Gürpınar

Gürpınar

Son dakika gürpınar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gürpınar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gürpınar haber sayfamızda...

Gürpınar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.053 gürpınar haberi bulunmuştur.
Beylikdüzü’nde giyim mağazasına silahlı saldırı! '22 yıldır esnafız böyle bir şey görmedik'
Beylikdüzü’nde giyim mağazasına silahlı saldırı! '22 yıldır esnafız böyle bir şey görmedik' Beylikdüzü’nde gece saatlerinde bir butik giyim dükkanının camına 5 el ateş edildi. Dükkan sahibi kimseden tehdit almadıklarını ifade ederek, “Bugüne kadar karıncayı bile incitmedik” dedi.
19.04.2024 Gündem
Soma'da maden ocağında iş kazası: 1 işçi hayatını kaybetti
Soma'da maden ocağında iş kazası: 1 işçi hayatını kaybetti Manisa'nın Soma ilçesinde özel bir maden ocağında meydana gelen iş kazasında 1 işçi hayatını kaybetti.
13.04.2024 Gündem
5 yaşındaki Berkcan dereye düşerek hayatını kaybetti
5 yaşındaki Berkcan dereye düşerek hayatını kaybetti Van'da dereye düşen 5 yaşındaki Berkcan Karakoç boğularak hayatını kaybetti.
11.04.2024 Gündem
Beylikdüzü'nde pitbull dehşeti kamerada
Beylikdüzü'nde pitbull dehşeti kamerada Beylikdüzü Sahili’nde Cem Mert Özer’e pitbull cinsi köpeğin saldırısıyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sahibi gözaltına alınırken köpek ise barınağa teslim edildi.
10.04.2024 Haberler
Beylikdüzü'nde pitbull dehşeti kamerada
Beylikdüzü'nde pitbull dehşeti kamerada Beylikdüzü Sahili’nde Cem Mert Özer’e pitbull cinsi köpeğin saldırısıyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sahibi gözaltına alınırken köpek ise barınağa teslim edildi.
10.04.2024 Gündem
Mirkan Kurt toprağa verildi
Mirkan Kurt toprağa verildi Yaşadığı talihsiz kazanın ardından yaşamını yitiren Trabzonspor’un genç yeteneği dün toprağa verildi. Cenaze törenine Teknik Direktör Abdullah Avcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
2.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor’un Mirkan, son yolcuğuna uğurlandı
Trabzonspor’un Mirkan, son yolcuğuna uğurlandı Trabzon’da inşaattan düşerek hayatını kaybeden Trabzonspor’un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt (11), toprağa verildi.
1.04.2024 Gündem
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim Van’da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Abdullah Zeydan kazandı. 12 ilçede DEM Parti, 1 ilçede ise AK Parti başkan çıkardı.
31.03.2024 Gündem
2024 GÜRPINAR SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Van Gürpınar Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 GÜRPINAR SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Van Gürpınar Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Van Gürpınar Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Gürpınar ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Van Gürpınar Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Yapay zekâ yasası gerçeğimizi geri verir mi?
Yapay zekâ yasası gerçeğimizi geri verir mi? Kate Middleton’ın nerede olduğu sorusuyla başlayan tartışmalar  gündemdeyken “İşte Kate” diye paylaşılan her içerik gerçeğe olan inancımızı biraz daha sarstı. Peki, 21. YY insanı yapay zekâ ile kurduğu ilişkide nasıl konumlanacak?
30.03.2024 Pazar
Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız
Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Kırlangıç Evler 1. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde konuşma yaptı. İmamoğlu, "Yeni projelerle 20 bin sosyal konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız. 10 bin konutu yenileme sözü vermiştik. 12 bin konut teslim ediyoruz yani biz 2019'da verdiğimiz sözün 2 bin daha üstünde iş başardık." dedi. İmamoğlu, " 302 hak sahibi, 523 konut, 15 dükkan olmak üzere, 538 bağımsız birimden oluşan Kırlangıç Evler'de hak sahipleri, gördüğünüz gibi pırlanta gibi dayanıklı evlerine kavuştular. Ne mutlu bana. Üstelik ne olacak? Değerli hak sahipleri, buradaki borçlanma tutarlarını, evlerine oturduktan sonra 36 ayda, yüzde sıfır faizle KİPTAŞ'a ödeyecek. Bakın bu, gerçek kentsel dönüşüm örneğidir." diye konuştu.
