Son dakika... Profesör açık açık uyardı! '2023'e kadar kaçınılmaz'
Son dakika... Profesör açık açık uyardı! '2023'e kadar kaçınılmaz' Adana'da Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hasan Murat Gündüz, aşılamada belli bir yere gelindiğini ancak bunun salgını durduracak düzeyde olmadığını belirterek, "Toplum bağışıklığının güçlenmesi için aşılama, 2023'e kadar kaçınılmaz" dedi.
9.09.2021 Gündem
Bilim Kurulu Üyesi'nden 'Aşıya kadar tedbire devam' uyarısı!
Bilim Kurulu Üyesi'nden 'Aşıya kadar tedbire devam' uyarısı! Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi ve Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hasan Murat Gündüz, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı çalışmaları sonuçlanıncaya ve aşı uygulanıncaya kadar tedbirlere sıkı sıkıya uyulmaya devam edilmesi gerektiği uyarısında bulundu.
2.12.2020 Gündem
Bilim Kurulu Üyesi Gündüz'den korkutan açıklama!
Bilim Kurulu Üyesi Gündüz'den korkutan açıklama! Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hasan Murat Gündüz, gençlerin yoğun bakımda tedavi görme oranının yüzde 25'e çıktığını söyledi. Gündüz, "Yaşlıların bıraktığı yoğun bakım alanlarını gençler dolduruyor" dedi.
22.09.2020 Haberler