Günlük Koronavirüs Tablosu

Günlük Koronavirüs Tablosu

Son dakika günlük koronavirüs tablosu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan günlük koronavirüs tablosu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan günlük koronavirüs tablosu haber sayfamızda...

Günlük Koronavirüs Tablosu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.134 günlük koronavirüs tablosu haberi bulunmuştur.
Haftalık vaka sayısı 20 - 26 Haziran 2022: Sağlık Bakanlığı haftalık korona tablosu son durumu
Haftalık vaka sayısı 20 - 26 Haziran 2022: Sağlık Bakanlığı haftalık korona tablosu son durumu Sağlık Bakanlığı tarafından haftalık koronavirüs tablosu yayımlandı. Düşen vaka sayısı sonrası vaka, vefat, iyileşen hasta sayısı artık haftalık olarak covid-19 sayfasından yayımlanıyor. Peki, haftalık vaka sayısı ile ölü sayısı kaç oldu?
29.06.2022 Gündem
Vaka sayısı binin altına nasıl indi? Toplu taşımada maske yasağına 3 gün şartı
Vaka sayısı binin altına nasıl indi? Toplu taşımada maske yasağına 3 gün şartı Türkiye, 26 Nisan’daki son Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısından bu yana, yeni serbestlikler için vaka sayısının binin altına inmesini bekliyordu. Beklenen gelişme, önceki gün gerçekleşti. Şimdi gözler toplu taşımada maske kararına çevirildi
24.05.2022 Gündem
Son dakika haberi: 23 Mayıs 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası belli oldu! Güncel vakalar...
Son dakika haberi: 23 Mayıs 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası belli oldu! Güncel vakalar... Son dakika haberine göre; Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. İki gündür vaka sayısı binin altında. Bakan Koca dün yaptığı açıklamada, "Vaka sayısı üç gün üst üste binin altında gerçekleştiğinde, maske kullanımı toplu taşımada da zorunlu değil serbest olacak." demişti.
23.05.2022 Gündem
Son dakika haberi: 22 Mayıs 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası belli oldu! Güncel vakalar...
Son dakika haberi: 22 Mayıs 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası belli oldu! Güncel vakalar... Son dakika haberine göre; Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Koca, "Vaka sayısı 905. Uzun süredir beklediğimiz gün geldi." dedi. Öte yandan toplu taşımada maske kullanımıyla ilgili bilgi veren Koca, "Vaka sayısı üç gün üst üste binin altında gerçekleştiğinde, maske kullanımı toplu taşımada da zorunlu değil serbest olacak." ifadelerini kullandı.
22.05.2022 Gündem
Son dakika: Günlük koronavirüs tablosu açıklandı! Bugünkü (21 Mayıs) vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu?
Son dakika: Günlük koronavirüs tablosu açıklandı! Bugünkü (21 Mayıs) vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu? Günlük koronavirüs tablosu her gün Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanıyor. 2019 yılında Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı saran koronavirüs pandemisinde artık ülkemizde de sona yaklaşıldı. Vaka ve can kaybı sayılarının oldukça azaldığı koronavirüs tablosunda vaka ve can kaybı sayıları her gün açıklanmaya devam ediyor. Peki Bugünkü vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu?
21.05.2022 Gündem
Son dakika: 21 Mayıs 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası belli oldu! Vakalar...
Son dakika: 21 Mayıs 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası belli oldu! Vakalar... Son dakika haberine göre; Türkiye'de bin 264 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı, 3 kişi yaşamını yitirdi.
21.05.2022 Gündem
Bugünkü vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu? 16 Mayıs güncel koronavirüs tablosu ve aşı haritası...
Bugünkü vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu? 16 Mayıs güncel koronavirüs tablosu ve aşı haritası... Günlük koronavirüs tablosu her gün Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanmaya devam ediyor. Vaka sayılarında düşüş devam ederken günlük can kaybı sayısı ise son açıklanan tabloda 10'a kadar geriledi. Mayıs ayının başında 12 olarak duyurulan günlük can kaybı sayısı yaklaşık 15 gündür bu rakamın üstüne çıkmadı. Peki Koronavirüs bugünkü vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu?
16.05.2022 Gündem
GÜNLÜK KORONAVİRÜS TABLOSU AÇIKLANDI! 7 Mayıs koronavirüs tablosu vaka ve can kaybı sayısı!
GÜNLÜK KORONAVİRÜS TABLOSU AÇIKLANDI! 7 Mayıs koronavirüs tablosu vaka ve can kaybı sayısı! Günlük koronavirüs tablosu her gün Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanmaya devam ediyor. Son dönemde hızla düşen vaka ve can kaybı sayıları büyük sevinç yaratmaya devam ederken hayat pandemi öncesine adım adım dönüyor. Peki Bugünkü koronavirüs tablosu açıklandı mı, vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu?
