Survivor Hanzade'nin eski eşi yeni bir aşka yelken açtı
Survivor Hanzade'nin eski eşi yeni bir aşka yelken açtı Survivor Hanzade, 11 yıllık eşi Saygun Ofluoğlu ile yaklaşık bir ay önce sürpriz bir şekilde boşanmıştı. Hanzade'nin eski eşi Saygun Ofluoğlu'nun yeni bir aşka yelken açması şok etkisi yaşattı.
30.11.2021 Cadde
Survivor'da büyük şok! Veda eden isim...
Survivor'da büyük şok! Veda eden isim... Survivor son bölüm yine heyecanlı dakikalara sahne oldu. Acun Medya ile oynadıkları voleybol maçında kaybeden Aleyna, kendisini desteklemeyen takım arkadaşı Hanzade'ye sert sözlerle çıkıştı. Öte yandan bu akşam Survivor'a bir kişi veda etti. Öykü Çelik, Çağman, Hanzade ve Aleyna Çalışkan arasında eleme heyecanı yaşandı.
3.03.2021 Cadde
Doya Doya Moda ilk sezon şampiyon kim oldu? 2020 Doya Doya Moda sezon finalinde kim birinci oldu?
Doya Doya Moda ilk sezon şampiyon kim oldu? 2020 Doya Doya Moda sezon finalinde kim birinci oldu? Doya Doya Moda yarışmasında bu sezonun şampiyonu olan isim bugün açıklandı. Aylardır hazırladıkları kombinler ile uzun haftalar boyunca jürilerden yüksek puanlar alarak son 4'e kadar kalmayı başaran Sündüz, Su, Hanzade, Betül arasından bir isim bugün şampiyon oldu. Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve seray Sever'in yer aldığı Doya Doya Moda yarışmasında yarışmacıların anıları büyük final öncesinde ekranlara taşındı. Peki hangi isim şampiyon oldu?
3.07.2020 Cadde
Müsiad Expo’da Hanzade rüzgarı
Müsiad Expo’da Hanzade rüzgarı Ülkü Grup, yerli markası Hanzade ile ülkenin üretim ve ihracatına katkıda bulunuyor. Sağladığı kadın istihdamıyla da örnek oluyor
4.12.2018 Ege
Üçüzler 1 yaşında!
Üçüzler 1 yaşında! Tarım, turizm ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Söke’nin köklü ailelerinden Tuntaş’ların üçüncü kuşak temsilcilerinden Barış Tuntaş ve Neslihan Tuntaş, üçüzleri Hanzade, Barlas ve Neslişah’ın birinci yaşgünlerini görkemli bir törenle kutladılar.
11.12.2017 Ege

Benzer Haber Etiketleri