Piyasada hareketli gün
Piyasada hareketli gün Piyasalarda dün hareketli bir gün yaşandı. Dolar/TL hafta başından beri süren yükseliş ivmesini devam ettirirken Borsa İstanbul da çıkışını sürdürdü.
8.06.2023 Ekonomi
Hareketli Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Hareketli Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Hareketli kelimesinin ilk anlamı statik ya da potansiyel olmayan, o esnada bir yerden başka bir yere gidendir. Bu kelime mecazen karışık ve sürekli değişen şeyler için de kullanılır. Örneğin: ''Piyasalar bugün hareketli.'' Yaramazlık yapan çocuklar ve çok telaşlı ya da heyecanlı kişiler de hareketli olarak nitelendirilir. Hareketli kelimesinin bulmaca cevaplarını sizin için derledik.
17.02.2022 Eğitim
Elma ticaretinde 'Habur' hareketliliği
Elma ticaretinde 'Habur' hareketliliği Antalya'da elma üreticileri, Habur Sınır Kapısı'nın yeniden ticarete açılmasına sevindi. Üretici Ogün Taş, ticarete yüzde 20 hareketlilik geldiğini söyledi.
19.02.2020 Ekonomi
Levent'te hareketli dakikalar
Levent'te hareketli dakikalar İstanbul Levent'te bulunan İş Kuleleri önüne gelen bir kişi elindeki silahla 2 el ateş etti. Güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilen kişi, polise teslim edildi. Olay yerinde bir tüfek ve çanta polis tarafından inceleniyor. stanbul Levent'te bulunan İş Kuleleri önüne gelen bir kişi elindeki silahla 2 el ateş etti. Güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilen kişi, polise teslim edildi. Olay yerinde bir tüfek ve çanta polis tarafından inceleniyor.
11.09.2019 Yaşam
Haliç'te hareketli anlar!
Haliç'te hareketli anlar! Haliç Metro Köprüsü üzerinden denize atlamak için iddialaşan iki arkadaştan biri suya atladı. Denize atlayan genç bir süre yüzdükten sonra suya battı. Deniz polisinin bilinci kapalı şekilde çıkardığı genç hastaneye kaldırıldı. Arkadaşı ise sinir krizi geçirdi.
11.09.2019 Yaşam
Dünyanın en büyük hareketli robotu!
Dünyanın en büyük hareketli robotu! Dünyanın en büyük hareketli robotu Almanya'da sergileniyor
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri