya odaklandım' Aylardır hakkındaki skandal suçlamalardan ötürü gözaltında tutulan Andrew ve Tristian Tate hapisten çıktı. Kalan gözaltı sürelerini evlerinde geçirecek olan fenomen kardeşlerin ilk sözleri dünyada manşet oldu.
1.04.2023 Dünya
Davos’ta söz bitmez çare de bulunmaz...
Davos’ta söz bitmez çare de bulunmaz... İş dünyasının en gözde buluşması Dünya Ekonomik Forumu geçen hafta Davos’ta gerçekleşti. Çok konuşuldu ama her zaman olduğu gibi bir sonuç çıkmadı. İyimserlik yaratan yanı iklim konularının biraz daha fazla konuşulmasıydı.
24.01.2023 Ekonomi
Tate kardeşlerden çirkin tuzak! Liseli kızları nasıl kandırdıkları ortaya çıktı
Tate kardeşlerden çirkin tuzak! Liseli kızları nasıl kandırdıkları ortaya çıktı Bir süredir kadınlar hakkında yaptıkları skandal çıkışla gündeme gelen Tate kardeşlerin liseli çağındaki kızları nasıl ağlarına düşürdükleri ortaya çıktı
20.01.2023 Dünya
Yüzü değil mesajı öfkeli!
Yüzü değil mesajı öfkeli! İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg (20) Almanya Luetzerath’ta genişletilmek istenen kömür madeni nedeniyle çevrecilerle birlikte eylem yapıyor.
19.01.2023 Dünya
Polisler Greta’yı sürükledi
Polisler Greta’yı sürükledi İsveçli çevre aktivisti Greta Thunberg, Almanya Lützerath’ta maden sahasını genişletmek isteyen şirketi protesto için 70 eylemciyle birlikte söz konusu alana gitti. Ancak Greta (20) polisler tarafından uzaklaştırıldı.
17.01.2023 Dünya
Tate kardeşler için çember daralıyor! Sevgilisinin evi basıldı
Tate kardeşler için çember daralıyor! Sevgilisinin evi basıldı Sosyal medya fenomeni Andrew Tate ve kardeşini hapse atan Romanya, bu kez Tristan'ın sevgilisini yakaladı. Yerel medya, Abigail Tyson'ın lüks evinin yanı sıra altı adresin daha baskına uğradığını yazdı.
13.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Greta Thunberg ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.