7.05.2022 Gündem
Son dakika: 30 Nisan 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası belli oldu! Vakalar...
Son dakika: 30 Nisan 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası belli oldu! Vakalar... Son dakika haberine göre; Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 11 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, bin 772 yeni vakanın olduğunu açıkladı. Öte yandan Bakan Koca, aktif vaka sayısına ilişkin açıklama yaptı.
1.05.2022 Gündem
16 Nisan koronavirüs tablosu açıklandı! Bugünkü (16 Nisan) vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu?
16 Nisan koronavirüs tablosu açıklandı! Bugünkü (16 Nisan) vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu? Sağlık Bakanlığı tarafından her gün koronavirüs vaka ve can kaybı sayıları açıklanmaya devam ediyor. Artan aşılama ve pandeminin etkisini yitirmeye başlaması ile vaka ve ölüm sayılarında önemli düşüşler yaşanmaya başladı. Peki Türkiye'de son 24 saat içerisinde kaç yeni vaka ve can kaybı sayısı yaşandı?
16.04.2022 Gündem
SON DAKİKA: 12 Nisan 2022 korona tablosu! Güncel vaka ve ölü sayısı, aşı haritası son durum
SON DAKİKA: 12 Nisan 2022 korona tablosu! Güncel vaka ve ölü sayısı, aşı haritası son durum Koronavirüs tablosu, kovid-19 pandemisi ile hayatımıza girdi. Tabloda kritik veriler bulunuyor. Bunların başında; vaka, vefat, iyileşen hasta ve uygulanan test oranları yer alıyor. Peki, bugünkü vaka sayısı kaç oldu?
12.04.2022 Gündem
SON DAKİKA: 5 Nisan vaka sayısı ve aşı haritası! Güncel korona tablosu son durumu...
SON DAKİKA: 5 Nisan vaka sayısı ve aşı haritası! Güncel korona tablosu son durumu... Koronavirüs tablosu, günlük olarak yayımlanmaya devam ediyor. Tabloda ise vaka ve vefat sayılarında önemli ölçüde düşüş dikkat çekerken aşılamada da 147 milyon sınırı aşılmış durumda. Peki, bugünkü vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu?
5.04.2022 Gündem
Son dakika: Bakan Koca 'Görülen tablodan çok mutluyuz' diyerek açıkladı! İstanbul için sevindiren haber
Son dakika: Bakan Koca 'Görülen tablodan çok mutluyuz' diyerek açıkladı! İstanbul için sevindiren haber Son dakika haberine göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da yoğun bakım ve servis doluluk oranlarının omicron öncesi döneme göre üçte bire indiğini duyurdu. Öte yandan günlük koronavirüs tablosu da açıklandı.
1.04.2022 Gündem
SON DAKİKA: 30 Mart korona tablosu son durumu! Güncel vaka sayısı ile aşı haritası...
SON DAKİKA: 30 Mart korona tablosu son durumu! Güncel vaka sayısı ile aşı haritası... Günlük koronavirüs tablosu, Sağlık Bakanlığı'nın covid-19 sayfasından paylaşılıyor. Tabloda ise vaka, vefat sayısı, test oranları ve iyileşen hasta sayısının yanı sıra uygulanan aşı oranları da yer alıyor. Son verilere göre 16 bin vaka ve 146 milyon 881 uygulanan aşı oranı belirtildi. Peki, bugünkü korona tablosu açıklandı mı?
30.03.2022 Gündem
SON DAKİKA: 28 Mart korona tablosu son durumu! Güncel vaka - ölü sayısı, aşı haritası Sağlık Bakanlığı...
SON DAKİKA: 28 Mart korona tablosu son durumu! Güncel vaka - ölü sayısı, aşı haritası Sağlık Bakanlığı... Günlük koronavirüs tablosu, covid-19 sayfasından yayımlanıyor. Bakanlıkça açıklanan tabloda vaka, vefat, uygulanan aşı oranları gibi kritik veriler yer alıyor. Vaka ve ölü sayısında dikkat çeken düşüş son günlerde öne çıkarken gözler 28 Mart koronavirüs tablosunda! Peki, vaka sayısı kaç oldu?
28.03.2022 Gündem
SON DAKİKA | 21 Mart Koronavirüs tablosu AÇIKLANDI! Yeni vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu?
SON DAKİKA | 21 Mart Koronavirüs tablosu AÇIKLANDI! Yeni vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu? Günlük koronavirüs tablosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Her gün Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan günlük koronavirüs verileri son haftalara sevindiren düşüşler yaşamaya devam ediyor. Yeni haftanın ilk gününde vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu?
