Sderot nerede, hangi ülke sınırları içerisinde! Sderot haritadaki yeri!
Sderot nerede, hangi ülke sınırları içerisinde! Sderot haritadaki yeri! İsrail-Hamas geriliminde adını sıklıkla duyduğumuz şehirlerden biri olan Sderot, Hamas'ın ilk saldırı gerçekleştirdiği şehirlerden biri olarak biliniyor. Peki Sderot nerede, hangi ülke sınırları içerisinde?
18.10.2023 Bilgi Rehberi
Donbass nerede hangi ülke sınırları içerisinde haritadaki yeri | Donbass neden bu kadar önemli
Donbass nerede hangi ülke sınırları içerisinde haritadaki yeri | Donbass neden bu kadar önemli Donbas nerede sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Rusya-Ukrayna arasında savaş Rusya'nın Donbas bölgesine yönelik saldırısının ardından resmen başladı. Luhansk, Donetsk şehirlerinin yer aldığı Donbas'a yönelik harekatın başlamasının ardından vatandaşlar Donbas nerede, neden önemli sorularına yanıt aramaya başladı.
25.02.2022 Gündem
Vaspurakan nerede, ne zaman alındı? Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde geçen Vaspurakan hangi ülke sınırları içerisinde, kit fethetti?
Vaspurakan nerede, ne zaman alındı? Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde geçen Vaspurakan hangi ülke sınırları içerisinde, kit fethetti? Vaspurakan nerede sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. TRT 1 ekranında izleyici ile buluşan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde adı sıkça anılan bir kale olan Vaspurakan'ın nerede olduğu ve tarihçesi hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. İşte merak edilenler...
17.01.2022 Cadde
Kapalı Maraş yeniden açılıyor! Kapalı Maraş neden kapalıydı, hangi ülke sınırları içerisinde yer alıyor?
Kapalı Maraş yeniden açılıyor! Kapalı Maraş neden kapalıydı, hangi ülke sınırları içerisinde yer alıyor? Kapalı Maraş'ın yeniden açılacağının duyulmasının ardından vatandaşlar Kapalı Maraş nerede, hangi ülke sınırları içerisinde sorularına yanıt aramaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Külliye'de kabul edilen KKTC Başkanı Ersin Tatar toplantının ardından 46 yıl sonra Kapalı Maraş'ın yeniden açılacağını ve vatandaşlarımızın Maraş sahillerinden yeniden yararlanabileceği açıklamasında bulundu. Peki Kapalı Maraş nerede, hangi ülke sınırları içerisinde, neden kapalıydı?
7.10.2020 Gündem