24.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Esnafın yüzü gülecek ki İstanbul'un yüzü gülsün
Murat Kurum: Esnafın yüzü gülecek ki İstanbul'un yüzü gülsün AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü Gürpınar Balık Hali'ndeki esnafla biraraya geldi.
24.03.2024 Haberler
Murat Kurum: Esnafın yüzü gülecek ki İstanbul'un yüzü gülsün
Murat Kurum: Esnafın yüzü gülecek ki İstanbul'un yüzü gülsün AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü Gürpınar Balık Hali'ndeki esnafla biraraya geldi.
24.03.2024 Gündem
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü Van'da sabah saatlerinde etkisini gösteren yağmur, akşam saatlerinde yerini kara bıraktı. Mart ayında lapa lapa yağan kar, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. 11 ilçede okullar tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük raporunu yayımladı. Buna göre; perşembe günü itibarıyla yurdun iç kesimlerde kar yağışı etkisini gösterecek, yurt genelinde sıcaklıklar düşecek.
19.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı çiftçilere tohum dağıttı
Bakan Yumaklı çiftçilere tohum dağıttı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Mera Islahı Projesi kapsamında yem bitkiler tohumu ve sıvat dağıtım törenine katıldı.
13.03.2024 Ekonomi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Filistin’de akan kanı durdurun
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Filistin’de akan kanı durdurun CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün İBB’nin düzenlediği Küçükçekmece Ayamama-Kaynarca Yağmur Suyu Tüneli ile Gürpınar Yağmur Suyu Tüneli kazı başlatma törenine katıldı.
12.03.2024 Gündem
İmamoğlu'ndan Kent Lokantası açıklaması
İmamoğlu'ndan Kent Lokantası açıklaması İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Küçükçekmece Ayamama-Kaynarca Yağmur Suyu Tüneli ile Gürpınar Yağmur Suyu Tüneli Kazı Başlama Töreni’ne katıldı.
11.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den 'Kent Lokantası' açıklaması
CHP lideri Özel'den 'Kent Lokantası' açıklaması Cumhuriyet Halp Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ile Küçükçekmece Ayamama-Kaynarca Yağmur Suyu Tüneli ile Gürpınar Yağmur Suyu Tüneli Kazı Başlama Töreni'ne katıldı.
11.03.2024 Gündem
Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, hayallerini gerçekleştiren girişimci kadın hikayesiyle kutluyor
Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, hayallerini gerçekleştiren girişimci kadın hikayesiyle kutluyor Hepsiburada, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü özel bir filmle kutluyor.
7.03.2024 Advertorial
Norduz yününden ilk kumaşlar üretildi
Norduz yününden ilk kumaşlar üretildi Dünyada sadece Van’ın Gürpınar ilçesinde bulunan Norduz koyununun yününden ilk kumaşlar üretilmeye başlandı.
1.03.2024 Ekonomi
AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? 📍 SON DAKİKA YENİ SON depremler listesi! En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? (Kandilli/AFAD)
AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? 📍 SON DAKİKA YENİ SON depremler listesi! En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? (Kandilli/AFAD) Ülkemizde yaşanan depremlere ilişkin verileri Kandilli Rasathanesi ve AFAD listeliyor. Depremlerin şiddeti, merkez üssü ve derinliği gibi bilgilerin yanı sıra, depremin meydana geldiği saat, enlem ve boylam bilgileri de vatandaşlar ile paylaşılıyor. Peki Türkiye'de en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
7.02.2024 Bilgi Rehberi
Murat Kurum: İstanbul’un metro gitmeyen ilçesi kalmayacak
Murat Kurum: İstanbul’un metro gitmeyen ilçesi kalmayacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü'nde Doğu ve Güneydoğu Kanaat Önderleri ile bir araya geldi. Kurum; "İstanbul’un metro gitmeyen ilçesi kalmayacak" dedi.
3.02.2024 Haberler
Murat Kurum: İstanbul’un metro gitmeyen ilçesi kalmayacak
Murat Kurum: İstanbul’un metro gitmeyen ilçesi kalmayacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü'nde Doğu ve Güneydoğu Kanaat Önderleri ile bir araya geldi. Kurum; "İstanbul’un metro gitmeyen ilçesi kalmayacak" dedi.
3.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gürpınar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.