21.03.2022 Gündem
SON DAKİKA: GÜNLÜK KORONAVİRÜS TABLOSU açıklandı! 19 Mart (Bugün) kaç yeni vaka ve can kaybı sayısı var?
SON DAKİKA: GÜNLÜK KORONAVİRÜS TABLOSU açıklandı! 19 Mart (Bugün) kaç yeni vaka ve can kaybı sayısı var? Günlük koronavirüs tablosu her gün Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanmaya devam ediyor. Koronavirüs tablosunda yaşanan düşüş umut vermeye devam ediyor. İşte 19 Mart güncel koronavirüs tablosu ve aşı haritası...
19.03.2022 Gündem
SON DAKİKA: 15 Mart korona tablosu ve vaka sayısı! Güncel aşı haritası son durumu...
SON DAKİKA: 15 Mart korona tablosu ve vaka sayısı! Güncel aşı haritası son durumu... Koronavirüs tablosu ve vaka sayısı ile ilgili aramalar sürüyor. Sağlık Bakanlığı, günlük olarak tabloyu covid-19 sayfasından erişime sunuyor. Tabloda ise son olarak 24 bin vaka ve 133 vefat oranı yer aldı. Peki, 15 Mart vaka sayısı kaç oldu?
15.03.2022 Gündem
SON DAKİKA: 5 Mart koronavirüs tablosu ve vaka sayısı açıklandı! 5 Mart günlük koronavirüs tablosu
SON DAKİKA: 5 Mart koronavirüs tablosu ve vaka sayısı açıklandı! 5 Mart günlük koronavirüs tablosu Son dönemde vaka sayılarında hızla yaşanan düşüşün ardından Bilim Kurulu toplantısı sonrası açık alanda maske kullanımı ve kapalı alanlara giriş çıkışlarda HES kodu kullanma zorunluluğu kaldırılmıştı. Peki Vaka sayılarında son durum ne? Son 24 saat içerisinde kaç yeni vaka ve can kaybı var?
5.03.2022 Gündem
SON DAKİKA: 28 Şubat vaka sayısı son durumu! Güncel korona tablosu, aşı haritası paylaşıldı
SON DAKİKA: 28 Şubat vaka sayısı son durumu! Güncel korona tablosu, aşı haritası paylaşıldı Günlük koronavirüs tablosu, Sağlık Bakanlığı'nın covid-19 sayfasından yayımlanıyor. Tabloda vaka, vefat, iyileşen hasta ve test sayıları gibi uygulanan aşı oranları da yer alıyor. Vaka sayılarında dikkat çeken bir düşüş yaşanmaya başladı. Son vaka oranı 49 bin civarında duyurulmuştu. Peki, bugünkü vaka sayısı son durumu nedir?
28.02.2022 Gündem
'Hastanede işlenen hiçbir suç sıradan değildir'
'Hastanede işlenen hiçbir suç sıradan değildir' Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Dermatoloji Bölümü'nde iki doktora şiddet uygulayan şüphelinin tutuklandığını belirterek, "Hastanede işlenen hiçbir suç sıradan değildir" dedi.
27.02.2022 Gündem
23 Şubat 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası
23 Şubat 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası Sağlık Bakanlığı 23 Şubat 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritasını açıkladı. Son 24 saatte 464 bin 85 Kovid-19 testi yapıldı, 86 bin 600 kişinin testi pozitif çıktı, 268 kişi yaşamını yitirdi. Tablo ile beraber Bakan Koca kritik uyarılarda bulundu.
23.02.2022 Haberler
21 Şubat 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası
21 Şubat 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Aşı ve zayıf varyant avantajıyla Covid-19’a karşı artık güçlüyüz. Aşılarınızı yaptırın." dedi.
21.02.2022 Haberler
19 Şubat 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası belli oldu! Vakalar...
19 Şubat 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası belli oldu! Vakalar... Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Sağlık Bakanlığı tarafından 19 Şubat 2022 koronavirüs tablosu paylaşıldı. Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Omicron varyantı ağırlıklı devam eden ve vakaların genelde hafif seyrettiği salgının toplum üzerindeki doğrudan veya dolaylı etkilerini en aza indirmek için gerekli adımları atıyoruz. Molnupiravir etken maddeli antiviral ilacın risk grubundaki hastalara dağıtımına başlandı." dedi.
19.02.2022 Haberler
17 Şubat 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası
17 Şubat 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritası Sağlık Bakanlığı 17 Şubat 2022 koronavirüs tablosu ve aşı haritasını açıkladı. Son 24 saatte 465 bin 563 Kovid-19 testi yapıldı, 92 bin 406 kişinin testi pozitif çıktı, 258 kişi yaşamını yitirdi. Tablo ile beraber Bakan Koca kritik uyarılarda bulundu.
17.02.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Günlük Koronavirüs Tablosu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.