Güvercin dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosu ve oyuncuları kimlerdir? Güvercin dizisi nerede çekiliyor?
Güvercin dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosu ve oyuncuları kimlerdir? Güvercin dizisi nerede çekiliyor? Güvercin dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Mustafa Ali Nuroğlu ve Almila Ada'nın başrollerini paylaştığı Güvercin dizisi ile ilgili konusu, oyuncu kadrosu ve çekildiği yer ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki merakla araştırılan Güvercin dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosu ve oyuncuları kimlerdir? İşte hem bu soruların yanıtları hem de Güvercin dizisinin çekildiği yer...
2.02.2020 Gündem
Güvercin dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Güvercin dizisi nerede çekiliyor?
Güvercin dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Güvercin dizisi nerede çekiliyor? Güvercin dizisi 5. bölüm ile bu akşam ekrana geliyor. Pazar akşamları ekrana gelen Güvercin dizisini takip eden izleyiciler dizinin konusu ve oyuncu kadrosunun yanı sıra dizinin nerede çekildiğini de araştırıyor. Peki Güvercin dizisi nerede çekiliyor?
22.12.2019 Gündem
Güvercin dizisi ilk bölüm ile bu akşam ekrana geliyor! Güvercin dizisi konusu ve başrol oyuncuları
Güvercin dizisi ilk bölüm ile bu akşam ekrana geliyor! Güvercin dizisi konusu ve başrol oyuncuları Güvercin dizisi ilk bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Güvercin dizisinin başrollerinde Almila Ada ve Mustafa Ali Nuroğlu yer alıyor. Kavvi ve Cibranoğlu aileleri arasında yaşanan olayları konu alan dizide Bedir on beş yıl aradan sonra yakın arkadaşı Ahmet Cibranoğlu cinayeti ile suçlandığı cezaevinden çıkar ve olaylar gelişmeye başlar. Peki Güvercin dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?
24.11.2019 Gündem